Pan Janusz Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Radzę wyrzucić książkę, która takie pierdoły wypisuje. Do brązu forest green lub ciepły granat. Buty pielęgnować w zgodzie z tym, co znajduje bogato opisane w temacie o pielęgnacji obuwia na podforum o butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 W sprawie butów zawsze możesz zapytać użytkownika saphir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_u Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Panowie, Czy włoskie kołnierzyki byłyby odpowiednie do dużej głowy, czy wręcz przeciwnie, jeszcze ją powiększają? Ewentualnie jakie są jeszcze "sztuczki" na optyczne zmniejszenie głowy? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Jakiś czas temu w wątku o torbie weekendowej, albo pomysły na projekty forumowe ktoś (chyba Skalpel o ile dobrze pamiętam) wrzucił zdjęcie fajnej torby z uchwytem na gazetę. Prawdopodobnie w trakcie jakiś porządków robionych w wątkach zdjęcie zniknęło, albo zostało gdzieś przeniesione. Czy mogę prosić ponownie o link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Torba 'nie do zajechania', ale na klapie porobiły się pęcherze, które mnie denerwują. Torba nigdy nie była bardzo przemoczona (tylko mniejsze deszcze). Czy jest jakaś metoda, żeby chociaż częściowo pozbyć się tego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 @bartazz To jest krotkie pytanie czy krotka odpowiedz? edit: wstyd mi, to pewnie pomrocznosc jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 @wolezozole tutaj jeszcze zdjęcie trochę bliżej i bez gazety: http://www.thesimplyrefined.com/gift-gu ... r-hundred/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 @bartazz To jest krotkie pytanie czy krotka odpowiedz? Wydaje mi się, że krótka odpowiedź na pytanie Wolezozole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Torba jak torba, ale te buty to dopiero są fajne. Edward Green? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Bardziej stawiam na G&G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Torba jak torba, ale te buty to dopiero są fajne. Edward Green?Gaziano & Girling DG70 Rothschild - Kolor: Vintage Chestnut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 dzięki Panowie. o to właśnie chodziło. muszę tylko teraz poszukać czy można taką gdzieś kupić. na stronach Armoury ani Robags nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Wow, miałem nosa! Dokładnie ten model do kupienia tu: http://www.thearmourystore.com/shoes/ga ... e-chestnut @wolezozole rozmawiałem z jednym kaletinkiem który był zdania, że nie byłoby większych problemów z tą teczką. Myślę, żę damiance najlepiej zna know how jakby się do tego zabrać. Edit: Przepraszam, żle wkleiłem linki. Już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Wow, miałem nosa! Dokładnie ten model do kupienia tu: http://www.thesimplyrefined.com/gift-gu ... r-hundred/Polecam kliknąć w link spod zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 @Skalpel: byłoby super. Wtedy można też wg. własnego uznania rozplanować przegródki i kieszenie w środku. Tylko ostatnio jakoś słaby był oddźwięk, żeby był to następny projekt forumowy. Jeżeli znajdą się chętni i np. ostatni wykonawca torby weekendowej podjąłby się tego zadania to jak jestem pierwszy w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 czy mieliście jakiś przypadek składania reklamacji do Baty? w moich zimowych brogue rozkleiła się podeszwa oraz skóra w miejscu w którym najbardziej pracuje odchodzi od podeszwy - będę reklamował, ale interesuje mnie ich skłonność do rozliczeń gwarancyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 czy mieliście jakiś przypadek składania reklamacji do Baty? w moich zimowych brogue rozkleiła się podeszwa oraz skóra w miejscu w którym najbardziej pracuje odchodzi od podeszwy - będę reklamował, ale interesuje mnie ich skłonność do rozliczeń gwarancyjnychReklamowałem u nich buty kilka lat temu i po kilku wizytach w sklepie (CH Targówek) odzyskałem pełną kwotę. Początkowo skleili buty ale się niestety powtórnie rozleciały więc zażądałem zwrotu kasy. Ogólnie długo to trwało i byłem niezadowolony. Od tamtego czasu nic u nich nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Czy spinki do mankietów powinny być widoczne przy wyprostowanych rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 A ręce wyciągnięte w górę, przed siebie, czy 'pa szwam'? Kiedyś, chyba w koszulach, wklejałem artykuł z GG http://www.gentlemansgazette.com/sleeve ... s-jackets/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 W normalnej pozycji stojącej z opuszczonymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Czy garnitur dwurzędowy może dobrze wyglądać bez krawata? Chciałbym kupić niebieski garnitur do pracy, coś w stylu tego poniżej z SS, tylko u mnie w pracy przyjęło się, że nie zakładamy na codzień krawata. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Przyjęło się, że 1. nie można nosić, czy przyjęło się, że 2.można nie nosić? Jeśli 1., to ja bym zrezygnował z dwurzędówki. Jeśli 2., to zacząłbym nosić krawaty i kupiłbym dwurzędówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Niestety opcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Ciekawe. Koszmar, nie firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi