papiez_ Napisano 5 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 Znacie jakieś źródełko niedrogich popoverów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 5 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 @papiez_ sprawdz np. mango: https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/koszule-lniane/koszula-ze-stojka-z-lnu-100_23077678.html?c=52&n=1&s=prendas_he.familia;120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Panowie, poszukuję lnianych szelek od AT np. takich jakie kiedyś były dostępne u Zaremby https://zarembabespoke.com/pl/product/albert-thurston-szelki-lniane-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Poszukiwana kurtka, katana, albo skóra z takim futrzakiem na kołnierzu. Ktoś coś takiego widział? Mam jedną stara kurtkę skórzaną z czymś takim i nadal mam sentyment do niej, choć rękawy mówią "nie zakładaj mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Dokładnie z takim, czy może być owieczka?https://www.zalando.pl/corneliani-aviator-kurtka-skorzana-brown-cop22t00j-o11.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Jakkolwiek to brzmi, "owieczki jeszcze nie miałem ";) Natomiast taki kudlaty futerkowiec jak w tej katanie bardzo mi odpowiada. Postaram się w środę wygrzebać tamtą kurtkę żeby pokazać co mnie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Ale wiesz, że to może być gatunek „poliesteros ordinarius”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 10 minut temu, lubo69 napisał: Ale wiesz, że to może być gatunek „poliesteros ordinarius”? Odpowiem kulturalnie, tak, może tak być. Będę w stanie z tym żyć i nie będę miał nawet doła PS. Nawet też dojrzewam do tego żeby publicznie napisać że mam golf z domieszką poliestru (choć psychoanalityk mi to odradza, ale dla potwierdzenia byłem z tym u drugiego który mnie zachęcił do wyrzucenia tego z siebie ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Szukam następujących rzeczy: 1. Bordowe spodnie w kant do zestawu koordynowanego - mogą być garniturowe albo chino. Znalazłem takie: Wilvorst / Mcneal / Vistula, ale... Pierwsze to raczej nie odcień, którego szukam. Drugie chyba widziałem w VanGraff (nie jestem pewny czy to ta sama marka) - tutaj odcień pewnie byłby idealny (w rzeczywistości trochę jaśniejsze niż na zdjęciu), ale to prawie sam poliester. Jeśli chodzi o model z Vistuli, to niestety są trochę za jasne. Nic innego nie mogę znaleźć. Szukałem też na: - Zalando - SuitSupply Mam nadzieję, że uda się Wam coś znaleźć. Budżet do 500zł. 2. Bordowe szorty. Wzorem mogę być te TomTailor. Długość - nachodzące na kolano, a ostatecznie lekko przed kolano. Ważne też żeby były bez podwijanych nogawek. Toma Tailora raczej nie biorę pod uwagę, bo słyszałem, że średnia jakość. Jakie jest Wasze zdanie? Budżet do 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Proponuję sprawdzić chinosy od Charlesa thyrwitt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 W dniu 8.07.2019 o 10:28, astaroth napisał: Panowie, poszukuję lnianych szelek od AT np. takich jakie kiedyś były dostępne u Zaremby https://zarembabespoke.com/pl/product/albert-thurston-szelki-lniane-2/ Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 8 godzin temu, Piotr.L napisał: Szukam następujących rzeczy: 1. Bordowe spodnie w kant do zestawu koordynowanego - mogą być garniturowe albo chino. Znalazłem takie: Wilvorst / Mcneal / Vistula, ale... Pierwsze to raczej nie odcień, którego szukam. Drugie chyba widziałem w VanGraff (nie jestem pewny czy to ta sama marka) - tutaj odcień pewnie byłby idealny (w rzeczywistości trochę jaśniejsze niż na zdjęciu), ale to prawie sam poliester. Jeśli chodzi o model z Vistuli, to niestety są trochę za jasne. Nic innego nie mogę znaleźć. (...) Mam nadzieję, że uda się Wam coś znaleźć. Budżet do 500zł. Yoox jest nieprzebranym skarbcem spodni we wszystkie wzory i kolory: https://www.yoox.com/pl/13289997QU/item#cod10=13289997QU&sizeId=6&sizeName=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 Panowie, wiecie może gdzie dostanę takie buty jak w linku? Tutaj tylko jeden rozmiar został, ja poszukuję 7,5 https://sklep.klasycznebuty.pl/773,berwick-3236-brown-suede.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzyk Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 Witam! Gdzie mogę kupić klasyczne buty w Łodzi (ewentualnie w Poznaniu), tak do 600 monet? Fajna była by możliwość dokupienia od razu prawideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 W Łodzi niedostępne, w Poznaniu na Podgórnej 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Panowie, Nawiązując do punktu 1 z mojego posta - bordowych spodni szukałem do marynarki poniżej i chyba nic z tego nie będzie. Według mnie to najlepszy kolor do połączenia z tą marynarką. Wczoraj przyszły do mnie na sprawdzenie: granatowe Strellson i szare S.Oliver - jedne i drugie niestety nie pasują. Może się mylę, ale moim zdaniem granatowe (nie ważne jaki odcień) nie będą pasować i powinienem skupić się na szarych (S.Oliver akurat nie trafione). Nie wiem czego szukać, a potrzebuję stworzyć zestaw w ciągu 3 tygodni. Jaka alternatywa dla bordowego według Was będzie najlepsza? Proszę podeślijcie swoje propozycje. Podobnie jak wcześniej: - budżet do 500zł (+ wyżej do rozważenia) - kanty - slim fit. Nie wiedziałem czy napisać w "poradni" czy tutaj. Jeśli wybrałem zły temat, to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Ja bym obstawiał ciemne dżinsy ewentualnie spodnie materiałowe typu chino ciemny brąz, ewentualnie odcienie bieli powinny być ok. Co do sklepów to na Benevento napewno coś znajdziesz w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Średnioniebieskie jeansy też będą ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 Do niedawna nie wiedziałem że takie coś potrzebuję gdzie można dokładnie to kupić to wiem, tylko pytanie czy ktoś zna jakąś alternatywę? Dla niewtajemniczonych to legowisko dla portfela, telefonu, zegarka i kluczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 pytanie czy ktoś zna jakąś alternatywę?Część skrzynki na zegarki Wolf? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 17 minut temu, Krzysiek_W napisał: Do niedawna nie wiedziałem że takie coś potrzebuję gdzie można dokładnie to kupić to wiem, tylko pytanie czy ktoś zna jakąś alternatywę? Może mniej fancy, ale u mnie jest to pierwsza szuflada komody z Ikeowymi wkładkami: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2019 17 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Może mniej fancy, ale u mnie jest to pierwsza szuflada komody z Ikeowymi wkładkami: Tylko to nie bardzo do położenia na komodzie, bo jak włożę tam telefon, zegarek i klucze to raczej narażone będą na zarysowanie. W tym boxie który wrzuciłem każdy ma swoje miejsce i ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 7 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Tylko to nie bardzo do położenia na komodzie, bo jak włożę tam telefon, zegarek i klucze to raczej narażone będą na zarysowanie. W tym boxie który wrzuciłem każdy ma swoje miejsce i ładnie się prezentuje A chcesz to mieć na zewnątrz czy wewnątrz szuflady ? Miałem takie korytko na komodzie, ale psuło mi moje feng shui Był kiedyś taki mebel (chyba też Ikea), że pierwsze dwie szuflady od góry były płytsze i może takie coś da się ładnie zaadaptować. Ogólnie to moja cierpliwość do estetycznego układania gratów typu zegarek, obrączka, portfel i klucze spada wykładniczo wraz z liczbą godzin spędzonych poza domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svoher Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 Gdzie kupię Clarks Desert Boots w rozmiarach 43 i 44? No szukam i szukam i znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2019 8 godzin temu, Svoher napisał: Gdzie kupię Clarks Desert Boots w rozmiarach 43 i 44? No szukam i szukam i znaleźć nie mogę tutaj kolego: https://www.zalando.pl/clarks-originals-desert-boot-sznurowane-obuwie-sportowe-cl612k002-b11.html https://www.footway.pl/desert-boot-cola-suede-1.html?size=41&gclid=EAIaIQobChMIi-Tvl6284wIVUOJ3Ch0X5wJUEAQYBCABEgLHJvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi