fan_dobrego_buta Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Filip — bardzo ładny ten zegarek Seiko.Od jakiegoś czasu myślę o tej marce. Mam do niej ogromny sentyment, gdyż mój brat jeszcze w okresie głębokiego socjalizmu posiadał kilka zegarków mechanicznych Seiko. Był moment, jak pamiętasz, że chciałem kupić divera, jednak ostatecznie MG wypełnia tę lukę.Wracając do Seiko i Twojego Presage, bardzo spodobały mi się poniższe dwa modele, a szczególnie brązowa opcja. Mam świadomość, że nie jest to Grand Seiko, ale na początek wystarczy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Dzięki. Do niebieskiego robiłem teraz pasek, bardzo ładny zegarek.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Bardzo ładny. Jutro podejme decyzję, szczególnei że w US można to wyrwać poniżej 300 USD. Czekam na potwierdzeni jednego z kolegów, czy będzie w biurze do końca stycznia i będzie mógł zabrać zegarek z US na spotkanie w lutym. Jeżeli tak, to luty będzie bogaty w prezenty: MG i Seiko EDIT: Pasek wymiata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 17 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: Filip — bardzo ładny ten zegarek Seiko.Od jakiegoś czasu myślę o tej marce. Mam do niej ogromny sentyment, gdyż mój brat jeszcze w okresie głębokiego socjalizmu posiadał kilka zegarków mechanicznych Seiko. Był moment, jak pamiętasz, że chciałem kupić divera, jednak ostatecznie MG wypełnia tę lukę.Wracając do Seiko i Twojego Presage, bardzo spodobały mi się poniższe dwa modele, a szczególnie brązowa opcja. Mam świadomość, że nie jest to Grand Seiko, ale na początek wystarczy. Przyznam, bez bicia, że też o nim myślałem... Zdecydowałem się jednak na kolejnego nurka, tym razem Seiko Srpb49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 No i mam dylemat, czy kolejny elegancik, czy coś bardziej sportowego, czyli Alpinist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 @fan_dobrego_buta Skoro miałby być "kolejny elegancik", to bierz coś innego... sportowego. Alpinist jest super! Edit: A tylko dodam, że niedawno wybierałem pomiędzy Farer Lander GMT, a Seiko Alpinist i chwilowo zwyciężył Farer. Alpinist to tylko kwestia czasu, świetny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Ostatecznie zwyciężył Aplinist. Nie ukrywam jednak, że brązowy Presage będzie cąły czas na celowniku do momentu, jak się znajda wolne $$$$$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 W dniu 6.01.2018 o 00:42, eye_lip napisał: Dzięki. Do niebieskiego robiłem teraz pasek, bardzo ładny zegarek. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak się zarzekałem że nie kupię nigdy Seiko, a tu chyba trzeba będzie się wycofać z tych słów - świetnie się prezentuje (plus 100% lepiej dzięki zdjęciom @eye_lip). I jest też dubel wersji kolorystycznych, a to lubię bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 W temacie Seiko... Pasek od kolegi @Pepo. Jeszcze raz dziękuję! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Dziś miałem kilka spotkań, wiec trzeba było wyprasować białą koszulę i przeprosić jednego z garniturowców 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 udanego wtorku 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Ja w podobnym klimacie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Kiedy żona nie może się do Ciebie dodzwonić bo telefon masz zawsze wyciszony to na Święta kupuje Ci Apple Watch z funkcją rozmawiania żebyś już nie miał wymówek... @eye_lip czy robiłeś już paski do Apple Watch albo innego smart watcha? Gumowy pasek do garnituru mnie trochę razi więc chętnie kupię ładnego egzotyka z jaszczurki albo kajmana. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 8 godzin temu, Beny23 napisał: @eye_lip czy robiłeś już paski do Apple Watch albo innego smart watcha? No jak nie robił jak robił... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jash Napisano 12 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 W dniu 6.01.2018 o 23:06, fan_dobrego_buta napisał: Ostatecznie zwyciężył Aplinist. Gdzie kupiłeś Alpinista? Właśnie się na niego zasadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Zgrało mi się dzisiaj kolorystycznie z obuwiem : 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Tanatos70 Ależ piękny ten Radiomir! 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi