Loom Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 ostatnie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 O piwach, winach, whisky pisze się wiele, a o rodzimych OKOWITACH się zapomniało. Jedyne, pobieżne omówienie tematu w necie znalazłem pt. JABŁKOWICA: http://xenna.com.pl/jabkowica_3905.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Jest "mało sexi". Kosztuje tyle co Johnie Walker/Ballantine's/Finlandia, a jest takie lokalne. Poza tym za mocne, zwykle wszelkie "-owice" (destylaty owocowe) mają nawet powyżej 50%, a trend idzie w odwrotnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 U Chorwatów jadą po bandzie z reklamą rodzimych trunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Czesi też potrafią (kolejność jest istotna) "I muzi maji sve dny": 1. 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Dzięki Koledzy za wstawki, bo już przysypiałem w tym temacie na widok kolejnych butelek whisky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 A w Rosji święcimy Шампанское... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 No to na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 A mnie się podoba takie: http://www.hangarone.com/ Tylko zakrywkę (tudzież korek) mogliby zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 VooDoo Rum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 No to cyk! Z Lwowa do Wiednia i do Polski... Reklama z początku XX w. i z grudnia 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 świetna wodka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Misza, a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 No wiesz... ostatnio o dziwne rzeczy mnie pytają. Cholera, smakuje mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Wódka ze spirytusu ziemniaczanego ma zwykle charakterystyczny, słodkawy smak, jednak niektóre mają także "piwniczny" aromat (odczucie podobne do tego, gdy wchodzi się do piwnicy, w której długo leżą ziemniaki). Miałem nadzieję, że napiszesz mi coś więcej o zapachu, smaku na początku i końcówce, posmaku, kwaśności, słodkości, pieprzności i oleistości. Jednak będę musiał sam spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 No nie, po prostu mi smakuje. Ale na degustację celem wyłapania niuansów, o których piszesz, jestem gotów się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Temat lekko oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Gdyby James Bond był żyjącym w prawdziwym świecie agentem, to miałby poważne problemy z wątrobą i groziłaby mu impotencja - do takich konkluzji doszli naukowcy, którzy postanowili zbadać... stan zdrowia najsłynniejszego, fikcyjnego szpiega świata .. http://facet.interia.pl/ciekawostki/news-prawdziwy-bond-musialby-zapisac-sie-do-grupy-aa,nId,1074294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekStark Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Ostatnio zainspirowany książką A i E. Pyrków, kończę dni przy porto, fado i mandarynkach. Polecam, gdyby ktoś o nim sobie zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Kobieta chce spróbować Single Malta, co polecicie, żeby nie wypluła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Jura wersja 18 letnia, bardzo lekki smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Dalwhinnie 15 YO - jedwabiście delikatny trunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Glenmorangie 12 yo też zazwyczaj kobietom smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Kobieta chce spróbować Single Malta, co polecicie, żeby nie wypluła? Jak kocha to połknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Zamiast żłopania piwnych baterii coś duuuuuuuuuużo bardziej klasycznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi