TomekB Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Piwoszom polecam bliższe zapoznanie się z Pintą - browarpinta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwek Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Piwoszom polecam bliższe zapoznanie się z Pintą - browarpinta.pl Jedyny z nimi problem to nie wszędzie można ich kupić. To samo ze świetnym browarem AleBrowar http://www.alebrowar.pl/. Oba mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 No nareszcie jakaś mała odmiana po wszędobylskich pilsach. Przydał by się jeszcze jakiś dabry Ale. Polecam Brackie Mastne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Czyżby pojawiła się kolejna reedycja? Jaka jest data tej warki? Świetne piwo swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A tak w ogóle to nie powinniśmy być w dziale: viewtopic.php?f=7&t=1642 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 No i kupiłem tego stouta od Ciechana. Powiem szczerze, że piwo niezłe, ale bez przebłysków. Dużo lepiej podchodzi mi ciemne Eire z Czarnkowa. Za to niejako przy okazji zakupiłem "Lagerowe" z Ciechana - chyba najlepsze jasne piwo jakie do tej pory piłem - szerze polecam (u mnie cena poniżej 3 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Przetestowane dzisiaj pozytywnie, polecam: Niestety już chyba mija termin ważności tej warki, ale Ciechan wypuścił w tym roku nieco ponad tysiąc butelek stouta leżakowanego przez 3 lata. Cena zabójcza jak na piwo rodzimej produkcji, ok. 12 zł za butelkę, ale warto porównać moim zdaniem co się dzieje z piwem po takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Te 3 letnie stouty są jakoś specjalnie oznaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Weekend był długi, więc i degustowało się troszkę. Na początek Pivovar Kocour: Pale Ale, Tokajskie i Visnovy Lezak. PS Mieszkańcom Białegostoku zazdroszczę sklepu z takim wyborem piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Weekend był długi, więc i degustowało się troszkę. Na początek Pivovar Kocour: Pale Ale, Tokajskie i Visnovy Lezak. PS Mieszkańcom Białegostoku zazdroszczę sklepu z takim wyborem piwa Mam nadzieję że sprowadzą więcej Kocoura, ostatnio coś wspomoinali że może Samuraia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 znajomy dostał koniak z początku lat 70', od żony polskiego dyplomaty pracującego wówczas we Francji. Pytanie do znawców - czy taki koniak przedstawia jakąś wartość ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 znajomy dostał koniak z początku lat 70', od żony polskiego dyplomaty pracującego wówczas we Francji. Pytanie do znawców - czy taki koniak przedstawia jakąś wartość ? Musialbym sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 znajomy dostał koniak z początku lat 70', od żony polskiego dyplomaty pracującego wówczas we Francji. Pytanie do znawców - czy taki koniak przedstawia jakąś wartość ? Pewnie, ja bym pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Wartość handlowa raczej średnia, ale emocjonalna napewno ogromna. Chyba, że zamknięcie nie było szczelne, to ma z 9% zaw. alk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Polecam gorąco rewelacyjne zielone wino Portugalskie ,do owoców morza rewelacja Cena w sklepie przystępna około 20 E Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Obawiam się, że to wino pite w Polsce nie będzie smakowało tak dobrze jak w Portugalii. Dotyczy to też i innych win, a chodzi o kontekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Obawiam się, że to wino pite w Polsce nie będzie smakowało tak dobrze jak w Portugalii. Dotyczy to też i innych win, a chodzi o kontekst Przywiozłem je do Polski ,chłodzi się w lodowce .Jestem pewien ze smaku nie zgubi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Panowie, czy możecie polecić sprawdzony sklep on-line z single-maltami (chodzi mi głównie o Islay)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 ja kupuję na http://singlemalt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Na alko świata jeszcze nie patrzyłem, na singlemalt.pl mają sporo niedostępnych na magazynie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpiarz Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 http://www.sklep-ballantines.pl/ http://www.sklep-domwhisky.pl/ A co kolegę interesuje z Islay, może coś doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Dzień dobry Zostałem zaproszony na otwarcie,, Składu Win" - nazwa bardzo mi się podoba ,nawiązuje do przedwojennego nazewnictw.samo wnętrze również ciekawie urządzone .Dostępne wina to produkty z RPA -dosyć staranie wyselekcjonowane.Zamieszczam parę zdjęć. Adres podam na prywatna wiadomość ,nie chce robić reklamy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 I jeszcze trzy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 na Money.pl dla "inwestorów" w whisky - sponsorowany IM O artykuł przez WS, ale przeczytać warto . co na to eksperci? http://manager.money.pl/news/artykul/wh ... 25086.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 co na to eksperci?Od inwestycji czy od degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi