Kanter Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Również chętnie się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Bez organizatora to się nie wydarzy... Także jeszcze raz dziękuję@laleczka za sprawne działanie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Jak coś to tym razem odpadam jako organizator, po ostatnich wysyłkach nie mam nawet w. czym nadać przesyłek 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parker Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Również bym dołączył, 1 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommaso Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Jeśli ktoś za jakiś czas odgrzebie wątek - to i ja również się piszę 1 sztuka (pierwsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 24 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 temat trochę umarł...czy ktoś byłby zainteresowany zakupem zbiorowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 4 godziny temu, rav3nlord napisał: temat trochę umarł...czy ktoś byłby zainteresowany zakupem zbiorowym? mów dalej ja bym rozważył, zastanawia mnie jedynie czas realizacji i czy udałoby się wynegocjować jakiś rabat przy większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 24 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 CzescJestem zainteresowany dolaczeniem do zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henzir Napisano 24 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 Trzeba zacząć od tego czy znajdzie się ktoś, kto ogarnie całe zamówienie zbiorowe, roześle paczki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2022 Ja się powoli zbieram do zamówienia, bo zaczynam chodzić częściej w OCBD i zaczyna mi brakować zapasu Jeśli nikt nie zorganizuje zamówienia do tej pory to w styczniu mogę takowe ogarnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 28 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2022 Będę śledził temat, bo sam narzekam na niedostatek OCBD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 26 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2023 W lipcu będę na urlopie w Mediolanie i chcę zajść do Camiceria Olga. Czy ktoś chciałby żebym przy okazji zrobił czemuś zdjęcia, o coś zapytał itp? Raczej nie przywiozę gotowych koszul do kraju, ale mogę zagadać czy zrobią nam grupowe zamówienie jeśli będą chętni na forum. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 28 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2023 @JakubAnderwald wygląda na to, że mają przerwę wakacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 29 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2023 Dopiero od sierpnia, potwierdziłem z nimi. Dzięki za sygnał, ale na szczęście w lipcu jeszcze pracują, tylko zamówienia będą dopiero we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JakubAnderwald Napisano 23 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2023 Byłem, odwiedziłem, koszule zamówione, będą dostarczone we wrześniu po przerwie wakacyjnej. Niestety koszty kurierów tak im wzrosły, że już nie mogą sobie pozwolić na darmową dostawę do Polski przy zamówieniach grupowych. Z dobrych wieści - koszule kosztują teraz po 60 EUR, 80 EUR i 100/120/140 EUR. Tak naprawdę przez ostatnie 10 lat wzrosły chyba o 5 EUR na sztuce, czyli bardzo niewiele w porównaniu do wszystkiego wokół. Tutaj parę fotek fabryki i materiałów A tutaj ekipa która rozmawia z nami, dogrywa zamówienia i dba o to, żeby na czas dojechało do nas to co zamówiliśmy 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 24 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2023 Przy tym kursie Euro to cosik bym zamówił - można się jeszcze podczepić do twojego zamówienia?🫡 Podziękowania za zdjęcia kołnierzyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2023 Pewnie można. Pisz do nich, niech ci uszyją i wyślą do mnie to się umówimy na odbiór a kosztami przesyłki podzielimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 18 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2023 Zamówiłem tam jedną koszulę lnianą Thomas Mason Journey i to zdecydowanie najlepsza koszula lniana, jaką kiedykolwiek miałem. Niestety mają tylko dwa wzory, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Zamówiłem ostatnio w Oldze serię koszul button-down wg wzoru kołnierzyka Spier&Mackay (model large Italian button-down). Jest to model z długimi wyłogami i pięknym rollem, układa się świetnie zarówno bez krawata jak i ze zwisem. Niestety ceny w S&M poszły w górę, a licząc dodatkowo nieuniknione opłaty celne zacząłem szukać alternatyw dla online MTM w Europie. Kupiłem kilka tkanin koszulowych na Orlej i wysłałem je razem ze wzorcową koszulą S&M do skopiowania przez Olgę. Rezultat (koszula prosto z pudełka): Początkowo było trochę perturbacji - nie odwzorowali kształtu kołnierzyka tylko wydłużyli wyłogi, przez co gdy koszulę nosiłem z krawatem układał się brzydko przy najmniejszym ruchu głową. Różnica pomiędzy ich zwyczajnym button-down (biała koszula) a profilem wg wzoru S&M (niebieska koszula): Cena za igłę wynosi 45 euro przy tym wzorze kołnierzyka. Jeśli komuś się podoba to myślę, że można do nich napisać i powołać się na upierdliwego klienta z Polski powinni widzieć o co chodzi. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Czy ktoś miałby ochotę na zamówienie koszul od Olgi? Chętnie bym zamówił ze 2 sztuki i podzielił się z kimś kosztami wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 5 godzin temu, JakubAnderwald napisał: Czy ktoś miałby ochotę na zamówienie koszul od Olgi? Chętnie bym zamówił ze 2 sztuki i podzielił się z kimś kosztami wysyłki Zrobię remanent i się ewentualnie odezwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Dawno nic u Olgi nie zamawiałem, też bym się dołączył. Przy okazji szybkie pytanie, czy znikła Wam historia zamówień? Chciałem wykorzystać wcześniejsze jako wzór ale niestety brak informacji po zalogowaniu na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty To mamy chętne 4 osoby (m_wujek, jaskokoz, kanapa i ja). Wyjeżdżam teraz na tydzień, jak wrócę to możemy w marcu ogarniać zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty też jestem zainteresowany - czy możecie napisać jakie są obecnie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Dokładnie takie jak na stronie + koszt wysyłki do podziału pomiędzy zamawiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi