Koval Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Musisz zobaczyć 'na żywo' - na zdjęciach tego dokładnie nie widać, ale domieszka jedwabiu zazwyczaj powoduje efekt 'błyszczenia/połysku', co raczej nie jest mile widziane w pracy... Miałem jeden garnitur Lantiera z takiej 'mieszanki' - nie zauważyłem jej negatywnego wpływu na trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Grover, pojedź i przymierz nawet inny model. co do materiału - zobacz go na żywo. Wg mnie ozdobne, zdaniem producenta stebnowanie wcale nie jest takie ozdobne. Jeśli Ci się nie spieszy zaczekaj na kolejne przeceny w Bytomiu (swoją drogą widziałem chyba w ich salonie chyba bardzo podobne ceny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grover Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Dzięki za rzeczowe uwagi. Stebnowanie i połysk dały mi do myślenia. Niestety potrzebuję coś prostego i trwałego do "roboty" i poczekam na Bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał W. Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Grover, pojedź i przymierz nawet inny model. co do materiału - zobacz go na żywo. Wg mnie ozdobne, zdaniem producenta stebnowanie wcale nie jest takie ozdobne. Jeśli Ci się nie spieszy zaczekaj na kolejne przeceny w Bytomiu (swoją drogą widziałem chyba w ich salonie chyba bardzo podobne ceny).Cz Czy to oznacza, że w Bytomiu będą kolejne przeceny, na jeszcze niższą kwotę? Wydaje mi się to dziwne, bo chyba już kończą się wyprzedaże(ale mogę się mylić)? I teraz główne pytanie: gdzie mógłbym kupić dobre jakościowo brogsy zamszowe/skórzane do 400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Oni cały czas mają jakieś przeceny. Co do butów będzie ciężko w takim budżecie. Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Kupiłem niedawno u Herringa bardzo dobre brogsy w cenie 480 zł. Niestety, model jest już wyprzedany. W outlecie internetowy Wittchena są brogsy w cenie około 250 zł. Nie miałem jednak przyjemności nosić butów stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał W. Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Rozmiar 45. A co sądzicie o tych Bexley'ach? Nie chodzi mi koniecznie o brogsy, ale zgrabne brązowe półbuty bez alladynków, wodotrysków itp. I trwałych. Edit: Dałbym głowę, że przed chwilą widziałem na ich stronie zamszowe półbuty za 89 euro, a teraz ich nie ma. Albo ja jestem nienormalny, albo nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Czy da się usunąć łaty z marynarki RTW? Jeśli są przyszyte to rozumiem, że można odpruć, ale co jeśli klejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 pamięta ktoś wątek z kopytami róznych butów ? Nie mogę tego znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 pamięta ktoś wątek z kopytami róznych butów ? Nie mogę tego znaleść http://forum.butwbutonierce.pl/topic/336-vs-czyli-jaki-jest-koń/'>VS czyli jaki jest koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 odkleić To jest taki prosty zabieg czy się zgrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.m1990@o2.pl Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Czy ktoś spotkał się z casualowa koszulą w pepitko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Zwracać czy nadaje się do przerobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Zwracać czy nadaje się do przerobienia? Ja bym zostawił, jailbreak nie jest niezbędny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Panowie podobno idą trzydziestostopniowe mrozy. Czy możecie polecić jakieś dobre buty do 1200 zł z wyściółką czy raczej gruba skarpeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Panowie podobno idą trzydziestostopniowe mrozy. Czy możecie polecić jakieś dobre buty do 1200 zł z wyściółką czy raczej gruba skarpeta? O buty z jakiej kategorii pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Gdzie w Warszawie można zamówić uszycie kaszkietu z dość krótkim terminem realizacji? Czy pracownia Zaręba jeszcze działa? Kilka tygodni temu zaglądałem na ich stronę www, a obecnie chyba ktoś przejął ich domenę (azaremba.pl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Czy ktoś spotkał się z casualowa koszulą w pepitko? Ja w Pawo kupiłem jakiś czas temu koszule w biało-niebieską drobną pepitkę, z daleka wydaje się po prostu błękitna, mieli też chyba szarą, sylwetka slim, kołnierzyk lekko rozwarty, może jeszcze będą mieli. Coś podobnego widziałem też ostatnio w Van Graffie, - marka chyba Andrew James, wzór trochę większy i mniej formalny, więc sugeruję byś tam skierował swe kroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Gdzie w Warszawie można zamówić uszycie kaszkietu z dość krótkim terminem realizacji? Czy pracownia Zaręba jeszcze działa? Kilka tygodni temu zaglądałem na ich stronę www, a obecnie chyba ktoś przejął ich domenę (azaremba.pl). Poprawny adres to azareba.pl, ale ten ostatnio również nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Do Indii prosto, druga w lewo. Panowie, wracajmy do krótkich pytań i krótkich odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Wątek przeniesiony. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1447-spodnie-chinos-dyskusje-i-porady/?hl=chinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Witam,Mój świeżo kupiony sweter wełniany po pierwszym praniu i wiszeniu na sznurku się rozciągnął - czy można go jakość "skurczyć"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Owszem zagotuj go;) ładnie się sfilcuje;) a na serio zamocz go w cieplej wodzie, i lekko "wywiruj" w rękach i następnie nie rozkładając całkowicie ( tak jakbyś miał za mało miejsca do wywieszenia swetra) połóż go na ręczniku do wyschnięcia . Powinno pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Nota bene tak się powinno suszyć wełniane rzeczy, swetry nawet trzeba bo się szwy względem drugiej strony rozejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Owszem zagotuj go;) ładnie się sfilcuje;) a na serio zamocz go w cieplej wodzie, i lekko "wywiruj" w rękach i następnie nie rozkładając całkowicie ( tak jakbyś miał za mało miejsca do wywieszenia swetra) połóż go na ręczniku do wyschnięcia . Powinno pomóc "wywirowanie" w rękach lepiej zrobić w ten sposób, że sweter położyć w formie wałka na dużym ręczniku, a następnie wykręcić ręcznik ze swetrem w środku. Dzięki temu uzyskuje się dobre odejście wody, a sweter na tym nie ucierpi. Potem już tak jak napisał Constanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi