GrafZero Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 taka okazja jak poliestrowe garnitury Próchnika przecenione na okazyje 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Panowie..... Nowe buty uciskają mnie w tych miejscach. Podobno berwicki strasznie się rozchodzą więc nie wiem czy zostawić czy wymienić? Dodam tylko, że na długość są niby dobre chociaż za piętę wchodzi tylko łyżka (niektórzy twierdzą, że powinien wejść mały palec). Jest to (niby) szerokie kopyto 156, więc nawet nie bardzo wiem na co można by je wymienić. Wziąć rozmiar większy czy szukać innego kopyta? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 31 minut temu, Zagiel napisał: Wziąć rozmiar większy czy szukać innego kopyta? Berwick robi połówki więc można spróbować jeszcze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 @eye_lip @GrafZero - ok, ale jakie jest uzasadnienie? Szansa, że metka mówi prawdę o składzie jest znikoma, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 @Zagiel, czy podczas chodzenia odczuwasz dyskomfort, tj. ślizgającą się w bucie piętę? Czy masz luzy w tym miejscu? Jeśli chcesz rady na forum, pomocne by też było zdjęcie pokazujące dopasowanie właśnie w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Mam jedną parę butów Berwick, też niby tęgość G. Według mnie, kopyta Berwick o tęgości G nie są wcale szerokie (mam szczupłą stopę, większość butów w tęgości F). Druga sprawa, według mnie jeżeli po przymierzeniu buta nie jest wygodnie, to lepiej wymienić na inny rozmiar (pewnie w tym wypadku większy), a jak to nie pomoże, to szukać innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 5 minut temu, Wodzu napisał: @Zagiel, czy podczas chodzenia odczuwasz dyskomfort, tj. ślizgającą się w bucie piętę? Czy masz luzy w tym miejscu? Jeśli chcesz rady na forum, pomocne by też było zdjęcie pokazujące dopasowanie właśnie w tym miejscu. Dyskomfort spowodowany jest tylko uciskającą cholewką w miejscach, które wskazałem. Pięta "leży" stabilnie podczas chodzenia (oczywiście nie chodzę w nich normalnie żeby nie zagiąć cholewki bo potem może być problem ze zwrotem, ale akurat w tym miejscu problemu z dopasowaniem nie mam). Wspomniałem wcześniej, że na pięcie luzu nie ma żadnego (ani przód-tył ani na boki), ale też nigdzie nie uwiera. Jak na razie nie mam jak dodać zdjęcia niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 36 minut temu, patryk6 napisał: @eye_lip @GrafZero - ok, ale jakie jest uzasadnienie? Szansa, że metka mówi prawdę o składzie jest znikoma, czy coś innego? Uzasadnienie jest takie, że brzydkie używane okrycie wyglądające jak z.. pominę.. nie jest okazją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 7 minut temu, Aron napisał: Mam jedną parę butów Berwick, też niby tęgość G. Według mnie, kopyta Berwick o tęgości G nie są wcale szerokie (mam szczupłą stopę, większość butów w tęgości F). Druga sprawa, według mnie jeżeli po przymierzeniu buta nie jest wygodnie, to lepiej wymienić na inny rozmiar (pewnie w tym wypadku większy), a jak to nie pomoże, to szukać innego modelu. Problem w tym, że skoro ten niby szeroki model jest za wąski to nie wiem czy znajdę jakiś odpowiedni:) Chyba, że informacje na klasycznebuty.pl nie są miarodajne i trzeba próbować wszystkiego. Co do rozmiaru to pewnie spróbuję większy tylko czy wtedy nie będzie problemu z tym, że buty będą po prostu za długie. Chyba, że tego typu but powinien mieć zapas na włożenie palca z tyłu? Wtedy to zmieni postać rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Oznaczenie tęgości kopyta nie musi być zawsze miarodajne. Tęgość G jednego producenta nie musi odpowiadać tęgości G innego producenta. Poczucie wygody zależy od budowy konkretnej stopy i konkretnego kopyta. Nie wiem, czy tego typu but powinien mieć zapas na włożenie palca z tyłu, wiem, że ma być wygodnie. Spróbowałbym o pół lub o cały rozmiar większe. Oczywiście, że może okazać się, że wtedy buty będą za długie, ale nie przekonasz się, jeżeli nie spróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Jak pralibyście taką koszulę? http://vistula.pl/koszule/koszula,id-75277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 W pralce, z ciemnymi ubraniami. Z drugiej strony, koszule raczej nie barwią, więc z innymi, nawet jasnymi koszulami, też pewnie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Obawiam się właśnie, że z ciemnymi biały szybko przestanie być biały. Pozostaje jeszcze opcja ręczna, ale nie mam chyba do tego nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Piorę koszule w prążki z innymi koszulami w prążki (o różnych kolorach), kolorowymi koszulami gładkimi albo koszulami białymi i nigdy biały nie przestał być biały z tego powodu - piorę najczęściej w temperaturze 30, góra 40 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Ok, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Potwierdzam, też piorę wszystkie koszule razem bez negatywnych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Prałbym z białymi. Zawsze pierwsze, najgorsze, pranie możesz zrobić osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Tyrwhitt przestał oferować multibuy czy to ja coś źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 2 godziny temu, blekit napisał: Tyrwhitt przestał oferować multibuy czy to ja coś źle widzę? Pewnie na czas obowiązywania black friday (do 30 listopada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Dnia 30.11.2016 o 19:19, andrzeii napisał: Pewnie na czas obowiązywania black friday (do 30 listopada) Niestety oferty multibuy nie ma od min. 3 tygodni (sprawdzam systematycznie co 3-4 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Jak wchodzę na stronę przez tablet, na którym kiedyś zgodziłem się, że jestem z Polski, to multibuy nie ma, nawet jak zmienię na UK/GBP. Jak wchodzę z telefonu, to multibuy jest, sprawdzone przed minutą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 U mnie multibuy jest nawet z ustawieniem na Polskę, tylko wygląda zupełnie inaczej. Zamiast 4 koszul za 100 funtów mam 2 koszule -10%, 3 – -15%, 4 – -20% i jest to niestety oferta dużo mniej opłacalna, zapewne podyktowana słabym funtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Miałem na myśli oczywiście ofertę 4 za 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 panowie wiem że garnitur czarny czarny jest mało uniwersalny ale coś takiego charcoal to już wpada troche w szary więc jako garnitur codzienny dałby rade ? Chce uszyć coś na miare i wiem że powinienem pojść w jakiś uniwersalny granat co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Hmm, wchodząc na http://www.ctshirts.com/uk w trybie prywatnym przeglądarki, można uzyskać dostęp do starej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi