swordfishtrombone Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ta pasiasta grenadyna jest idealna na muchy. A wełniane krawaty idealnie wręcz trafiają w mój gust - muszę mieć je wszystkie! Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Właśnie wróciłem ze studia, więc krawaty wełniane będą w sklepie koło poniedziałku, ale oczywiście już możesz składać zamówienie;) - świetnie się wiążą i są idealnie "wyważone"! Pasiaste muchy na żywo robią jeszcze większe wrażenie - jak zdążę to również w poniedziałek pojawią się w sklepie. Cytuj
tombar Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kiedy będą dostępne muchy jedwabne? Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 W przyszłym tygodniu:). Na razie 10 wzorów, ale niebawem pojawi się około 10 kolejnych. 2 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Właśnie dotarły do nas nowe tkaniny:) Len z jedwabiem w proporcjach 50%/50% Dodatkowo uzupełniliśmy grenadynę grossa w kolorach: bordo, jasny brąz (koniak), ciemna zieleń oraz granat. P.S. Muchy w sklepie będą dopiero w przyszłym tygodniu - mamy opóźnienie z opakowaniami. Pozdrawiam, Paweł 3 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pięknie wyglądają! Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tym razem kolor jest oddany;). Są bardzo przyjemne w dotyku - materiał jest niesamowity. Z bliska widać nieregularności charakterystyczne dla lnu - krawaty idealne na lato na mniej formalne okazje (czyli na co dzień). Krawaty będą miały tylko wkład wełniany, aby nie dodawać im ciężkości. 1 Cytuj
lukee Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie mogę doczekać się tych much jedwabnych fajne wzory! Jaka będzie cena? Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cena będzie 119 zł. Cytuj
lukee Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 super ! dzieki za info! ciesze sie, ze powstaja nowe miejsca, gdzie bedzie mozna dokonac zakupu muszek do zwiazania Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Chciałbym poinformować, że muchy są oficjalnie dostępne w naszym sklepie. Oferta sukcesywnie będzie się rozrastać. Pozdrawiam, Paweł Cytuj
uke Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czy z czasem będą dostępne również muchy z wełny? Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tak. Już niedługo pojawią się w sklepie. Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Poniżej zapowiedź naszych nowych krawatów - len z jedwabiem:). Pierwotnie zakładaliśmy, że wkład będzie tylko wełniany, ale uszyliśmy krawat dla jednego z Forumowiczów, który chciał dodatkowo cienki wkład bawełniany i powiem szczerze, ze to był strzał w 10:). Krawat nadal jest lekki, a do tego uzyskanie pięknej łezki jest bardzo proste. Zatem krawaty na sklep będą miały oba wkłady, natomiast na zamówienie oczywiście możemy uszyć krawat tylko z wkładem wełnianym, jeśli będzie takowe życzenie:). 9 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Poniżej nasze krawaty len/jedwab w komplecie:) Jeśli uda się "ogarnąć" fotografa w tym tygodniu to w weekend pojawią się w naszym sklepie. Cena regularna 219 zł. Pozdrawiam, Paweł Cytuj
Whitesnake Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Podwójny wkład sprawdza się rewelacyjnie, strzał w 10. Moje największe obawy, związane z gnieceniem się materiału, okazały się bezpodstawne. Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Cieszę się bardzo, że jesteś zadowolony;). Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To jak już chwalimy, to ja powiem jeszcze, że bardzo ładne jest zdjęcie na manekinie. Duży postęp w stosunku do pierwszych zdjęć. Cytuj
paparazzo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z groszków zrobiły się grochy Świetne Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To jak już chwalimy, to ja powiem jeszcze, że bardzo ładne jest zdjęcie na manekinie. Duży postęp w stosunku do pierwszych zdjęć. Dzięki za miłe słowa:) Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Drodzy Forumowicze, Informuję, iż zarówno muchy wełniane, jak i krawaty len/jedwab są dostępne w naszym sklepie. Pozdrawiam, Paweł Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2015 Witam po dłuższej nieobecności:) Poniżej zdjęcia lnianych poszetek dostępnych w naszym sklepie: Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2015 Wyglądają rewelacyjnie! Najbardziej podoba mi się zieleń, róż i czerwień z pierwszego zestawu Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2015 rewelacyjnie; wiedziałem, że dobrze robię, zwlekając z drugim zamówieniem! A dlaczego szyte w Anglii? To tam już taniej szyć niż w Polsce? Się ten świat pozmieniał... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi