parsi Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Cześć, wybieram się nad morze i chcę kupić sobie na tę okazję espadryle do 50zł Kolor nie ma znaczenia, myślę o białych albo zielonych.Znalazłem te: http://allegro.pl/meskie-letnie-buty-espadryle-bc-rozm-45-i5402182540.html i te http://allegro.pl/espadryle-meskie-z-juta-plotno-biale-espana-36-43-i5434846786.html Nie wiem na które się zdecydować, różnica jaką widzę jest taka, że w jednych nosek jest obszywany a w tych drugich nie. Proszę o poradę które z nich wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Kup te: http://www.asos.com/search/espadryle?q=espadryle&pgesize=36&refine=floor:floor_1001|brand:brand_53¤tpricerange=10-185 W odróżnieniu od Twoich propozycji, bez nachalnego logo, bez gumy na całej długości podeszwy (tylko gumowa konstrukcja), wygodna i przewiewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja polecam espadryle z H&M, spokojnie wytrzymuja caly sezon, sa wygodne, przewiewne i wystepuja w wielu roznych wzorach. Na wyprzedazy mozna kupic za ~20 zl - np. z mysla o nastepnym lecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 A ktoś ma coś takiego? http://www.espadre.pl/azul-marino-id-4.htmljakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Nie widać wnętrza, a ono jest dla mnie najważniejsze w espadrylach. Unikam wszelkich sztuczności. Moim zdaniem najlepsze są takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja polecam http://www.espadrillestore.com/ Kup jeden rozmiar mniejsze bo ja mam 47 EU a ich espadryle noszę 46 EU. Wygodne, przewiewne. Podeszwa z gumową konstrukcją z naturalnego sznurka i płócienna góra. Szew z noska mają w kolorze naturalnym beżowym, białym i w kolorze płótna. Jak byłem w Las Vegas to wytrzymywałem w nich pół dnia pomimo 30-stopniowych upałów Tutaj moja kolekcja espadryli z tej stronki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szizapiniel Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 A ktoś ma coś takiego? http://www.espadre.pl/azul-marino-id-4.htmljakieś opinie? Mam espadryle "Marinero" od Espadre. Jakość bardzo dobra, wszystko z naturalnych materiałów - bawełniane, przyjemne płótno oraz jutowa podeszwa (od spodu wzmocniona w niektórych miejscach gumą). Jedyny minus to kopyto jest bardzo wąskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Panowie poszukuję dużych espadryli w PL o rozmiarze ok 30/31cm na jeden sezon do 50zł....Ktoś gdzieś widział takie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Wyprzedaż espadryli, szczerze polecam: http://www.farfetch.com/pl/shopping/men/brunello-cucinelli-suede-espadrilles-item-10969365.aspx?storeid=9206&ffref=lp_348_1_lst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Dzięki NieMy, zamówiłem 3 pary, dobra cena jest, będą akurat na jeden sezon Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Też przygarnąłem dwie pary, co prawda widać niedoróbki w porównaniu do tych z Asos ale za te cenę nie ma co wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 A czy ktoś jeszcze miał do czynienia z produktem od H&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Aktualnie to co ma H&M to nie stało obok espadryli. Oglądałem i przymierzałem je kilka dni temu. Zero sznurka, sama guma . Wróciłem do domu i zamówiłem z ASOS, są w promocyjnych cenach 10-15 EUR z darmową wysyłką. Do mnie "jadą" dwie pary właśnie. Wcześniej miałem espadryle z zalando -1798 cala- ale rozmiarówka strasznie zaniżona, wykonanie średnie, zamówiłem 46 i były zbyt małe (a noszę 43-44) i cena 100+ pln. Na Asos kupiłem taniej dwie pary. mam nadzieję, że rozmiar będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Espadryle z H&M faktycznie mają sznurkową podeszwę w całości podklejoną gumą, ale z tego co wiem to nie są z tą praktyką odosobnieni. Ja miałem do tej pory dwie pary i jestem zadowolony. Ostatnio testowałem w 30+ stopniowym upale i sprawdziły się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 espadryle z H&M z tego roku mają gumę wewnątrz i na zewnątrz, cienka podeszwa, raczej sznurków tam nie ma. Może kolekcja z poprzedniego roku byłą inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Mają atrapę sznurka dookoła podeszwy. Ja też się skusiłem i nie mogę słowa złego powiedzieć (kilka upalnych dni za mną). Za 35zł, biorąc pod uwagę, że założę je 6-8 razy w sezonie i wyrzucę, do przyzwoity wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 to atrapa szycia, chodzi o inne sznurki w espadrylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 @Grzechu - domyślam się, o które sznurki Ci chodzi, co nie zmienia faktu, że atrapa jest nadal ze sznurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Dzięki. Jeśli więc założeniem jest wykorzystanie ich w drodze na plaże, to za 35 zł nie ma co szukać w innych miejscach? Akceptując wszystkie konsekwencje takiej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Cena , jak dobrze pamiętam to 60 pln . Buty (kapcie) nie wiem jak je nazwać, ale espadryle tylko przypominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 cena katalogowa - a są wyprzedaże. Za 60 zł pewnie bym nie kupił, ani tych, ani innych butów. kapci, espadryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 U mnie nadal są po 59,90 , na www h i m także. Ale nawet 35 pln za nie bym nie dał, skoro można kupić niewiele drożej, na asos lub w innych sklepach internetowych, prawdziwe espadryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Na stronie H&M są po 41 zł w wyprzedaży (nie wiem jak szukałeś) - ja miałem jeszcze jakieś kupony rabatowe z newslettera (http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0204724021.html) Na ASOS nie ma espadryli, które mają podeszwę ze sznurka - wszystkie na wyprzedaży mają gumowe podeszwy - zatem "prawdziwe" nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300408006.html pełna cena i w takiej są w sklepach stacjonarnych, byłem 3 dni temu podeszwa w ASOS: cała ze sznurka + warstwa gumy, co jest plusem, bo "goły" sznurek nie jest dobry na nasze warunki pogodowe. 2pack kosztuje 18,99 EUR ~ 78 PLN z darmową wysyłką. Kto chce niech kupuje laczki/kapcie w H&M Ja dyskusję kończę, uparty z upartym się nie dogada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 @Grzechu - a jak oceniasz rozmiarówkę w tych Asosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi