pol606 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Takie? http://www.macaronitomato.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Guziki z rogowe z dwoma dziurkami do letniej, sportowej dwurzędówki jak to widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Dwudziurkowe do mnie nie przemawiają .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Guziki z rogowe z dwoma dziurkami do letniej, sportowej dwurzędówki jak to widzicie? Dla mnie OK tylko się Adasiowi nie pokazuj bo powie że jesteś jakiś gender 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziup Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Dzień dobry, Czy ktoś z Panów miał okazję skorzystać z oferty garniturów w Macaroni Tomato nazwanej Pronto Moda. Chodzi o te garnitury szyte z dowolnej tkaniny, ale nie na miarę, a na podstawie gotowej rozmiarówki. Jeśli tak, to jak się je nosi, czy są rzeczywiście tak dobre, jak zachwalają na stronie? Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Panowie, czy ktoś ma grenadynowe krawaty z poszetka.com? Co o nich sądzicie (jakość, modelowanie węzła)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Z tego co pamiętam było o tym na forum, poszukaj w odpowiednich tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziup Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 > eye-lip Nie wiem, czy piszesz o garniturach od Macaroniego, czy o krawatach od Poszetka.com, natomiast w interesującym mnie temacie garniturów chyba nic nie było. Była za to gorąca dyskusja o marynarkach RTW z Macaroni Tomato, zrobionych z domieszką włókien sztucznych. Jeśli czyta ten wpis jakiś administrator - mój wpis o garniturach pronto moda od Macaroniego został usunięty przez jednego z Was z działu Bespoke lub przewodnika miejskiego i przerzucony do KPKO. Może jednak to jest kwestia na osobny temat? Bo tu - w KPKO - sprawa zginęła w tłumie, takie mam wrażenie. Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Miałem na myśli krawaty. Co do MT to mierzyłem parę marynarek Pronto Moda i leżały ok, natomiast to tylko przymiarki, nie użytkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Jeśli wątek o garniturach od MT rozwinie się w dłuższą dyskusję wnoszącą ciekawe treści merytoryczne, chętnie utworzę taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziup Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Misza - OK. W takim razie jeszcze raz zapytam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z garniturami z Macaroni Tomato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 @ziup na sto procent Styleman ma jakieś doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Szanowni Panowie, czy możecie doradzić jakiś dobry sklep z materiałami w Polsce prowadzący sprzedaż on line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 http://www.klanandson.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Jacho, zdecydowanie polecam grenadyne z Poszetka.com. To mój ulubiony krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Czy któryś ze sklepów typu P&C albo VanGraaf prowadzą sprzedaż produktów Brooks Brothers? Może inne? Czy nie ma szans w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 W sklepach które wymieniłeś we Wrocławiu na pewno nie ma, więc w reszcie sklepów P&C i VG też nie będzie. Ogólnie myślę że niestety w Polsce bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Czasami w tk maxx można trafić, i to chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Zalando wprowadziło do oferty wybrane produkty Brooks Brothers. Dostawa i zwroty bezpłatne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mianowski Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Witam, mam pytanie dot. koszul typu Winchester.Orientuje się ktoś jak w tych koszulach mocowany jest oddzielny biały mankiet? Stały pojedynczy obejmuje się podwójnym i spina spinką? Ps: po wyguglowaniu "winchester shirt" ( http://www.mmuga.de/265-Dress-Winchester-Shirt-Muga ) można zauważyć koszule w zestawie z poszetką (przyszytą do tektury...) z tkaniny z której wykonana jest koszula. Lol... teraz zamiast krawata z poszetką będziemy walczyć z takimi zestawami??? Bo to nie jest spoko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Czy któryś ze sklepów typu P&C albo VanGraaf prowadzą sprzedaż produktów Brooks Brothers? Może inne? Czy nie ma szans w Polsce? Wysyłają do Polski zakupy zrobione na ich stronie, tylko pytanie, czy warto. Po ponad roku używania kilku koszul z tańszej linii stwierdzam, że nie warto, nawet przy przecenach, natomiast nie miałem do czynienia z produktami made in USA, ale ich ceny są takie, że u nas spokojnie na MTM wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidA Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Dobry wieczór, Prośba o informację dot. koszul CT. Zamówiłem koszulę slim fit 16/34. Okazała się nieco za obszerna, w szczególności chodzi i szerokość rękawów. Zastanawiam się nad ewentualną wymianą na 15,5/34. Pytanie jest następujące: czy w slim fit w rozmiarze 15,5 rękawy będą węższe niż w 16 czy takie same? Jeżeli nie ma różnicy to spróbuję super slim fit... Jeżeli ktoś miał podobny problem będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Wyślij do nich zapytanie. W tygodniu odpowiadają praktycznie z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Mianowski, koszule z oddzielnym mankietem to chyba inna rzecz niż winchester, który ma po prostu białe mankiety i kołnierzyk przy reszcie w innym kolorze. kidA, może spróbuj zwęzić rękawy u krawca? Chyba że całość jest zbyt szeroka wtedy super slim fit ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi