BrotherM Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Szukam płaszcza w stylu "zbrodniarz wojenny". Ciemny, dość długi (poniżej kolan, czyli w moim wypadku pewnie ok 105 cm długości albo i wiecej), dwurzędówka, pas z tyłu, szeroki kołnierz (typu ulster). Wełna. Jakieś koncepcje gdzie w rozsądnych cenach? Czy też raczej tylko szycie u krawca? Albo z drugiej ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 21 minut temu, BrotherM napisał: Szukam płaszcza w stylu "zbrodniarz wojenny". Ciemny, dość długi (poniżej kolan, czyli w moim wypadku pewnie ok 105 cm długości albo i wiecej), dwurzędówka, pas z tyłu, szeroki kołnierz (typu ulster). Wełna. Jak "zbrodniarz wojenny", to raczej nie wełna. Stylistycznie i rozmiarowo pasuje chyba taki: https://www.yoox.com/pl/41694127KT/item#dept=men&sts=sr_men80&cod10=41694127KT&sizeId=&sizeName= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 2 godziny temu, dziko napisał: Jak "zbrodniarz wojenny", to raczej nie wełna. Stylistycznie i rozmiarowo pasuje chyba taki: https://www.yoox.com/pl/41694127KT/item#dept=men&sts=sr_men80&cod10=41694127KT&sizeId=&sizeName= W sensie military coat, tylko że ciemny, ten z linku za krotki i stylistycznie mi nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Poszukuje płaszcza wełnianego, w kolorze camel, najlepiej z wielbłądziej wełny - najlepiej coś takiego - http://eu.suitsupply.com/en/coats/light-brown-overcoat/J455.html?cgid=Coats&prefn1=colorID&prefv1=Brown . Ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Przecież Kolega sam sobie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Adblock działa U MT ten blezer jest jakiś jasno-niebieski a nie w kolorze navy. Jak wychodzi na żywo?Guziki też będą do wymiany bna metalowe, ale te akurat pozyskam z obecnego blezera Cześć, jeżeli chodzi o kolor to sprawa jest nieco głębsza Na stronie internetowej jest nasz blezer "letni" w kolorze dość jasnego granatu, natomiast od dzisiaj dostępny stacjonarnie jest także blezer w bardziej klasycznym, ciemnym granacie. Nie na go na razie na stronie internetowej, ale załączam zdjęcie z porównaniem kolorów obu wersji w naturalnym świetle.Jeżeli chciałbyś kupić ciemniejszy, zalecamy albo wizytę na Rozbrat 22, albo kontakt mailowy na kontakt@macaronitomato.pl - udzielimy niezbędnych informacji i pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Jackuzzi89 napisał: Przecież Kolega sam sobie odpowiedział Ok, w takim razie gdzie można kupić w Polsce, opcjonalnie w trochę lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 7 minut temu, em3r napisał: Ok, w takim razie gdzie można kupić w Polsce, opcjonalnie w trochę lepszej cenie Obawiam się, że może już pozostaje opcja szycia na miarę, bo raczej u nas w kraju płaszcze tego typu są rzadko w sieciówkach spotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 3 godziny temu, MateuszT. napisał: Jeżeli chciałbyś kupić ciemniejszy, zalecamy albo wizytę na Rozbrat 22, albo kontakt mailowy Super, dzięki za informację Mail poszedł i widzimy się w sklepie po moim powrocie do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 22 godziny temu, BrotherM napisał: Obawiam się, że może już pozostaje opcja szycia na miarę, bo raczej u nas w kraju płaszcze tego typu są rzadko w sieciówkach spotykane. coś kolorystycznie zbliżonego jest w Bytom , ale fason nie taki sam . Jak wam się ogólnie widzi ten płaszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerwazja Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Ten Bytom wygląda na bez porównania lepiej uszyty i dopasowany od "wielbłądzich" płaszczy z H&M. Ma też nieco więcej wełny w wełnie. Jeżeli jeszcze podszewka uczciwa, to imho wart uwagi w aktualnej kategorii cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Szukam varsity jacket bez żadnych udziwnień w kolorystyce najlepiej podobnej do tej ze zdjęcia (w grę wchodzi też beż zamiast bieli oraz ciemna zieleń/fiolet zamiast czerwieni). Zależy mi na w miarę niskiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 @MWojtylak hype5.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Zdecydowanie kupię nowe buty, a właściwie jeden. Taki jak ten od Yohei Fukuda, tylko niekoniecznie ze srebra w cenie 250$ - widział ktoś coś takiego? model buta nie ma znaczenia, czy będzie to oksford czy monk 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 7 godzin temu, Krzysiek_W napisał: @Krzysiek_W Jaki rozmiar? Nie ma co szukać- może projekt forumowy? 😉 Ja w to wchodzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 3 godziny temu, maciato napisał: @Krzysiek_W Jaki rozmiar? Nie ma co szukać- może projekt forumowy? 😉 Ja w to wchodzę. dla mnie rozmiar 9,5 bardzo chętnie bym widział taki projekt i nawet bym go mógł pociągnąć, tylko nie wiem do kogo się w tym temacie zgłosić aby dla nas coś takiego wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 W dniu 13.09.2017 o 08:48, Krzysiek_W napisał: dla mnie rozmiar 9,5 bardzo chętnie bym widział taki projekt i nawet bym go mógł pociągnąć, tylko nie wiem do kogo się w tym temacie zgłosić aby dla nas coś takiego wykonał Zainteresowanie widzę raczej niewielkie więc jednak pozostaje poszukiwanie 😔 szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 28 minut temu, maciato napisał: Zainteresowanie widzę raczej niewielkie więc jednak pozostaje poszukiwanie 😔 szkoda. poszukiwania u mnie nieudane, ew. bezpośrednio możesz do Fukudy napisać - tylko czy brelok w cenie Yanko ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Witam. Prosiłbym o podpowiedź, gdzie w przystępnej cenie zamówię muchę oraz koszulę do muchy ? Zależy mi na przystępnej cenie, coś jak np. krawaty od Republic of Ties. Okazja to wesele (w roli gościa). Jak rozumiem, do granatowego garnituru i białej koszuli, mucha w kolorze bordowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: poszukiwania u mnie nieudane, ew. bezpośrednio możesz do Fukudy napisać - tylko czy brelok w cenie Yanko ma sens? Ten konkrety bardzo fajny ale tak jak piszesz nie w tej cenie 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Witam. Poszukuję koszuli do muchy na rozmiar 188/194 (mam ok. 197 cm wzrostu) kołnierz 42. Gdzie u polskich producentów mających sklepy internetowe coś znajdę ? Niestety już trochę szukam i kiepsko w tym zakresie, a i chciałbym się z ceną zmieścić w 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 https://osovski.pl/product-pol-844-Koszula-meska-OSOVSKI-AL1712.html z kodem sale50, kupisz za połowę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2017 9 godzin temu, KonradK napisał: https://osovski.pl/product-pol-844-Koszula-meska-OSOVSKI-AL1712.html z kodem sale50, kupisz za połowę ceny Przeglądałem ofertę Osovskiego, niestety brak mojego rozmiaru - SLIM nie jest dla mnie do tego kołnierz 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 Gdzie szukać szarych spodni flanelowych do 200PLN (będą to moje pierwsze, dlatego chcę podejść budżetowo, co by zobaczyć jak się w takich czuję)? PS TKMaxx takich nie ma, przynajmniej ten jeden we Wrocławiu, którego dziś odwiedziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2017 @patryk6 Nie dostaniesz prawdziwych flanelowych spodni w takiej cenie, chyba że trafisz na jakąś wyjątkową okazję. Benevento ma b. dobre z wełny za 500+ PLN, a to już jest bardzo uczciwa cena. Jakaś namiastka stanowi bawełniane flanelowe CT, kosztują 229 PLN plus przesyłka teraz na przecenie w różnych kolorach, slim lub regular. Oto szare:http://www.ctshirts.com/intl/grey-classic-fit-cotton-flannel-trouser/TRT0119GRY.html#q=flannel&srule=price-low-to-high&sz=18&start=9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi