artisan Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Cieszę się, że sklep już działa, jednak niestety te krawaty z grenadyny które chciałem kupić (czerwony lub bordowy) aktualnie są niedostępne. Kiedy można liczyć na uzupełnienia (mówiąc po wojskowemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Czekam na potwierdzenie zamówienia. Mam nadzieję, że koniec przyszłego tygodnia i tkaniny będę miał na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Na dzień dzisiejszy EoE jest prowadzone przeze mnie (Paweł) oraz moją Żonę (Magda). Ja odpowiadam za wszystko:), a moja druga połowa szyje dla Was piękne krawaty i muchy:) oraz jest właścicielem całego "biznesu";). Bardzo się cieszę, że się wspieracie i zdecydowaliście się na rodzinny biznes. Czasem bywa ciężko, ale wierzę, że dacie radę Swoje pozdrowienia kieruję szczególnie do Magdy, wychylając głowę znad poszetek z nowej kolekcji. Będę obserwować temat jak dotychczas i kibicować jak tylko mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Pawel, powodzenia Wasze krawaty sa najlepsze w mojej "kolekcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 22 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Proponuję oficjalnie wpisać do logo forum: "But w Butonierce - dołóż do Yanko i EoE" 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Bardzo się cieszę, że się wspieracie i zdecydowaliście się na rodzinny biznes. Czasem bywa ciężko, ale wierzę, że dacie radę Swoje pozdrowienia kieruję szczególnie do Magdy, wychylając głowę znad poszetek z nowej kolekcji. Będę obserwować temat jak dotychczas i kibicować jak tylko mogę Bardzo dziękuję za miłe słowa, a i Magda odwzajemnia pozdrowienia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Pawel, powodzenia Wasze krawaty sa najlepsze w mojej "kolekcji" Dzięki Marcin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Proponuję oficjalnie wpisać do logo forum: "But w Butonierce - dołóż do Yanko i EoE" Dziękuję za bardzo miłe słowa, ale nie wiem czy kiedykolwiek zapracujemy na taką renomę, jak Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 s.jpg Chciałbym zapytać, czy krawat na powyższym zdjęciu to ten, co tu?: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-fina/154 Kolor na zdjęciu @Zająca jest zdecydowanie głębszy, ładniejszy - stąd moje pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Tak to jest ten krawat:). Tak przy okazji. Mam potwierdzenie, że brakujące grenadyny będę miał we wtorek, jednakże tym razem nie będzie bordowej finy, zamiast tego będzie czerwona. Bordową uzupełnimy jak najszybciej będzie to możliwe. Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Granatowy szantung od EoE to mój ulubiony krawat. Dostałem go w prezencie. Sam się wiąże, robi łezkę na zawołanie. Teraz planuję spróbować grenadyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 (...) od EoE (...) w prezencie (...) Zdradzisz jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Zdradzisz jak to się robi? też jestem zaciekawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Zdradzisz jak to się robi? U mnie butelkowa grenadyna wypadła z sań jednego sympatycznego gościa z Laponii tylko trzeba było najpierw napisać do niego list i zostawić na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 U mnie butelkowa grenadyna wypadła z sań jednego sympatycznego gościa z Laponii tylko trzeba było najpierw napisać do niego list i zostawić na kominku I jeszcze zasluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Zdradzisz jak to się robi? Poznajesz studentkę. Idziecie na kilka randek. Później zamieszkujecie ze sobą. W końcu dajesz jej kilka drobnych upominków, znajomość kwitnie dalej. No, a później to już z górki - wspólne gotowanie, pranie, sprzątanie, oświadczyny... I tak czekasz aż do gwiazdki. Robicie listę rzeczy, które chcecie dostać na prezent, tak by nieważne co druga osoba wybierze - był udany i voila! Jest krawat z EoE! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 28 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 E, to taniej i łatwiej kupić u Pawła. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Pierwsze zamówienie bespoke spod szyldu EoE. Jestem bardzo zadowolony z efektów (a klientem łatwym nie jestem) i polecam firmę z całego serca Na zdjęciu Grenadyna Grossa, butelkowa zieleń.PS. dla kupujących krawat z grenadyny, długość krawata wybrałem na styk, nie słuchając sie rad specjalisty. Zwis praktycznie od razu rozciągnął się o 4 cm (z mojej winy). Tak więc bierzcie to pod uwagę składając swoje zamówienie na ten materiał! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Jaka to jest konstrukcja, standardowy 3-fold? Aż tak się rozciągnął? A co z wkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Ja nie zauważyłem rozciągania się grenadyny od EoE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Ja nie zauważyłem rozciągania się grenadyny od EoE.mam 3 egzemplarze z klasycznym wypełnieniem i też nie zaobserwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 31 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Muszę przyznać, że sam się zdziwiłem, tym co przeczytałem, ale już wiem skąd taka sytuacja...kolega Michał jest troszkę "brutalny";). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 no tak młodzież licealna ma fantazję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 31 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Zależy też, do czego się tego krawata używa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi