Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O teraz wiem o co C chodzi. Coś lekko inspirowane M65 znajdziesz:

bytom

C&A

zalando

Jeśli jednak będziesz potrzebował kurki do tyrania to kontraktowe M65 jest nie do zajechania, oczywiście nie będzie ona wyglądała dobrze tak jak na Panu powyżej z uwagi, iż te kurtki są dość obszerne.

Opublikowano

Witam, poszukuje ramoneski, ktora nie zrujnuje mojego budżetu czyli w okolicach 1kpln lub taniej. 

Zalezy mi na w miarę klasycznym modelu wraz ze wszystkimi charakterystycznymi elementami:

https://www.google.pl/search?q=ramoneska+meska&rlz=1C9BKJA_enPL628PL628&hl=pl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLztX-tJzPAhWDXSwKHbSlBAEQ_AUIBygB&biw=1024&bih=653&dpr=2#imgrc=nwkXCmZB7fYCtM%3A

Opublikowano

11 godzin temu, alabuz napisał:

Dzięki za linki. Nie musi być wierna replika, np. coś takiego

Też szukam czegoś takiego, w normalnych wymiarach. @blueloafers ma bardzo fajną, w miarę dopasowaną, ale nie ciasną - tylko produkcja bodajże z UK

6 godzin temu, xkoziol napisał:

Jeśli nie oryginał to popatrz na surplus, te dziwadła sobie odpuść.

rozmiar S to 120cm w klatce :shock:

Opublikowano
Dnia 19.09.2016 o 21:26, alabuz napisał:

Dzięki za linki. Nie musi być wierna replika, np. coś takiego

freres-jo2.jpg

IMO na zdjęciu pokazałeś kurtkę z woskowanej bawełny. W tym stylu (wariacja na temat  M 65 ;-)) poszukałbym modelu barbour trooper lub barbour saper.:

9G84SB5olive_lg.jpg000012189.jpg

Opublikowano

Poszukuje sklepu z guzikami, a mianowicie posiadający w ofercie guziki takie jak na zdjęciach (przynajmniej przypominające) :

RQPZJEA.jpg?1 AKqbF4m.jpg?1

Za wszelkie sugestie dziękuje z góry.

Opublikowano
1 godzinę temu, irys napisał:

Poszukuje sklepu z guzikami, a mianowicie posiadający w ofercie guziki takie jak na zdjęciach (przynajmniej przypominające) :

RQPZJEA.jpg?1 AKqbF4m.jpg?1

Za wszelkie sugestie dziękuje z góry.

Szarmant?

Opublikowano

Dziękuje-faktycznie są podobne ,ale zastanawiają mnie te "pęknięcia"

wgByjvK.jpg?1

edit: teraz zauważyłem że we wcześniejszych zdjęciach 2 sztuki mają podobny wygląd (pęknięcia).

Taki urok chyba ;)

Opublikowano
34 minuty temu, bohuslav napisał:

W takim kolorze widziałem u "majfrendów" z aliexpress. Bez problemu znajdziesz tam taki kolor. Z dostępnych w Polsce widziałem coś podobnego w Recman

szelki 1

Tylko i wyłącznie szukam z alberta. Znalazłem coś tutaj tylko nie przekonuję mnie czarna skóra http://www.howards.fr/en/suspenders/5586-solid-gold-black-leather-suspenders.html Chodź wydaję mi się że na zdjęciu jest brązowa? Co do taśmy to chyba taki sam kolor ? Minus że srebrne klamry :(   

Opublikowano
Dnia 19 września 2016 o 23:57, Marcin C napisał:

Witam, poszukuje ramoneski, ktora nie zrujnuje mojego budżetu czyli w okolicach 1kpln lub taniej. 

Zalezy mi na w miarę klasycznym modelu wraz ze wszystkimi charakterystycznymi elementami:

https://www.google.pl/search?q=ramoneska+meska&rlz=1C9BKJA_enPL628PL628&hl=pl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLztX-tJzPAhWDXSwKHbSlBAEQ_AUIBygB&biw=1024&bih=653&dpr=2#imgrc=nwkXCmZB7fYCtM%3A

Podbijam ponownie temat, czy ktoś może cos polecić? Pół roku temu była klasyczna skórzana w, uwaga, Zarze. Teraz żałuje ze jej nie kupiłem. Miała krój jakiego szukam, odrobine poniżej pasa i dosyć mocno przy ciele.