eye_lip Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Za poprzednikiem;)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Uff, po tych salwach ciężkiej artylerii forum zamilkło na kilka dni😀 Dla rownowagi proponuję więc zegarek z początku skali prestiżu - kupiłem go ze względu na kształt koperty. Skojarzył mi się z jednym współczesnym czasomierzem. Jaki zegarek przypomina Wam ten kształt? 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 No właśnie nie wiem z czym się kojarzy wizualnie ten Poljot?Z pozdrowieniami dla kolegi@Wincenty Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Ten Poljot kojarzy mi się z pewnym Patkiem ze względu na kształt koperty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Godzinę temu, Awopiotr napisał: Uff, po tym salwach ciężkiej artylerii forum zamilkło na kilka dni😀 Dla rownowagi proponuję więc zegarek z początku skali prestiżu - kupiłem go ze względu na kształt koperty. Skojarzył mi się z jednym współczesnym czasomierzem. Jaki zegarek przypomina Wam ten kształt? 23 minuty temu, arsen napisał: Ten Poljot kojarzy mi się kojarzy z pewnym Patkiem ze względu na kształt koperty Mnie się skojarzył, również ze względu na kształt koperty, z Piaget Polo S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 @eye_lipW Saabie to wypadałoby jeszcze pokazać, jak fajnie zgrywają się świecące indeksy z podświetleniem wskaźników : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 @eye_lip, @arsen, @metius, między tymi zegarkami jest oczywiście przepaść technologiczna i cenowa, ale ten Poljot skojarzył mi się z Nautilusem - kształty cyferblatu, indeksów i wskazówek oraz kolor cyferblatu. (zdjęcie Nautilusa zaczęrpnięte z www.monochrome-watches.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 To trochę tak jak kupowanie nowych ubranek dla ulubionych lalek. Jako, że lalkami już się (od jakiegoś czasu) nie bawię, to taki substytut- antylopa kudu "po sąsiedzku" od kol. @Pepo : tutaj widać więcej: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/5548-pipała-ręcznie-wykonywana-galanteria-skórzana/?do=findComment&comment=267177 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Taki o:Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Taki.. z nawet nie mojej produkcji paskiem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Standardowo trochę nie centruje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Przyznam, że widziałem w życiu tylko jednego eskaiksa, który nie centrował U mnie "powrót".... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Sportowo, budżetowo.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 W dniu 13.11.2017 o 20:37, Jash napisał: Przyznam, że widziałem w życiu tylko jednego eskaiksa, który nie centrował U mnie "powrót".... Jak wrażenia z Damasko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Ca.mo.sualWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 13 godzin temu, Wuj napisał: Jak wrażenia z Damasko? DA36 to był mój zegarek marzeń. Gdy zobaczyłem go pierwszy raz, jakieś 10 lat temu u kolegi wiedziałem, że muszę go mieć. Trochę to trwało zanim się spełniło, ale jestem bardzo zadowolony z zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szantung Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 A. Worldmaster 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Nie dziś, a wczorajWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 @Jash Piękny ten prawie 62MAS, świetne zdjęcie. Gdyby jeszcze wskazówki wymienić na prostokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi