Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Gość Nereusz

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wróciłem.  Brąz w porównaniu do reszty był i tak elegancki i wyrafinowany. Dużo ludzi miało zwykle, czarne skorzane buty, takie codzienne. Rada dla przyszłych pokoleń: koszula na spinki z muchą i czerwony goździk w marynarce! Pogrom. Całą noc kobiety będą wzdychały do Ciebie, olewając tych w jaskrawych koszulach, za dużych czarnych garniakach,  czy ,o zgrozo, jeansach. Kilka dobrych manier i jesteś księciem balu. To śmieszne, jak podstawy kultury potrafią wywrzeć takie wrażenie. Brązowe buty i paski - dobrze ściagają uwagę, są rzadko spotykane, nikt chyba nie ogarnął że to coś nie tak. Wręcz przeciwnie, słyszałem kilka pochwał ;). Nie przejmować się, dobrze sie bawić, większość ludzi nie przykłada do ubioru dużej wagi, to i was nie skrytykują ;). 

• Oceniam pozytywnie 1

To na wstępie pewnie wypada życzyć w maju zwycięstwa na finiszu kolejnego etapu edukacji a przechodząc dalej zgodzić się z istotną rolą kultury w zdobywaniu serc zwłaszcza niewieścich. Można tu jeszcze dopisać, że szata jednak człowieka w jakimś tam stopniu zdobi ale ta szata musi być z tym człowiekiem spójna. Tobie się to pewnie udało i stąd takie zacne rezultaty. Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz życzę powodzenia.

• Like 1

Dnia 28.11.2016 o 09:41, GrafZero napisał:

Czy taką koszulę da się w ogóle nosić ?

Osobiście unikam koszul z tworzywem sztucznym jak zarazy, bo wyczyniają dziwne rzeczy z potem (nie "potem" w sensie "later", tylko w sensie "sweat"). Wydaje mi się, że na świecie jest wystarczająco dużo koszul ze świetnej bawełny, żeby jeszcze zawracać sobie głowę podejrzanymi mieszankami. Swoją drogą straszne musiały być to czasy, kiedy ówczesną nowość - koszule z nylonu - uważano za największy szyk i płacono za nie duże pieniądze.

Ałć, przepraszam, nie zauważyłem, ze wyszukiwarka rzuciła mnie w post z listopada. Ale uwaga ma oczywiście charakter ponadczasowy :-)

Taka sprawa. Próbuję rozgryźć w czym rzecz.

Wpadły mi trzy marynarki Lantiery. 188/108, super-slim każda. Jedna leży zadowalająco, dwie pozostałe niby mają nieco dłuższe rękawy (ok 1 cm) oraz jakby lekko obszerniejsze talie. Tak to wygląda, jak je założyłem. Wnioski wyciągnięte po układaniu się rękawów koszuli oraz oględzinach w lustrze.

Pomierzyłem. Długości w tych miejscach te same.

Z czego może wynikać to różne układanie się na ciele? Nie widzę różnic w budowie marynarek, stąd powinny układać się tak samo, a najlepiej to wygląda w egzemplarzu już trochę znoszonym.

Kupiłem na obecnej wyprzedaży w Próchniku garnitur, rozmiar 50. Marynarka jest w porządku, spodnie zdecydowanie za małe (za ciasne w kroku i udach). Orientujecie się czy w tych wszystkich sieciówkach jest możliwość wymiany na większy rozmiar tylko jednej części zestawu?

PS. Zadzwoniłbym do obsługi klienta ale jest weekend ;)

Dzień dobry!

Chciałbym zadać pytanie w kwestii zwrotów w sklepie Herringshoes. Mianowicie rozważam zwrot butów, które mają trochę za dużo luzu na mojej stopie. Testowałem je na dywanie, ale niestety z roztargnienia postawiłem jeden krok (naprawdę! Założyłem oba, a podeszwa drugiego jest nietknięta) na drewnianym parkiecie. W związku z tym na obcasie pojawiło się kilka rys. Czy ktoś ma doświadczenie w tego typy sprawach? Czy zwrot będzie możliwy? T/N?

2017-01-14 14.52.47.jpg

5 godzin temu, mazur066 napisał:

Dzień dobry!

Chciałbym zadać pytanie w kwestii zwrotów w sklepie Herringshoes. Mianowicie rozważam zwrot butów, które mają trochę za dużo luzu na mojej stopie. Testowałem je na dywanie, ale niestety z roztargnienia postawiłem jeden krok (naprawdę! Założyłem oba, a podeszwa drugiego jest nietknięta) na drewnianym parkiecie. W związku z tym na obcasie pojawiło się kilka rys. Czy ktoś ma doświadczenie w tego typy sprawach? Czy zwrot będzie możliwy? T/N?

Przetrzyj wilgotna szmatką - ślad powinien zniknąć - i śmiało odsyłaj. Nigdy nie miałem problemów, choć akurat w HS nie kupowałem.

• Oceniam pozytywnie 1

5 godzin temu, Aron napisał:

Wydaje mi się, że nie powinno być problemu. Najlepiej zapytaj w sklepie.

2 godziny temu, Velahrn napisał:

Przetrzyj wilgotna szmatką - ślad powinien zniknąć - i śmiało odsyłaj. Nigdy nie miałem problemów, choć akurat w HS nie kupowałem.

Dziękuję Panom za rady :) Pozdrawiam