P.K Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Panowie proszę o pomoc. Swego czasu na blogu szarmant.pl w którymś z wpisów widziałem fotografię mężczyzny w niebieskim garniturze który "pod pachą" trzymał taki słomiany kapelusz z kolorową wstążką. Przeszukałem chyba całego bloga już po raz trzeci i nie mogę znaleźć tej fotografii. Czy któryś z Panów zechciał by mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Panowie proszę o pomoc. Swego czasu na blogu szarmant.pl w którymś z wpisów widziałem fotografię mężczyzny w niebieskim garniturze który "pod pachą" trzymał taki słomiany kapelusz z kolorową wstążką. Przeszukałem chyba całego bloga już po raz trzeci i nie mogę znaleźć tej fotografii. Czy któryś z Panów zechciał by mi pomóc ? Najszybciej będzie jak napiszesz do użytkownika "Zaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Od dłuższego czasu szukam klubowej marynarki dwurzędowej i zastanawiam się czy marynarka przedstawiona na zdjęciu jest warta rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Wiem ze temat juz byl ale bardzo cieżko używa się wyszukiwarki dla więcej słów, albo ja nie umiem Gdzie w Warszawie mogę przerobić krawat na węższy ? Mam klasyka klubowego ale szerokość 10cm i stracil troche kształt... zrobił się bardziej owalny słyszałem , że okolice ul Tamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 MM Krawaty ul. Solec 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Od dłuższego czasu szukam klubowej marynarki dwurzędowej i zastanawiam się czy marynarka przedstawiona na zdjęciu jest warta rozważenia. 6x1, kolor i kozerka...uniesiesz toto i warte tego toto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Gdzie dostane zwykłą białą koszule z kołnierzem typu cutaway tak do +/- 100 złotych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Od dłuższego czasu szukam klubowej marynarki dwurzędowej i zastanawiam się czy marynarka przedstawiona na zdjęciu jest warta rozważenia. Jeśli na Tobie będzie leżeć tak, jak na manekinie, to na pewno tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal35 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Panowie, krawiec w Poznaniu do przeróbek garnituru RTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Panowie, krawiec w Poznaniu do przeróbek garnituru RTW? Poszukaj na forum, co nieco już było na ten temat: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/183-pozna%C5%84-pracownia-krawiecka-mistrz-andrzej-nieszczesny/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/36-pozna%C5%84-henryk-krupa-krawiec-ul-%C5%82%C4%85kowa-204/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2081-pozna%C5%84-krawiec-gruszczy%C5%84ski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Gdzie dostane zwykłą białą koszule z kołnierzem typu cutaway tak do +/- 100 złotych ? Polecam Charles Tyrwhitt w ofercie 4 koszule za 100 funtów. Dobrej jakości są też koszule Lambert w promocji http://www.wolczanka.com.pl/koszule/koszula-lambert,id-128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Czy koszule z rozmiaru kołnierzyka 42 da się przerobić na 41, żeby to dobrze wyglądało? Czy to jednak za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Z tego co pamiętam, to takie próby są skazane na niepowodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Panowie, Czarne buty do stylizacji "casual" - czy takie zestawienie "przejdzie"? Jeśli tak to w jakim zestawieniu (typ obuwia + fason/kolor spodni)? Na jakiejś stronie ze zdjęciami z PU widziałem połączenie czarnych monk'ów z białymi chino (tak to przynajmniej wyglądało) i szczerze powiem, że nie wyglądało to przekonująco Spotkałem się również z opinią, że czarne buty do casual owszem ale tylko pod warunkiem, że są to zamszowe loafers'y. Czy istnieją jakieś inne "rozwiązania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 IMO to tylko zależy od kolorystyki zestawu, jaki wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Misza dobrze prawi, mnie się w casualu podobają czarne buty w połączeniu z szarym ubiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Ile aktualnie życzą sobie za usługę uszycia krawata w firmie MMK Krawaty (Solec 50) z powierzonego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Czarne buty będą też dobrze współgrać z czerwonymi spodniami. Poza tym większe, od samego koloru, znaczenie będzie miał model buta, np. czarne brogsy longwingi aż krzyczą by je założyć do casualu. Popróbuj, pobaw się, poeksperymentuj i zobacz co z tego wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Kamizelka wełniana zapinana na guziki, teraz pytanie: czy powinno ich być np jeden więcej niż przy marynarce, bądź tyle samo, jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Tyle by odległości między guzikami były podobne jak w koszuli, a jeden guzik wystawał nad brzeg zapięcia marynarki. W Solcu chcieli coś kolo 100 zł, nie pamietam czy z własnym wypełnieniem czy ich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 W Solcu chcieli coś kolo 100 zł, nie pamietam czy z własnym wypełnieniem czy ich Od 2011 r. wzrost cen o ponad 300%? Właśnie w 2011 Macaroni pisał o kwocie 30 zł za usługę szycia z powierzonego materiału. http://macaronitomato.blogspot.com/2011/03/mm-krawaty-solec-50.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Było bardzo tanio, teraz jest normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Szyłem krawaty na Solcu w marcu tego roku, 35zł / sztuka, wypełnienie gratis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Jak to w końcu jest z tymi nielogowanymi "Bekslejami" z francuskiego ebaya? Jak z ich jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi