Żorż Ponimirski Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 6 godzin temu, pablocito napisał: Weźże pokaż więcej! Zegarka czy kurtki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 2 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: Zegarka czy kurtki?? Kurtki. I Podeślij mi od razu wymiary i cenę na PW 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 [mention]Żorż Ponimirski [/mention] zegarek jest super, ale kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMes Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 3 minuty temu, pablocito napisał: [mention]Żorż Ponimirski [/mention] zegarek jest super, ale kurtki Pobrecito, nie sądzisz, że to nie ten wątek?! Zgłoszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 7 minut temu, Krzysiek_W napisał: Kurtki. I Podeślij mi od razu wymiary i cenę na PW 😉 Ja rozumiem, że zielona, ale żeby aż tak?? Kurtka jest nierozerwalna ze mną jak związek małżeński na którego pamiątkę sobie ją kupiłem 10 lat temu razem z garniturem ślubnym - true story . Kolor to chyba najtrudniejszy w uchwyceniu ciemnozielony butelkowy jaki widziałem. Praktycznie na żadnym zdjęciu nie wygląda tak jak w realu. Krój kurki to coś na pograniczu biker jacket i marynarki, bardzo wysoka pacha i długie wąskie rękawy. Podszewka bawełniana, o której wymianie muszę pomyśleć, bo się sypie. Zdecydowanie moje ulubione ubranie nr 1, była na dziesiątkach koncertów, Juwenaliów, imprez. Od noszenia rękawy od strony ciała są dwa odcienie jaśniejsze niż reszta kurtki. Materiał to podobno skóra kozia, zamki YKK działają pięknie. Ech kiedyś to było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Pobrecito, nie sądzisz, że to nie ten wątek?! Zgłoszone! Może być więcej kurtki w dziale co mam dziś ...a Pobrecitę masz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2020 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 22 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 b. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 23 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 @JBJ, Mi ta bransa w tym zestawie zgrzyta, ale zegarek sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 W dniu 23.09.2020 o 18:08, Koval napisał: @JBJ, Mi ta bransa w tym zestawie zgrzyta, ale zegarek sympatyczny. No to za chwile pokażę z NATO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 27 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Lepiej z NATO ?🤷🏻♂️ 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 zdecydowanie! 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 1 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Cartier zawsze spoko:) 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Ładnie się starzejemy 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Minerva Pythagore 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 4 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Wspomnienie lata ( 7 minut ) 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 O wiele lepiej na bransolecie 😁 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 7 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 Edc na trycie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi