wimon Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 @baniaartur Przez ostatnie kilka lat dwa razy do roku krótki outlet online, ok. 10 stycznia i ok. 10 lipca, ale w tym roku w lipcu np. nie było (przynajmniej w Europie). Ceny z reguły ok. 50% w dół, ciekawsze rzeczy sprzedają się w kilka godzin po otwarciu outletu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 @wimon dzięki! Chociaż biorąc pod uwagę to co napisałeś nie za bardzo mam na co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 mam bawełnianą koszulę z kieszonką na piersi, która zdecydowanie lepiej wyglądałaby bez niej, tu pytanie czy gdybym ją 'odpruł' byłoby to bardzo widoczne? kieszonka przyszyta jest cienką nicią, czy po wypruciu i wypraniu materiał powinien się ułożyć czy na 99% zostaną dziurawe kropki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Czy ma ktoś pomysł na wyczyszczenie białych szelek z mory? Udało mi się je poplamić na beżowo. Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 @M.Borkowski, to zależy; jeśli na 'szczytach' kieszeni na szwach są 'rygielki' (takie grubsze szwy o długości 05-1 cm) to bym nie ryzykował bo ślady po nich raczej nie znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 nie było, ryzyk fizyk, wyprułem, nie widać, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 2 godziny temu, M.Borkowski napisał: nie było, ryzyk fizyk, wyprułem, nie widać, jest super Do odważnych świat należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 kolejne pytanie ode mnie zamówiłem krawat GANT 100% jedwab, nigdy nie miałem jedwabnego krawata i stąd pytanie myślałem że będzie taki leciutki mięciutki milutki, a on jest dosyć sztywny i śliski, jakbym miał zgadywać co to to bardziej bym stawiał na poliester niż cokolwiek innego, one takie sa czy ktoś mnie tu oszukuje przyklejając metki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 11 godzin temu, M.Borkowski napisał: kolejne pytanie ode mnie zamówiłem krawat GANT 100% jedwab, nigdy nie miałem jedwabnego krawata i stąd pytanie myślałem że będzie taki leciutki mięciutki milutki, a on jest dosyć sztywny i śliski, jakbym miał zgadywać co to to bardziej bym stawiał na poliester niż cokolwiek innego, one takie sa czy ktoś mnie tu oszukuje przyklejając metki? Jedwab może być przeróżny - bo da się z niego zrobić i szalik, i linę. Dobrej jakości jedwab jest sprężysty, mięsisty i trzyma węzeł. Natomiast mój najtańszy krawat jedwabny, kupiony lata temu, jest właśnie taki jak opisujesz - śliski i sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Zakupiłem miesiąc temu białą lnianą koszule Emanuel Berg. Założyłem ją może 5-6 razy, ale dopiero dzisiaj zauważyłem niepokojąco wyglądający naciągnięty materiał przy wszyciu rękawa. Porównując z drugim rękawem, wygląda to dla mnie trochę niebezpiecznie. Proszę więc o ocenę ryzyka rozprucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 9 godzin temu, Velahrn napisał: Jedwab może być przeróżny - bo da się z niego zrobić i szalik, i linę. Dobrej jakości jedwab jest sprężysty, mięsisty i trzyma węzeł. Natomiast mój najtańszy krawat jedwabny, kupiony lata temu, jest właśnie taki jak opisujesz - śliski i sztywny. Dzięki za odpowiedź, dobrze wiedzieć, a co do tego konkretnego, postanowiłem odesłać bo wątpię żebym go założył kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 9 godzin temu, Milten napisał: Zakupiłem miesiąc temu białą lnianą koszule Emanuel Berg. Założyłem ją może 5-6 razy, ale dopiero dzisiaj zauważyłem niepokojąco wyglądający naciągnięty materiał przy wszyciu rękawa. Porównując z drugim rękawem, wygląda to dla mnie trochę niebezpiecznie. Proszę więc o ocenę ryzyka rozprucia. Może kiedyś pociągnąłeś za ten rękaw i sam go uszkodziłeś? Lub ktoś inny? Jeśli nie, to powinieneś reklamować tą koszulę - marka nie należy do tanich. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Może kiedyś pociągnąłeś za ten rękaw i sam go uszkodziłeś? Lub ktoś inny? Jeśli nie, to powinieneś reklamować tą koszulę - marka nie należy do tanich. Pozdrawiam. Koszula dobrze leżała w ramionach, na pewno jej nie uszkodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Reklamuj u sprzedawcy. Napisz jaka będzie odpowiedz z E. Berga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 4 minuty temu, timeforalesson napisał: Opłaca się brać krawaty z Wólczanki po 30 zł? Jest teraz promocja 2 za 60. Nie ważne, odświeżyłem stronę i już nie ma Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Jaki materiał będzie najlepszy na podszewkę płaszcza, jedwab/satyna, wiskoza? Czy jakiś inny?Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 2 minuty temu, Pawel_S napisał: Jaki materiał będzie najlepszy na podszewkę płaszcza, jedwab/satyna, wiskoza? Czy jakiś inny? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Viscosa, acatat albo cupro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Viscosa, acatat albo cupro. Kurczę, a krawcowa spotkana w sklepie z tkaninami powiedziała żebym kupił 'satynę bluzkową' - w sensie chyba taką na damskie bluzki. Dzięki za odpowiedźWysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 @Pawel_S - satyna z tego co mówi internet może mieć różny skład. Pani za pewne zapomniała dodać uwagi o składzie, a chodziło jej o typ materiału. Szukaj zatem podszewki ze wskazanych przeze mnie materiałów lub ich mieszanek. Wszystkie 3 materiały to materiały przepuszczające powietrze w przeciwieństwie do polyestrów, poliamidów i innych acryliców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 [mention=12515]Pawel_S[/mention] - satyna z tego co mówi internet może mieć różny skład. Pani za pewne zapomniała dodać uwagi o składzie, a chodziło jej o typ materiału. Szukaj zatem podszewki ze wskazanych przeze mnie materiałów lub ich mieszanek. Wszystkie 3 materiały to materiały przepuszczające powietrze w przeciwieństwie do polyestrów, poliamidów i innych acryliców. Tak zrobię, posłucham Twojej rady. Dzięki!Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Zwróć też uwagę, że do płaszczów używa się lekko grubszych i mocniejszych podszewek niż do marynarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Januszkiewicz majątku nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 11 godzin temu, timeforalesson napisał: Muszę wiedzieć ile pieniędzy dać osobie, która mi te buty zaniesie. Telefon do pracowni 22 827 93 60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Marek Katana na Hożej bierze chyba 30 zł z zelówką z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gly Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Może dosyć proste pytanie, ale ile trzeba mieć za długie spodnie żeby zrobić 5 cm manszety - 6, czy 11 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi