Skocz do zawartości

Forumowa poradnia stylistyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoisz w rożnych pozycjach

Dzieki

Spróbowałem w podobnych

Dołączona grafika

Szkoda - nie mam kogo poprosić o normalne pstrykniecie mnie w mare naturalnej pozie.

Ale głównie chodzi mi o rade - zupełnie to beznadziejne, czy nie :)

No i z rozmiarem jakoś jeszcze nie połapałem. W plecach może być? Czy trzeba mniejszej?

No i wieczne pytanie o długość rękawów... W rożnych miejscach - zupełnie rożne o tym zdania :(

Opublikowano

na obu zdjeciach troche inaczej sie ukladaja.

na pierwszym szara wyglada na gorzej dopasowana i nie pasujaca w barkach, a na drugim to samo dzieleje sie z ta ciemna w paski.

Swoja droga, trzeba rozwazyc do czego bedziesz nosil marynarki, jako odd jacket ciemna w paski wydaje sie duzo ciezsza w uzyciu niz szara.

Opublikowano

na obu zdjeciach troche inaczej sie ukladaja.

na pierwszym szara wyglada na gorzej dopasowana i nie pasujaca w barkach, a na drugim to samo dzieleje sie z ta ciemna w paski.

Swoja droga, trzeba rozwazyc do czego bedziesz nosil marynarki, jako odd jacket ciemna w paski wydaje sie duzo ciezsza w uzyciu niz szara.

Te właśnie marynarki to w 90% powędrują do śmietnika. Bo to pierwsze nieudolne eksperymenty ze zmianą stylu.

Od dzieciństwa bylem strasznie gruby - i głównym zadaniem mojej garderoby było to jakoś zamaskować :oops:

Ale jakiś czas temu - postanowiłem coś zmienić z waga. Co-nieco z tego się udało

Dołączona grafika

Przy okazji, mus zmienić absolutnie cala garderobę (w stare ciuchy to mogę se teraz dwukrotnie zawinąć). To sobie pomyślałem - dlaczego nie zmienić i stylu ubierania na odrobinę lepszy ;)

Opublikowano

Gratulacje! Idziesz w dobrym kierunku. Zarówno ze względów zdrowotnych jak i "wizualnych".

Bardzo dobry moment na wymianę garderoby. Tylko nie zostawiaj starych ciuchów... Będziesz miał większą motywację, by trzymać formę. ;)

Opublikowano

szhaman, zabrzmi patetycznie ale jestes moim idolem. Chciałbym mieć tyle zaparcia co Ty i tak zmienić swoje ciało . Jednak kiedy ktoś interesuje się degustacją piw regionalnych i tytoniu na wygodnej kanapie słuchając ulubionej muzki to sam soie jest winien. Gratuluję Ci.