Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, w marynarce są tylko trzy kolory guzików ;). A tak serio - poza tym marynarka nie jest przekombinowana; to bardzo budżetowa propozycja, która ze trzy lata przeleżała w szafie, a dopiero niedawno została solidnie przerobiona przez krawcową, dzięki czemu nadaje się do noszenia, a że wykonana jest z cienkiej bawełny, która całkiem nieźle przechodzi "test Vislava", stała się dla mnie ciekawą alternatywą na lato. Problem jest tylko z poliestrową podszewką w rękawach, którą zamierzam spróbować wypruć.

Opublikowano

Co to takiego test Vislava?

Tak, w marynarce są tylko trzy kolory guzików ;). A tak serio - poza tym marynarka nie jest przekombinowana; to bardzo budżetowa propozycja, która ze trzy lata przeleżała w szafie, a dopiero niedawno została solidnie przerobiona przez krawcową, dzięki czemu nadaje się do noszenia, a że wykonana jest z cienkiej bawełny, która całkiem nieźle przechodzi "test Vislava", stała się dla mnie ciekawą alternatywą na lato. Problem jest tylko z poliestrową podszewką w rękawach, którą zamierzam spróbować wypruć.

Opublikowano

Masz rację. Dziwny kąt. Następnym razem położę się na ziemi.

Złej baletnicy…

Zauważyłem, że sporo osób się czepia o te "pozycje" na zdjęciach. Ja tam nie widzę problemu, wszystko ładnie się prezentuje. 

Opublikowano

Myślę, że chodzi o to obrócenie torsu w prawo w kierunku obiektywu, które przesuwa marynarkę i sprawia że wygląda specyficznie. Ale to tylko teoryja.
Ad meritum, te szare spodnie jakoś mi się tutaj gryzą, chyba ciut za ciemne. Miałeś sporo lepszych zestawów. 

Opublikowano

W garniturze chodzi sie na baczność, nie wolno sie schylać i przekrecać torsu, ręce muszą być wyprostowane w łokciach, a same łokcie nie powinny dostawać od ciała... więcej luzu Panowie!

Nie uważacie, ze to zdjęcie pokazuje więcej prawdy o zestawie niz selfie przed lustrem?

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Całkowita racja, choć ubrałem się tak na msze św. na godz. 21 i wcale nie było mi za gorąco. A skarpetki są różowe, ale rzeczywiście nie udało mi się tego pokazać na zdjęciu.