ciasteczkowy Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Mam tylko napalm, nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Chyba aceton da radę , może jakiś dedykowany rozpuszczalnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Miałem kiedyś identyczny problem tyle, że na koszuli. Sprawę rozwiązał specjalny rozpuszczalnik produkowany przez Pattex o nazwie S.O.S Rozpuszczalnik. Zeszło bez śladu. Z tego co widzę, to jest on wciąż w sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Zmywacz do paznokci z acetonem albo Zmywacz Technicqll do powłok cyjanokrylowych 4 ml | Majsterkowanie w Castoramie (castorama.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1chalczyk Napisano 6 Luty Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty W jakim kolorze wybrać podszewkę i kolanówkę w przypadku spodni z otwartym splotem (tropik)? Mam jeden materiał w kolorze niebieskim, drugi - charcoal. W kolorze materiału zasadniczego, w kolorze skóry czy może jeszcze jakoś inaczej? Ile mb materiału powinno się kupić na podszewkę i kolanówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Panowie, potrzebuję model zegarka, który posiada mocno szczotkowaną kopertę (grube i mocno widoczne wżery). Jubiler potrzebuje referencji do przeprowadzenia takiej operacji na polerowanej kopercie. Może być cokolwiek, byle miało dużo zdjęć w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Jak ktoś nie wie jak się szczotkuje kopertę to lepiej nie rób tego u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty @eye_lip Nie, nie o to chodzi. To ma być bardziej taka przejrzysta informacja czego oczekuję. Ze zdjęcia po prostu będzie dokładnie wiedział jaki ma być efekt końcowy, bo usługa została wykonana i całkiem dobrze to zrobił, jednak jak dla mnie zbyt "gładko" to wciąż wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty No to np bok zegarka Chronoswiss.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldFriechand Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty potrzebuję jasnego golfa więc znalazłem kilka ofert: https://www.peek-cloppenburg.pl/pl/p/joop-collection-golf-z-zywej-weny-model-donte-bezowy-1949350 https://milermenswear.com/produkt/golf-w-kolorze-zlamanej-bieli-z-welny-merynosowej https://zackroman.com/bialy-golf https://vistula.pl/beżowy-golf-vistula-45173-1 który z tych golfów będzie najlepszy pod względem żywotności oraz kroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Krój sobie możesz dobrać: pod sylwetkę, zastosowanie czy modę itd. Te z Milera i ZR są raczej najcieńsze i mocno dopasowane, pewnie dobrze będą się zachowywać pod marynarką. Vistula ma krój luźniejszy ale już rękawy mocno dopasowane. Najluźniejszy jest chyba JOOP (chociaż na zdjęciach z oficjalnej strony producenta bliżej do Vistuli). Zakładam, że najbardziej żywotny będzie ten z największą gramaturą albo ten który będzie miał metkę z producentem tkaniny - w tamtym sezonie np. Vistula miała tkaniny z włoskiej tkalni. Były mocno wyczesane a kolory bardzo żywe. Pod koniec sezonu można było kupić w okolicach 100 zł (raczej stacjonarnie, ponieważ online szybko idzie przy takiej cenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Polo z krótkim rękawem z dzianiny, tzn takie a la sweter (w ofercie mają je np Poszetka czy Macaroni Tomato) - ktokolwiek użytkował? Ma to jakikolwiek sens w sensie komfortu termicznego vs polówki zwykłe z piki/dżerseju albo lniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Godzinę temu, MarianoItaliano napisał: Polo z krótkim rękawem z dzianiny, tzn takie a la sweter (w ofercie mają je np Poszetka czy Macaroni Tomato) - ktokolwiek użytkował? Ma to jakikolwiek sens w sensie komfortu termicznego vs polówki zwykłe z piki/dżerseju albo lniane? Na stronie poszetki nie widzę składu tych polówek. W przypadku wełny merino raczej odradzam, bo mimo tego, że te które mam (suitsupply i john smedley) są zrobione z cienkiej przędzy, to w lecie potrafią nieprzyjemnie grzać. Zresztą to jest też powód dla którego zakładam je w zimniejsze miesiące i o dziwo sprawdzają się solo (w ogrzewanych pomieszczeniach). Co do bawełny lub mix bawełny z jedwabiem (lnianych chyba nie miałem), to tu jest dużo lepiej. Problem natomiast pojawia się, gdy chcesz je łączyć z zupełnie codziennymi spodniami (dresy odpadają, dżinsy są dyskusyjne - wiele zależy od konkretnej polówki, jej faktury, wzoru, przędzy, natomiast lubią je bawełniane chinosy, udaje się je też sparować ze spodniami z wełny o mniej formalnej fakturze, ale tu już wiele zależy od konkretnego przypadku). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Dzięki! Szybkie pytanie nr 2 - czy spotkaliście się z sytuacją naliczania cła przy zakupie z Yoox z dostawą do Polski? Kiedyś tam zamawiałem i nie było żadnego problemu, ale niedawno zamawiałem z Morris Stockholm i potem UPS mnie ścigał o jakieś opłaty celne i manipulacyjne. Widzę, że Yoox też dostarcza UPSem, więc wolę dopytać o wasze doświadczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 33 minuty temu, MarianoItaliano napisał: ąDzięki! Szybkie pytanie nr 2 - czy spotkaliście się z sytuacją naliczania cła przy zakupie z Yoox z dostawą do Polski? Kiedyś tam zamawiałem i nie było żadnego problemu, ale niedawno zamawiałem z Morris Stockholm i potem UPS mnie ścigał o jakieś opłaty celne i manipulacyjne. Widzę, że Yoox też dostarcza UPSem, więc wolę dopytać o wasze doświadczenia:) Yoox to powinna być dostawa z Włoch, czyli bez cła i opłat manipulacyjnych. Moje dostawy na pewno nie miały żadnych dodatkowych opłat, tego jestem pewien. Skąd wysyła Morris Stockholm? Bo jeśli nie ze Sztokholmu, a np. Hongkongu, to może dlatego jest problem? Choć z tego co przeglądałem na ich stronie, to wysyłka jest właśnie ze Szwecji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 3 minuty temu, Velahrn napisał: Yoox to powinna być dostawa z Włoch, czyli bez cła i opłat manipulacyjnych. Moje dostawy na pewno nie miały żadnych dodatkowych opłat, tego jestem pewien. Skąd wysyła Morris Stockholm? Bo jeśli nie ze Sztokholmu, a np. Hongkongu, to może dlatego jest problem? Choć z tego co przeglądałem na ich stronie, to wysyłka jest właśnie ze Szwecji... Hej, dzięki, no właśnie też byłem zdziwiony - wysyłka ze Szwecji. Ostatecznie sklep po wymianie maili z customer service chyba zapłacił fv jaką mi wystawił UPS, w każdym razie UPS już mnie nie nęka. Zaufam, że przy Yooxie nie będzie takich jaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty To dostawa z UE, nie powinno być żadnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Panowie, krótkie pytanie o gramatury, bawełny, o ile to ma znaczenie. Cienki t -shirt to mnie więcej ile, grube polo na lato - ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 12 godzin temu, MarianoItaliano napisał: ale niedawno zamawiałem z Morris Stockholm i potem UPS mnie ścigał o jakieś opłaty celne i manipulacyjne. Morris wpisuje zaniżony gabaryt opakowania. UPS wtedy przerzuca dopłatę na odbiorcę. Jak napiszesz do Morrisa to oni to pokrywają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Tak właśnie było w moim przypadku, ale trwało to chwilę i wymagało iluś maili do Morris i skanowania im faktury i upomnień z UPS (bo zanim Morris sprawę załatwił, to już upomnienia przychodziły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty U mnie był to jeden mail, ale ja od razu im wysłałem skan z UPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1chalczyk Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Z czego powinna być wykonana kieszeniówka w spodniach? Bawełna, wiskoza czy coś jeszcze innego? Wiskoza nie będzie za śliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Napotkałem takie oto Strandsy, zdarzają się w internecie podróbki Allen Edmondsów? Co sądzicie o tej parze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Normalne oryginalne AE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Skóra woskowana, może być, czy raczej badziew w butach za 1000 zł? https://sklep.loakepolska.pl/loake-l1-302-brown,3,2660,4431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi