alabuz Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Dzięki za linki. Nie musi być wierna replika, np. coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 O teraz wiem o co C chodzi. Coś lekko inspirowane M65 znajdziesz: bytom C&A zalando Jeśli jednak będziesz potrzebował kurki do tyrania to kontraktowe M65 jest nie do zajechania, oczywiście nie będzie ona wyglądała dobrze tak jak na Panu powyżej z uwagi, iż te kurtki są dość obszerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Witam, poszukuje ramoneski, ktora nie zrujnuje mojego budżetu czyli w okolicach 1kpln lub taniej. Zalezy mi na w miarę klasycznym modelu wraz ze wszystkimi charakterystycznymi elementami: https://www.google.pl/search?q=ramoneska+meska&rlz=1C9BKJA_enPL628PL628&hl=pl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLztX-tJzPAhWDXSwKHbSlBAEQ_AUIBygB&biw=1024&bih=653&dpr=2#imgrc=nwkXCmZB7fYCtM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 11 godzin temu, alabuz napisał: Dzięki za linki. Nie musi być wierna replika, np. coś takiego Też szukam czegoś takiego, w normalnych wymiarach. @blueloafers ma bardzo fajną, w miarę dopasowaną, ale nie ciasną - tylko produkcja bodajże z UK 6 godzin temu, xkoziol napisał: Jeśli nie oryginał to popatrz na surplus, te dziwadła sobie odpuść. rozmiar S to 120cm w klatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Szczupła osoba będzie w tym wyglądać jak w worku po ziemniakach niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Bo to jest kurtka dla prawdziwych marines, a nie dla elegantów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Godzinę temu, waski napisał: Bo to jest kurtka dla prawdziwych marines, a nie dla elegantów czy Ty sugerujesz że nie jesteśmy marines? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 A pewnie, że jesteśmy, tylko takimi miejskimi i dzielnie stawiamy czoła przeważającym siłom anty-elegantów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Szukam takich szarych spodni, nie sztruks i nie garniturowe, prosty krój, szerokość nogawek 20/21 cm, rozporek najchętniej na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Jest problem ze znalezieniem szarych chino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Keyboard commando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Dnia 19.09.2016 o 21:26, alabuz napisał: Dzięki za linki. Nie musi być wierna replika, np. coś takiego IMO na zdjęciu pokazałeś kurtkę z woskowanej bawełny. W tym stylu (wariacja na temat M 65 ) poszukałbym modelu barbour trooper lub barbour saper.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Poszukuje sklepu z guzikami, a mianowicie posiadający w ofercie guziki takie jak na zdjęciach (przynajmniej przypominające) : Za wszelkie sugestie dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, irys napisał: Poszukuje sklepu z guzikami, a mianowicie posiadający w ofercie guziki takie jak na zdjęciach (przynajmniej przypominające) : Za wszelkie sugestie dziękuje z góry. Szarmant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Tkaniny.net 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Dziękuje-faktycznie są podobne ,ale zastanawiają mnie te "pęknięcia" edit: teraz zauważyłem że we wcześniejszych zdjęciach 2 sztuki mają podobny wygląd (pęknięcia). Taki urok chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Szukam takich szelek dokładnie w tym odcieniu . Gdzie mogę je kupić. Mogą być na zaczepy uniwersalne (czyli żabki i guziki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Teraz, xkoziol napisał: Najprędzej poszukałbym w sklepie, którego fotografię nam pokazałeś. Nie ma xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 W takim kolorze widziałem u "majfrendów" z aliexpress. Bez problemu znajdziesz tam taki kolor. Z dostępnych w Polsce widziałem coś podobnego w Recman szelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 34 minuty temu, bohuslav napisał: W takim kolorze widziałem u "majfrendów" z aliexpress. Bez problemu znajdziesz tam taki kolor. Z dostępnych w Polsce widziałem coś podobnego w Recman szelki 1 Tylko i wyłącznie szukam z alberta. Znalazłem coś tutaj tylko nie przekonuję mnie czarna skóra http://www.howards.fr/en/suspenders/5586-solid-gold-black-leather-suspenders.html Chodź wydaję mi się że na zdjęciu jest brązowa? Co do taśmy to chyba taki sam kolor ? Minus że srebrne klamry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 http://www.shibumi-berlin.com/Braces:::15.html?MODsid=2b03f90dcaea6e65246fd24d6f741631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 1 minutę temu, R50 napisał: http://www.shibumi-berlin.com/Braces:::15.html?MODsid=2b03f90dcaea6e65246fd24d6f741631 Nie ma tam takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 No są podobne Skorzystaj z bespoke u Thurstona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 2 minuty temu, R50 napisał: No są podobne Skorzystaj z bespoke u Thurstona. A w jaki sposób ? Coś więcej możesz powiedzieć(korzystałeś?). Cenna w stosunku do dostępnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Nie korzystałem, ale wszystkie szelki Thurston robi made-to-order. Po szczegóły trzeba byłoby wysłać maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi