Sir Well Endowed Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 http://www.zalando.pl/pier-one-botki-sz ... PL_1881759. Pytania: Ktoś miał do czynienia lub posiada informację na temat tej marki ? Czy warto kupić jako woła roboczego do codziennego noszenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Szanse, że skóra i konstrukcja są dobrej jakości - marne. Pomijam suwak któy czyni je koszmarkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Sam producent pośrednio to sugeruje pisząc, że podeszwa jest z tworzywa dobrej jakości, ale o cholewce pisząc zdawkowo, że jest to 'skóra'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 „Pewnego dnia, wszedłszy do sklepu z papierosami na Haymarket, poprosiłem o tytoń. Od razu spostrzegłem, iż popełniłem błąd. Nie wchodzi się do Fribourg and Treyer, Tobacconist, Established 1720 prosząc po prostu o tytoń. Sprzedawca nie byłby bardziej zdumiony, gdybym zażądał plastra miodu. Tytoń? Zgoda, ale jaki tytoń? – Jeżeli pan chce – podszepnął mi major Thompson, który mi towarzyszył – może pan poprosić o Waterloo Mixture, Wingate Mixture albo o jakąkolwiek inną mieszankę zapisaną z ojca na syna przez klientów Fribourg and Treyer w ich książce zamówień od 1720 roku. Może pan, jak piękny Brummel, Mrs. Siddons lub Disraeli, dostać mieszankę Masulipatam i Latakia, ale – na miłość Boską! – niech pan nie żąda tytoniu…" (P. Daninos) To tak a propos "skóra"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 W kilkudziesięcioletnim (50+) Tissocie Antimagnetique po upadku padła oś balansu, czy ktoś mógłby polecić miejsce gdzie można go reanimować, bo większość zegarmistrzów bezradnie rozkłada ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 @walek, pomocna będzie informacja o Twojej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 @paparazzo Rzeszów, ale z racji obowiązków zawodowych można powiedzieć że cała Polska, poza tym Poczta Polska może wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 W Rzeszowie nie wiem. W Warszawie Tissotem zajmą sie Głowaccy (ul. Złota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Dzięki, czytałem właśnie, że można u nich próbować, aczkolwiek nie mają samych "pozytywów", w środę się do nich wybieram i zobaczę co się da zrobić (i za ile). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 To fakt, nie mają samych pozytywów ale raczej w kwestii renowacji a nie naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Co Panowie myślą o tej teczce? http://allegro.pl/hit-teczka-skorzana-a ... 25939.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Hit czy kit Generalnie wygląda jak staroświecki plecak szkolny. Najbardziej zwracają uwagę elementy w kolorze.. złotym. Cena nie urzekła a przy takich zdjęciach poglądowych jakościowo przypomina produkty Barrelly Bags. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Przy takiej cenie, sprzedający mógł się jednak wysilić na lepszę dokumentacją zdjęciową... Jak pisał Paparazzo - styl jak Barelly Bags, tylko tam przynajmniej 'coś' widać na zdjęciach (pierwsza z brzegu http://www.barellybags.pl/product/Teczk ... New/?id=86) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Hit czy kit Generalnie wygląda jak staroświecki plecak szkolny. Najbardziej zwracają uwagę elementy w kolorze.. złotym. Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Mam golf o składzie wełna/kaszmir/jedwab z zamszowymi łatami na łokciach. Nieopatrznie odciąłem metkę z instrukcją prania. Czy mogę go wyprać ręcznie bez obaw o łaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 I tak chyba pierzesz ręcznie, więc nie powinny się zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Raczej sporo pralek ma program super delikatnego prania. Polecam do tego typu wełnianych rzeczy, jeżeli oczywiście polega on głównie na namaczaniu przez pralkę ubrań, robieniu obrotu i czekaniu paru minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Czy może zna ktoś w Krakowie niedrogiego, porządnego szewca od drobnych robót? Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJN Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Szanowni, poszukuję wymiennych guzików (z garniturowych na metalowe do m. klubowej), które kiedyś opisywał MT na blogu, lecz nie mogę znaleźć ani w necie, ani w znanych mi pasmanteriach. Czy ktoś wie gdzie takie dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Myślę, że przy podstawowych zdolnościach manualnych zrobisz je sobie sam. Tylko przy takim rozwiązaniu trzeba zrobić dodatkowe dziurki na guziki w marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Nic z tego sklepu ci nie podpasowało ? http://guziki24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Jeżeli jesteś z Warszawy to na pewno guziki w olbrzymim wyborze sa w pasmanterii na Emili Plater obok Złotych Tarasów.Największy wybór guzików od lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Pytanie tylko czy kolega JJN chce wymienić guziki czy też wymienne guziki - jak we wpisie u MT http://macaronitomato.blogspot.com/2009 ... -suit.html. Guziki do blezera http://www.bensonandclegg.com/shop/inde ... bnidml7cv0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJN Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 @pirat, Dokładnie takich szukam. Lubie eksperymentować i zależy mi aby marynarka była "wielofunkcyjna" stąd pomysł na użycie wymiennych guzików. Na podanej stronie już szukałem, ale bez sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu jaka powinna być długość paska, jak jest już założony dokąd powinna sięgać jego końcówka ? Przeglądałem kilka sklepów internetowych z odzieżą elegancką i zauważyłem, że na jednych zdjęciach model ma końcówkę zaraz przy klamrze zaś na innych końcówka jest ok 10-15 cm od klamry. Stąd moje pytanie, jaka powinna być ta długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi