Whitesnake Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Piękne, mięsiste szantungi i jak zwykle, ekspresowa realizacja pomimo niestandardowego rozmiaru. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 11 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Staramy się realizować zamówienia bez zbędnej zwłoki:). Poniżej shantung w kolorze burnt orange: Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 14 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 "Pasiaki" czekają na swoich właścicieli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Wczorajsze zdjęcie zostało zmienione, ponieważ było fatalne . Dzisiaj zrobiłem nowe zdjęcie. Poniżej kolejne shantungi:) Pozdrawiam, Paweł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Granat czy bordo? A może oba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Oba;) Poniżej kropki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Piękne krawaty! Ten obok pomarańczowego z ostatniego zdjęcia to granat czy stalowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dziękuję. Drugi z prawej to stalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Mam pytanie, jak bardzo połyskliwy jest materiał tych krawatów? Ze zdjęć wnoszę, że dość mocno (oczywiście może to być warunkowane okolicznościami robienia fotek), choć shantung kojarzy mi się casual'owo, gdzie połysk jest raczej niepożądany. Przyznaję, że nie ma żadnego krawatu z tego materiału, stąd nie mam praktycznego doświadczenia. Szukanie w google pod hasłem "shantung tie" pokazuje, że z tym połyskiem może być bardzo różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 To jest w dużej mierze kwestia zdjęcia. Dla przykładu zdjęcie poniżej - inny kąt padania światła. Na żywo krawaty są bardziej matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Mam pytanie, jak bardzo połyskliwy jest materiał tych krawatów? Ze zdjęć wnoszę, że dość mocno (oczywiście może to być warunkowane okolicznościami robienia fotek), choć shantung kojarzy mi się casual'owo, gdzie połysk jest raczej niepożądany. Przyznaję, że nie ma żadnego krawatu z tego materiału, stąd nie mam praktycznego doświadczenia. Szukanie w google pod hasłem "shantung tie" pokazuje, że z tym połyskiem może być bardzo różnie. Też się nad tym zastanawiałem bo nie lubię błyszczących krawatów i na własny użytek zrobiłem nawet mały test. Zdjęcie z lampą: Zdjęcie bez lampy: To jest jedwab i w słońcu nie jest głęboko matowy, ale też nie błyszczy. Wydaje mi się, że błyszczenie na zdjęciach jest rezultatem zbyt intensywnego oświetlenia lampą błyskową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 @Whitesnake - dzięki, zdjęcie bez lampy wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Panowie, miejcie litość, przecież stronę wcześniej macie dokładnie te same materiały ale bez lampy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Panowie, miejcie litość, przecież stronę wcześniej macie dokładnie te same materiały ale bez lampy... Jeśli o mnie chodzi możesz to wykasować. Są to z pewnością mało artystyczne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Na ostatnim zdjęciu nie była użyta lampa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Drodzy Forumowicze, informuję, że shantung jest już dostępny w naszym sklepie:). Dodatkowo jest kilka nowych kolorów grenadyny. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Shantung w pasy bez wypełnienia do szarego garnituru POW - wiąże się jakby było "z masła" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 1 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Witajcie po dłuższej nieobecności:). Dochodzą nas sygnały, że część Klientów, którzy kupują krawaty w naszym standardowym rozmiarze jest zainteresowana wzorami drukowanego jedwabiu z opcji bespoke, jednakże trudno im sobie wyobrazić, jak będzie dany wzór wyglądał na krawacie, postanowiliśmy, że poszerzymy ofertę gotowych krawatów. Już niebawem będą dostępne w sklepie, a tymczasem mała próbka poniżej. Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 15 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Co myślicie o takim zestawie na ślub? Będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 jak dla mnie krawat nieco zbyt odważny. Sam co prawda miałem podobny, w pepitko-podobny mikrowzór, ale w moim wzór był nieco drobniejszy, a kolory tylko dwa zamiast trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 wizualnie zbyt mały kontrast z koszulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Fajnie odnalazłby się letnich klimatach, z jaśniejszą marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Dzięki za cenne opinie! Poniżej kolejny krawat z tkanin z opcji BESPOKE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Dzięki za cenne opinie! Poniżej kolejny krawat z tkanin z opcji BESPOKE. x.jpg Czy to oznacza że nowe materiały już dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Jeszcze nie:(. Dam znać w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi