Rudson Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Mógłbyś polecić jakieś firmy? Wybrałbym granat bez zastanowienia ale boję się zbyt małego kontrastu z jeansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Ja bym poszedł w klasykę (jeżeli chodzi o kurtki w tym stylu): http://baracuta.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Ktoś mógłby mi pomóc rozszyfrować jaka jest konstrukcja tego obuwia. GYW czy inna? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=6838 Warte są swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Ktoś mógłby mi pomóc rozszyfrować jaka jest konstrukcja tego obuwia. GYW czy inna? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=6838 Warte są swojej ceny? "Stylish Brogue made on a blake stitch construction which allows a very close sole edge giving a neat, sleak look to the shoe." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Pytanie do rezydentów Małopolski. Dobry szewc/zakład szewski w Krakowie, do którego bez strachu można oddać obuwie do porządnej renowacji skóry i wymiany podeszew (goodyear) - istnieje? Początkiem roku został mi tutaj polecony Bukowski, ale niestety jego pracownia w zeszłym miesiącu zniknęła z mapy miasta. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Błagam, skierujcie mnie do wątku o okularach przeciwsłonecznych bo oszaleję bez tej szukajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Błagam, skierujcie mnie do wątku o okularach przeciwsłonecznych bo oszaleję bez tej szukajki możesz przeszukiwać forum bez pomocy forumowej szukajki. Wystarczy w polu szukania wujaszka Google dodać frazę: site:http://forum.butwbutonierce.pl/ wynik dla: okulary przeciwsłoneczne site:http://forum.butwbutonierce.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Trochę to dziwne szukać szukajki przez szukajkę ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmaciejsz Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Jakie są zasady dopasowania koszuli z przodu? Tzn.: na ile powinna gładko leżeć, a na ile dopuszczalne jest jej "zwijanie się"? Cały czas mam wrażenie, że źle leży, że jest jej tam za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Kwestia osobistych preferencji. Przede wszystkim nie powinna krępować nadmiernie ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Czy te spodnie są przykrótkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Nie ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Ja bym nawet je lekko zwęził, ale długość jest odpowiednia. Realnie dobra długość spodni to zakres od jednego załamania z przodu (prosta linia poza tym) po idealnie prostą linię, gdzie wydłużenie o 1 cm już zaburza tę linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Dziekuje Panowie za opinie i wyjasnienia, bo mialem wątpliwości, wynikające z ogólnej zmiany garderoby i nabywania nowych (właściwych) przyzwyczajeń. A jaki kolor skarpetek do takiego zestawienia ? Nie wiem czy to widac ale spodnie są jasno błękitne. Czy między innymi, lekki brąz będzie odpoiwedni ? Jasne barwy czy mocno kontrastowe, np. czerwoen z połączeniu z czerwoną lub jasno fioletową koszulą ? Jeszcze raz dziekuje za merytoryczną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/766-koordynacja-kolorystyczna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Zwężenie na dole to dobry pomysł. Wedy nie będziesz miał wątpliwości, że długość ok. Przy obecnej szerokości musisz się pilnować, żeby za bardzo ich nie ciągnąć do góry. Mam wrażenie, że na pierwszym zdjęciu są bardziej podciągnięte i są minimalnie za krótkie w stosunku do szerokości. Na pozostałych nogawki minimalnie opierają się na nodze i jest ok. Zwężenie rozwiąże temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Mam pewne wątpliwości dotyczące wełny z alpaki. Nie mogę znaleźć jej w ofercie firm które powszechnie cieszą się uznaniem. Jaka jest tego przyczyna? Na jakich producentów warto zwrócić uwagę? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Wg mnie nie... ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Mam pewne wątpliwości dotyczące wełny z alpaki. Nie mogę znaleźć jej w ofercie firm które powszechnie cieszą się uznaniem. Jaka jest tego przyczyna? Na jakich producentów warto zwrócić uwagę? Dziękuję za pomoc Poszukaj firm peruwiańskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Damiance pisał kiedyś, że nawiązał ciekawy kontakt http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1664-podkarpacie-alpax-wyroby-z-we%C5%82ny-alpak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 jeszcze raz dziekuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Czy supełki do mankietów można wrzucić do pralki w kieszeni spodni na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Zdarzylo mi sie wiele razy wyprac je w mankietach koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawecky Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 W sierpniu będę miał okazję być przez 5 dni w Paryżu. Tak jak we Włoszech ludzie kupują buty, tak czy w Paryżu jest coś na co warto zwrócić szczególną uwagę - inaczej mówiąc - co tam kupić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi