Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję grubego kardiganu, najlepiej z szalowym kołnierzem, w kolorze granatowym lub niebieskim. Co do materiału - może być bawełna, wełna - bez sztuczności. Budżet do 400 pln. Znajdę coś ciekawego? Zalando i inne tego typu już przejrzałem ?

Zdjęcie poglądowe ;)

Luca-Faloni_Cashmere-Chunky-Cardigan-Navy_-Made-in-Italy_4210_R_1024x1024@2x.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, MarianoItaliano napisał:

Poszukuję grubego kardiganu, najlepiej z szalowym kołnierzem, w kolorze granatowym lub niebieskim. Co do materiału - może być bawełna, wełna - bez sztuczności.

Jaki rozmiar? Twój post przypomniał mi, że zalega mi taki z Mango (oczywiście nowy z metkami) w średnim granacie, 100% bawełna.

Opublikowano
2 godziny temu, MarianoItaliano napisał:

Ogólnie M, z Mango też coś mam M i jest na ogóle dobre rozmiarowo, pomimo lekko za długich rękawów

To niestety nie pomogę, mam formalnie L realnie zmierzającą do XL.

Dla siebie ostatni takie kardigan z bawełny kupiłem w H&M, ale już ich nie ma, zresztą były tylko online, pewnie warto obserwować, mogą powrócić. W TKMaxx można czasem upolować, kiedyś kupiłem tam wełniany, choć akurat na wiosnę taki skład odradzam, bardzo w nim ciepło.

Opublikowano

Panowie, gdzie znajdę tego typu bomberkę/pilotkę zamszową (chociaż nie jest to warunek konieczny- może być inny materiał: sztruks, twill?). Koniecznie zależy mi na co najmniej dwóch cechach ze poniższych zdjęć: zapinana na guziki plus nakładane kieszenie z patką. Te ze zdjęć kosztują 1000-1300 Euro- szukam czegoś bardziej budżetowego.

Bomberkę z Poszetki widziałem ale chętnie rozważę inną opcję.

w2000_q60.jpg

POLO RALPH LAUREN Suede Bomber JacketVALSTAR Valstarino Slim-Fit Suede Bomber Jacket

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Chodzi Ci o sam typ butów, czy bardziej o to by były łączone dwa typy skóry - bo jeśli  tylko to pierwsze to np.: trzewiki berwicka są w cenie koło 1000 zł - nie są do końca identyczne masz na stronie Klasyczne Buty może podpasuje, któryś model bo identyczne to nie są.

Opublikowano
22 godziny temu, SeraFinn napisał:

Chodzi Ci o sam typ butów, czy bardziej o to by były łączone dwa typy skóry - bo jeśli  tylko to pierwsze to np.: trzewiki berwicka są w cenie koło 1000 zł - nie są do końca identyczne masz na stronie Klasyczne Buty może podpasuje, któryś model bo identyczne to nie są.

12 godzin temu, ciasteczkowy napisał:

Pytanie jak bardzo podobne mają być. W miarę podobne Patine można znaleźć na wyprzedaży:

buty.thumb.png.db36fd45c4c82bf44a1e3c60cb756a11.png

Chodziło o styl - Orson TLB, balmolar oxford, skóra nie musi być łączona. Berwicki są ok, ale max 700 zł warte jak dla mnie, wyżej są już lepsze marki. Patine właśnie widziałem i niestety śmieszne rozmiary jakieś zostały

Opublikowano
W dniu 16.04.2022 o 11:59, adamW napisał:

Panowie, gdzie znajdę tego typu bomberkę/pilotkę zamszową (chociaż nie jest to warunek konieczny- może być inny materiał: sztruks, twill?). Koniecznie zależy mi na co najmniej dwóch cechach ze poniższych zdjęć: zapinana na guziki plus nakładane kieszenie z patką. Te ze zdjęć kosztują 1000-1300 Euro- szukam czegoś bardziej budżetowego.

Bomberkę z Poszetki widziałem ale chętnie rozważę inną opcję.

Udało się coś sensownego namierzyć?