bratdominik Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 1. bratdominik 3 pary (41-46) ZAPŁACONE2. chylonczyk - 2 pary (41-46) ZAPŁACONE3. michau - 1 para (41-46) brak odpowiedzi oraz wpłaty4. Nowoanglik - 3 pary (41-46) ZAPŁACONE5. Kanapa - 1 para (41-46) ZAPŁACONE6. Aras - 1 sztuka rozmiaru XL (41-46) oraz 3 sztuki rozmiaru M (do 41) ZAPŁACONE 7. Kosiareks - a ja poproszę 2 pary (41-46) brak odpowiedzi oraz wpłaty 8. Xune - 1 para rozmiar do 41, 1 para rozmiar 41-46 ZAPŁACONE 9. kormox - 2 pary (41/46) ZAPŁACONE 10. Jaann6 2 pary (41/46) ZAPŁACONE 11. FONos 2 pary (41/46) ZAPŁACONE Zamówienie zostało złożone. Panów @michau oraz @Kosiareks proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 19 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2019 Na AFPOS wyprzedaż. Przymierzam się do zakupu prawideł Alfred Sargent, ale koszt dostawy 20 GBP trochę studzi mój zapał. Może ktoś (optymalnie z Warszawy, ale niekoniecznie) chciałby się dołączyć? Zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Zamówienie wkładek pod język firmy PEDAG niniejszym zamykam. Kolegów proszę o odebranie PW oraz dokonanie wpłaty w dniu dzisiejszym. Zamówienie będzie odbierane na początku przyszłego tygodnia a rozsyłane 27.06. W przypadku odbioru osobistego w Warszawie w dniach 27-29.06 będę zwracał nadpłatę do rąk własnych. 1. bratdominik 3 pary (41-46)2. chylonczyk - 2 pary (41-46)3. michau - 1 para (41-46) ?4. Nowoanglik - 3 pary (41-46)5. Kanapa - 1 para (41-46)6. Aras - 1 sztuka rozmiaru XL (41-46) oraz 3 sztuki rozmiaru M (do 41) 7. Kosiareks - a ja poproszę 2 pary (41-46) 8. Xune - 1 para rozmiar do 41, 1 para rozmiar 41-46 9. kormox - 2 pary (41/46) 10. Jaann6 2 pary (41/46) 11. FONos 2 pary (41/46)Wkładki odebrane. Proszę teraz wszystkich i każdego z osobna o PW z danymi do wysyłki, którą będę prowadził w dniach 27-28.06. Ewentualni spóźnialscy będą zmuszeni poczekać na drugą turę w drugiej połowie lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 Będę zamawiał spodnie z CT. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Będę zamawiał spodnie z CT. Ktoś coś? Hej, ja mogę wziąć jedną parę z wyprzedaży, załapiemy się wtedy chyba na rabat dodatkowy rabat 20%?Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Zamówienie wkładek pod język firmy PEDAG. Kto nie odebrał osobiście lub nie dostał ode mnie PW o wysłaniu przesyłki, muszę prosić o cierpliwość. Wyjeżdżam na dwa tygodnie, a od piątku aż do dzisiaj nie miałem po prostu jak zająć się wysyłką, nawet aby po prostu wrzucić co trzeba do paczkomatu. Będę kończył wysyłkę za dwa tygodnie w poniedziałek. Przepraszam za opóźnienie i mam nadzieję, że Koledzy wybaczą obsuwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Szybki temat, planuję zakup skrzynki na zegarki z górnej półki (skrzynka z górnej, nie zegarki), firma Wolf. ponieważ wersja US ma sam box jednopoziomowy z klapką (albo bez), natomiast w UK jest tylko wersja bez klapki, bądź podwójna jak poniżej - mam do sprzedania tą dolną część. Cena całości 145GBP plus 20GBP szip, czyli powiedzmy za 80GBP z wysyłką oddam tą część - szukam chętnego zamawiam kolor szary, ale jeśli ktoś się uprze na granatowy to nie ma problemu. Skrzynka jest świetnie wykonana, wypełnienie z zamszu top! o jakości tej firmy na pewno może wypowiedzieć się @Tanatos70 który użytkuje sprzęt tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Kolegów z zamówienia wkładek PEDAG informuję, że zgodnie z zapowiedzią dzisiaj wysłałem pozostałe pakunki. W razie pytań jestem dostępny tutaj. Dziękuję wszystkim za udział mając nadzieję, że zamówiony produkt spełni(a) swoją zamierzoną rolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Czy byliby chętnie na kolejne zamówienie grupowe koszul z Camiceria Olga? Jak zwykle ceny te same co w sklepie, przesyłka do Polski gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 @JakubAnderwald 2-3 sztuki dla mnie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Czy byliby chętnie na kolejne zamówienie grupowe koszul z Camiceria Olga? Jak zwykle ceny te same co w sklepie, przesyłka do Polski gratis.Minimalne zamówienie to 2 szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 23 minuty temu, michau napisał: Minimalne zamówienie to 2 szt? Dla nowego konta/klienta nie, może być jedna. Przy ponownym zamówieniu minimum dwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Ja się dopisuję, po raz pierwszy! Jedną sztukę zamówię na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 @JakubAnderwald 2-3 szt dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 @JakubAnderwald Ja z chęcią na 1 sztukę się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Widzę mamy potencjał na ok. 10 sztuk - zagadam z CO czy będą chętni zrobić nam darmową wysyłkę przy tej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Camiceria Olga potwierdziła, że mamy darmową wysyłkę. Możemy rozpocząć składanie zamówień. Umówmy się, że zamówienia składamy do końca dnia 11 września. 12 września w czwartek wysyłam zamówienie i rusza produkcja. Zasady składania zamówień (takie sam jak poprzednio ): Zamówienia każdy składa indywidualnie na swoim koncie w Camiceria Olga. Przy zamówieniu wybieracie odbiór osobisty i wpisujecie w komentarzu "group Anderwald" oraz opłacacie je sami. Dzięki temu CO wie, że koszule mają trafić do wspólnej paczki do mnie. Ceny są takie jak na stronie, nie mamy żadnych zniżek poza darmową wysyłką. Osoby zamawiające pierwszy raz mogą zamówić 1 koszulę, osoby które już wcześniej coś zamawiały - minimalne zamówienie to 2 sztuki. Po wyprodukowaniu koszule przyjeżdżają do mnie 1 paczką. Następnie ja je dystrybuuję po Polsce. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie (centrum i Żoliborz) lub wysyłka Inpostem - paczkomat lub kurier do domu, koszt ok. 15 zł. Termin realizacji oceniałbym na ok. 1 miesiąc, patrząc na poprzednie zamówienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 2 sztuki. Mogę jeszcze dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Jasne, zapraszam wszystkich na forum. Warunkiem jest tylko złożenie zamówienia w określonym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Ja też 2 może 3szt wezmęSent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Dla mnie 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Nie deklarujcie się tu na forum, tylko zamawiajcie proszę od razu w sklepie Camiceria Olga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Czy ktoś, optymalnie z Warszawy, ma chęć na wspólne zamówienie z J.FitzPatrick żeby podzielić się kosztami wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Koszule w Camiceria Olga poszły do produkcji. Będę Was informował k kolejnych etapach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 @JakubAnderwald Oo to już koniec? myślałem, że dziś można jeszcze zamawiać, pomyliły mi się dni :/ napisać do Sary? Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi