Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę się, że sklep już działa, jednak niestety te krawaty z grenadyny które chciałem kupić (czerwony lub bordowy) aktualnie są niedostępne. Kiedy można liczyć na uzupełnienia (mówiąc po wojskowemu) :)

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy EoE jest prowadzone przeze mnie (Paweł) oraz moją Żonę (Magda). Ja odpowiadam za wszystko:), a moja druga połowa szyje dla Was piękne krawaty i muchy:) oraz jest właścicielem całego "biznesu";).  

Bardzo się cieszę, że się wspieracie i zdecydowaliście się na rodzinny biznes. Czasem bywa ciężko, ale wierzę, że dacie radę :) Swoje pozdrowienia kieruję szczególnie do Magdy, wychylając głowę znad poszetek z nowej kolekcji. Będę obserwować temat jak dotychczas i kibicować jak tylko mogę :)

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że się wspieracie i zdecydowaliście się na rodzinny biznes. Czasem bywa ciężko, ale wierzę, że dacie radę :) Swoje pozdrowienia kieruję szczególnie do Magdy, wychylając głowę znad poszetek z nowej kolekcji. Będę obserwować temat jak dotychczas i kibicować jak tylko mogę :)

Bardzo dziękuję za miłe słowa, a i Magda odwzajemnia pozdrowienia:)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zdradzisz jak to się robi? ;-)

Poznajesz studentkę. Idziecie na kilka randek. Później zamieszkujecie ze sobą. W końcu dajesz jej kilka drobnych upominków, znajomość kwitnie dalej. No, a później to już z górki - wspólne gotowanie,  pranie, sprzątanie, oświadczyny... I tak czekasz aż do gwiazdki. Robicie listę rzeczy, które chcecie dostać na prezent, tak by nieważne co druga osoba wybierze - był udany i voila! Jest krawat z EoE! 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Pierwsze zamówienie bespoke spod szyldu EoE. Jestem bardzo zadowolony z efektów (a klientem łatwym nie jestem) i polecam firmę z całego serca :D

Na zdjęciu Grenadyna Grossa, butelkowa zieleń.

PS. dla kupujących krawat z grenadyny, długość krawata wybrałem na styk, nie słuchając sie rad specjalisty. Zwis praktycznie od razu rozciągnął się o 4 cm (z mojej winy). Tak więc bierzcie to pod uwagę składając swoje zamówienie na ten materiał! ;)

post-5754-0-80756300-1454237841_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 3