Janek95 Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2022 Panowie, dostanę gdzieś Polsce biały bawełniany popover? W ofercie polskich sklepów same kolorowe, albo lniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2022 2 godziny temu, Janek95 napisał: Panowie, dostanę gdzieś Polsce biały bawełniany popover? W ofercie polskich sklepów same kolorowe, albo lniane... Chyba dużo nie szukałeś https://macaronitomato.com/produkt/bialy-popover-z-bawelnianej-piki/ Co prawda nie jest to polski sklep, ale przy wysyłce raczej nie ma znaczenia: https://suitsupply.com/pl-pl/men/shirts/koszula-popover-pique-extra-slim-fit-biala/H6332ESF.html https://royalcollection.pl/pl/product/polo-stenstroms-popover-440050-2489-010-bialy-3 tylko Mka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrzejnowicki Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2022 Panowie! SuSu wycofało granatową Havane dwurzędową, a planowałem zamówić w tym roku drugi raz, ponieważ z poprzedniej przez siłownie wyrosłem... Czy możecie polecić jakąś alternatywe tak dobrze uszytą i skrojoną jak SuSu? Cena powiedzmy do 2.5k. Oczywiście nie tylko polska wchodzi w gre. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2022 @jedrzejnowickiA próbowałeś tą albo podobną tkaninę w systemie MTO (custom made) w susu? Wydaje mi się, że ceny garnitury MTO u nich zaczynają się od wspomnianych przez Ciebie 2,5k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrzejnowicki Napisano 12 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2022 13 godzin temu, Gocławianin napisał: @jedrzejnowickiA próbowałeś tą albo podobną tkaninę w systemie MTO (custom made) w susu? Wydaje mi się, że ceny garnitury MTO u nich zaczynają się od wspomnianych przez Ciebie 2,5k. Problem jest w tym, że nie mam 6 tygodni zeby czekac na dostawę, oraz problem ze zwrotem jeżeli coś nie będzie grało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 W dniu 11.05.2022 o 10:32, eduardo napisał: Zamówiłem XL i zobaczymy. No i została. Dzięki @ciasteczkowy za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 28 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2022 Niestety muszę ponowić zadane kiedyś pytanie. Gdzie dostać faktycznie luźne chinosy, bo niestety budowę mam taką, że "regulary" dobre w pasie będą opinać m uda i łydki, a lato idzie i jakieś beżowe spodnie byłyby na miejscu? Problemem jest również sam pas, gdyż z obwodem w okolicach 102 cm znajduję się w miejscu, gdzie często kończy się normalna rozmiarówka, a nie zaczyna się jeszcze ta dla "puszystych". Zależałoby mi na czymś, co jednak miałoby na dole nogawki szerokość tych 22-23 cm i nie wiem czy zostaje mi jakaś opcja poza polowaniem na Tyrwhitty na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 Polecam chinosy Livergy,dobra jakość i niska cena.Na Vinted znajdziesz nówki w Twoim rozmiarze. Mam kilka par Livergy i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 6 godzin temu, bulyt50 napisał: Polecam chinosy Livergy,dobra jakość i niska cena.Na Vinted znajdziesz nówki w Twoim rozmiarze. Mam kilka par Livergy i jestem zadowolony. To z Lidla, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 Tak,kupiłem swoje w Lidlu i na Vinted. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkowy Napisano 30 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2022 Panowie, mam problem z doborem garnituru. Do tej pory nosiłem garnitur z Bytomia, wyszczuplany, 176/96/84. Niestety teraz ten rozmiar jest za wąski w klatce piersiowej, poniżej klatki piersiowej jest dobry. Natomiast rozmiar większy (176/100/88) jest dobry w klatce piersiowej, natomiast trochę za szeroki w barkach (ujdzie w tłumie) i zdecydowanie za szeroki poniżej klatki piersiowej. Problem dotyczy każdego fasonu w Bytomiu, tych bardziej wyszczuplanych też. Gdzie znajdę garnitury jeszcze mocniej taliowane? A może szukam jakiejś konkretnej nazwy fasonu, której nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2022 Wytaliowanie marynarki to kosmetyczna przeróbka, którą ogarnie każdy krawiec za nieduże pieniądze. Gorzej z ramionami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 31 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 Dokładnie tak, przeróbka ramion jest znacznie bardziej skomplikowana, a efekt niepewny. Wg mnie wygląd marynarki w ramionach jest kluczowy, nic tutaj w tłumie nie ujdzie. Taliowanie to prosta przeróbka, przynajmniej dla kompetentnego personelu, a efekt (przy założeniu, że jest to ujęcie kilku, a nie kilkunastu cm) musi być dobry. Natomiast trzeba zwrócić uwagę, czy marynarka zbyt szeroka w talii nie jest również zbyt obszerna w klacie, bo to jest znacznie trudniejsze do korekty. Podsumowując - najważniejsze, żeby marynarka dobrze pasowała w ramionach i klacie, do tego miała właściwe proporcje (długość, położenie guzika) oraz długość rękawa (imitacje dziurek lub właściwą długość/zapas na skrócenie przy dziurkach prawdziwych). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkowy Napisano 31 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 @mosze, @pablocito, bardzo dziękuję za odpowiedzi. Biorę wskazówki i idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 1 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2022 Gdzie można nabyć dobrej jakości koszule jeansowa typu Button-down? Może kolor nieco ciemniejszy, jasna juz posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 1 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2022 https://macaronitomato.com/produkt/denimowa-koszula-ciemna-bd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 1 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2022 Patrzyłem, i nawet jasną mam też o macaron ,ale cena obecnie niestety pozostawia wiele do życzenia. Szukam więcej nieco tańszej alternatywy w przedziale ~300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 6 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2022 Gdzie najlepiej szukać garnitur na jutro w Białymstoku? Wiem ze jest jakaś Vistula, Bytom, Lancerto i kilka innych sklepów ale nie znam tych marek. Buty to chyba poza Ryłko nic tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 Dobrej jakości espadryle do 300zl, Macaroni, Poszetka, gdzie mogę jeszcze zerknąć, podpatrzeć? Rozmiar 7-7,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 https://diegos.com/collections/mens-espadrilles-sale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 Jeśli mogą być zamszowe to massimodutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 W dniu 13.06.2022 o 09:36, pablocito napisał: https://diegos.com/collections/mens-espadrilles-sale Dla potomnych, zamowienie złożone tego samego dnia gdzie padła ta propozycja a te dalej w realizacji. Taka ciekawostka i dziwna sprawa będąc przyzwyczajonym do ekspresowych realizacji następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 Słowa klucze: mañana, después, media hora… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 Gdzie kupujecie mainstremowe sneakersy (adidas orginals, Reebok Classic, Nike Air)? Można zaufać eobuwie? Może znacie jakieś mniejsze sklepy internetowe z dobrymi cenami? Wiadomo, że można kupić na oficjalnych stronach w pełnej cenie, ale szukam czegoś na wyprzedażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2022 Dość dobre ceny bywają na zalando lounge, ale wtedy rozchodzi się to jak świeże bułki. Sam z chęcią wziąłbym Air Maxy 90. Oficjalny sklep nike też potrafi mieć fajne wyprzedaże, ale to samo - rozmiary szybko znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi