Ygrene Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 @fan_dobrego_buta jest extra! Lubię taki surowy klimat niemieckich zegarów. Gratulacje! Wrzucę detal Farera... moja Aga jak zobaczyła koronkę tego zegarka, to powiedziała: "bardzo ładny zegarek, tylko ta śrubka jest od innego modelu" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Słoń od kol. @Pepo: 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Pożegnalne.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 @Jash świetny zegarek i zdjęcie! Gdyby miał 40mm już byłby u mnie. Jak to się zmienia wszystko, ze 3-4 lata temu nie spojrzałbym na zegarek poniżej 42mm. Obecnie 38-40mm zdaje się być najodpowiedniejszym rozmiarem. Ale jeszcze nie mogę się przekonać do perełek w rozmiarze 35mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Przy winku 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 @Ygrene no mam tak samo. Gdyby biedaMAS miał 40mm to miałbym obie wersje, niebieską na gumie i czarną na kajdanie. Sam zegarek świetny, już raz go sprzedałem i wróciłem, ale coraz bardziej przekonuję się, że 40mm to maks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 W dniu 4.02.2018 o 20:44, Jash napisał: Pożegnalne.... Kurde, @Jash chciałem dać "Lajka", bo to świetny zegarek jest, ale że pożegnalne zdjęcie to trochę tak średnio "polubić" 🤔. Zupełnie jakby kopać leżącego Coś czuję, że zatęsknisz i kupisz ponownie, jak sam pisałeś - kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Skoro kupiłem go drugi raz to i pewnie będzie trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 kawał sikora, Panie waski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Jeden z moich ulubieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 . 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 @Ygrene - sztosssss, jak mawia młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 @Ygrene - sztosssss, jak mawia młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 @Tanatos70 - tak przekładasz te paski i przekładasz, i tylko rysy się robią... Zegarek piękny, a paski @Pepo cóż - klasa sama w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 21 godzin temu, MH_fan napisał: tylko rysy się robią... Nadają mu charakteru Dziś dla odmiany antylopa kudu... od kol. @Pepo . Bardzo praktyczny: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 @MH_fan dzięki! @Tanatos70 nie mogę cały czas przeboleć, że nie ma obecnie dostępnej tej skóry Tyle dobrego, że @Skalpel mnie tak hojnie obdarował ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 @MH_fan dzięki! @Tanatos70 nie mogę cały czas przeboleć, że nie ma obecnie dostępnej tej skóry Tyle dobrego, że @Skalpel mnie tak hojnie obdarował ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 11 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Tissot Heritage 1944 Limited Edition 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Ulubieniec 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi