Fey Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 U mnie na osiedlu jest bardzo różnie z odśnieżaniem i posypywaniem chodników. Wychodząc rano do pracy o 7 spotkał mnie ugnieciony śnieg, na którym pojawił się lód po nocnym opadzie deszczu. Próbowałem pokonać trasę w butach z podwójną podeszwą skórzaną, ale nie dało rady. Tak w temacie, czym się różni vibram od commando? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Vibram to marka prodicenta różnego rodzaju podeszw i chyba też butów.Commando sole to rodzaj podeszwy, może być marki Vibram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Vibram to marka prodicenta różnego rodzaju podeszw i chyba też butów. I to jakich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Faktycznie koszula była kiedyś uznawana za bieliznę. Dziś już rzadziej. Pod nią można założyć cokolwiek, byle się nie przebijało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dziś już rzadziej. Wyjaśnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dziś koszulę często nosi się tak: I poza forum chyba już nikt nie nazwie jej bielizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Ta marynarka jest tak duża, aż jej na obrazku nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Myślałem o tym, ale wybrałem treść bardziej zgodną z tematyką forum: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/s720x720/401341_381158371974880_383884545_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Z ciekawości - jak to się skończyło skoro nie dałeś rady? Wróciłem do mieszkania, zmieniłem buty na mniej eleganckie i wziąłem ze sobą inne "na zmianę" w torbie. Problemem podeszwy commando jest to, że wnosi się śnieg i brud do pomieszczeń w ilościach większych niż przy innych podeszwach, co nie jest zawsze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hibiskus Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Czy orientuje się ktoś jaki węzeł posiada Pan po prawej stronie lub jak go zawiązać? http://www.the-journal-of-style.com/wp-content/uploads/2014/01/Traditional-Style-Modern-Cut-Florence-The-Journal-of-Style.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Czy orientuje się ktoś jaki węzeł posiada Pan po prawej stronie lub jak go zawiązać? http://www.the-journal-of-style.com/wp-content/uploads/2014/01/Traditional-Style-Modern-Cut-Florence-The-Journal-of-Style.jpg Jesli mowimy o szaliku, to chyba zaden specjalny węzeł, a po prostu lewa czesc jest owinieta wokół prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Witam,Czy nadmiar materiału ze spodni, z okolic pasa można zebrać? Reszta spodni jest OK, tylko okolice rozporka się fałdują, a jestem zmuszony kupować spodnie o rozmiar - dwa w pasie za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Witam, Czy nadmiar materiału ze spodni, z okolic pasa można zebrać? Reszta spodni jest OK, tylko okolice rozporka się fałdują, a jestem zmuszony kupować spodnie o rozmiar - dwa w pasie za duże. Oczywiście, można, ale nie za dużo. Problem jest taki, że pas materiału wokół pasa trzeba będzie przeciąć (jeśli tam jest szlufka, to nie będzie widać), a tylne kieszenie zbliżą się do siebie - być może za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 jestem zmuszony kupować spodnie o rozmiar - dwa w pasie za duże. "musisz" kupić za duże? skoro to kwestia jakiegoś wymiary to może lepiej dać uszyć a nie znacząco przerabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Dziękuje za popszednie wpisy/porady na temat butów do czarnej bosmanki constantinowi i wojvv'owi Zdecydowałem się wtedy na brązowe buty i chino w troszkę jaśniejszym kolorze niż te http://image.ceneo.pl/data/products/27340620/i-spodnie-212-meseta-bordo.jpg Teraz pytanie moje na dziś, czy garnitur taki jak ten na przecenie http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-61596 , tak samo np z Bytomu w tych pieniądzach. jest w ogóle warty zachodu by go kupić ? Czy lepiej sobie nie zawracać głowy nim., dodam ze na bespoke póki co nie mogę sobie pozwolić czy tą wyższą półkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Teraz pytanie moje na dziś, czy garnitur taki jak ten na przecenie http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-61596 , tak samo np z Bytomu w tych pieniądzach. Tak, to dobra cena i ładny garnitur, ale nie jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Dziękuję, racja niedostępny , ale to tez pytanie tak gdyby ponownie była taka promocja/wyprzedaż czyli mozna brać to fajnie Jak juz mam Pana Michała ,, pod ręką'' to pogratuluję super ksiązki i zapytam, czym kierować się w wyborze szalika do kurtki pikowanej husky w kolorze granatowym. Mam komin w pepitkę i szalik w kratę bordowo/żółto/zgnia zieleń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 "musisz" kupić za duże? skoro to kwestia jakiegoś wymiary to może lepiej dać uszyć a nie znacząco przerabiać. Muszę, normalnie w pasie mam 30, obwód 82 cm, ale mam rozbudowane uda, więc do wyboru mam albo za duży pas, albo opięte uda, co wygląda pokracznie i nieelegancko, poza tym jest niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 a nie lepiej kupić materiał i dać do uszycia? za szycie dasz ze 150zł + materiał i masz wszystko tak jak chcesz, bez kombinacji i mocnych przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Czy orientuje się ktoś jaki węzeł posiada Pan po prawej stronie lub jak go zawiązać? http://www.the-journal-of-style.com/wp-content/uploads/2014/01/Traditional-Style-Modern-Cut-Florence-The-Journal-of-Style.jpg Pierwsze skojarzenie jakie miałem widząc zawiązany szalik to: "zawiązał kokardę i ukrył końce pod płaszczem" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Gdzie uszyje za 150zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 np. w katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 +200 na bilety. Ravic musisz liczyć min. 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Jeśli z Warszawy to pewnie tak, na śląsku ceny są trochę lepsze. Niedawno dostałem namiar na krawcową, za skrócenie spodni, albo za zwężenie nogawek cena jest stała - 10pln/szt. Wiem że to prosta czynność i ciężko coś zepsuć (no może gorzej przy zwężaniu nogawek), ale cena rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi