Brazzi Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 odpowiednia wkładka może zmniejszyć o 1/2 rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostrzu Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 odpowiednia wkładka może zmniejszyć o 1/2 rozmiaru Jakies rekomendacje dot odpowiedniej wkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Bardzo dobrze w takich wypadkach sprawdza się całościowa wkładka Relax z pelotą metatarsalną, lub po prostu pozostaje dorobienie u szewca grubej wkładki skórzanej, dodatkowo np. z warstwą pianki. Jakby było mało, możesz zrobić zapiętki całościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 No to i ja się pochwalę swoją hmmmmm nadgorliwością lub głupotą. Prime Shoes kolor ciemna czekolada. TARRAGO Universal Cleaner + płatek kosmetyczny żeby było delikatnie Fotek przed brak, nie przypuszczałem że będą potrzebne. Buty są już u Reanimatora pokażę zdjęcia jak je otrzymam i jak Reanimator pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Zdublowany post możesz raportować, naciskając przycisk "Zgłoś", który znajduje się w prawym dolnym rogu każdego posta (w tym przypadku zrobiłem to za Ciebie ). Co się z tymi butami stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Zdublowany post możesz raportować, naciskając przycisk "Zgłoś", który znajduje się w prawym dolnym rogu każdego posta (w tym przypadku zrobiłem to za Ciebie ). Co się z tymi butami stało? Chciałem usunąć stare pasty i woski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Chciałem tak samo i wyszło tak samo . Jak masz dobrego magika to będzie Pan zadowolony . Moje wyszły o niebo lepiej niż z fabryki (tylko okazało się, że fabryka taka sobie była). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Chciałem usunąć stare pasty i woski Good job. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Good job. Też tak uważam wyszło prawie idealnie , stare pasty znikły a kolor no coż widocznie farba była słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Rozwodniłeś Cleaner czy użyłeś bez wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Rozwodniłeś Cleaner czy użyłeś bez wody? Bez wody prosto z buteleczki na wacik kosmetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Z tego co wiem to ten preparat jest dość silny i powinno się go rozwadniać w dość dużych proporcjach, sam nie używałem jeszcze ale wszystko jest fajnie opisane w tym poradniku: http://multirenowacja.pl/webpage/renowacja-butow-crockett-jones-odbarwienia-i-zacieki-solne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Niestety tutaj nie jest to opisane http://multirenowacja.pl/universal-cleaner-125ml-plyn-do-czyszczenia-skor.html Sposób użycia: Jako środek czyszczący: Usunąć kurz. Nalać niewielką ilość płynu na szmatkę i nacierać powierzchnię, żeby była czysta. Pozostawić do wyschnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 No cóż, człowiek uczy się na błędach, mam tylko nadzieje że uda się je przywrócić do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 No cóż, człowiek uczy się na błędach, mam tylko nadzieje że uda się je przywrócić do życia A czemuż nie dałoby się ich zmartwychwstać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Bo tylko Łazarzowi się to udało , nie było to wyrażenie wątpliwości, a raczej okazanie wsparcia koledze forumowiczowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Jak wspomniałem buty są u Reanimatora. Narazie nie mogę zdradzić u kogo lecz odrazu pokażę efekt prac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Z tego co wiem to ten preparat jest dość silny i powinno się go rozwadniać w dość dużych proporcjach, sam nie używałem jeszcze ale wszystko jest fajnie opisane w tym poradniku: http://multirenowacja.pl/webpage/renowacja-butow-crockett-jones-odbarwienia-i-zacieki-solne.html Nie jest to wcale silny środek Raczej jeden z delikatniejszych, ale oczywiście można rozcieńczać jeszcze bardziej w miarę potrzeb. Przed takimi sytuacjami chroni próba na małym skrawku, którą polecam absolutnie zawsze wykonywać. Jeżeli czujemy, że coś jest dla danej skóry za silne, albo rozcieńczamy, albo stosujemy łagodniejsze środki, np. Delicate Cream, Natural Cream ... Swoją drogą, nigdy nie spotkałem się chyba jeszcze, by skóra tak pięknie odbarwiła się pod "Universalem", co nie najlepiej może świadczyć o jej jakości. No, ale nie ma tego złego. Teraz wygląda to na dobrą bazę do fajnej patyny lub uzyskania optymalnego koloru z solidnym i trwałym wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Teraz wygląda to na dobrą bazę do fajnej patyny lub uzyskania optymalnego koloru z solidnym i trwałym wykończeniem Dokładnie stare były nudne czekoladowe ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alz Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 jaka jest kolegów (też koleżanek) opinia o farbie Morello - sprzedawana przez ShoePassion. z opisu wynika, że jest to farba, a moje osobiste doświadczenie (niestety uczy się człowiek na własnych błędach) mówi, że to coś jakby Juvacuir. Ale co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Z pewnością któregoś z tych wymienionych produktów nie miałeś w ręku, ponieważ różnicę widać natychmiast. Farba Morello, to farba alkoholowa, Juvacuir to balsam koloryzujący. Różnią się wszystkim czym tylko mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Zrobiłem już kilka butów cleanerem Tarrago. I nie mam bladego pojęcia jak można je do takiego stanu doprowadzić? Trzeba się nad nimi ostro znęcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alz Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 właśnie dlatego pytam, bo według opisu miała to być farba, ale mam wrażenie, że w ogóle nie wsiąka (co chyba jest standardem dla farby alkoholowej), tylko tworzy strukturę podobną jak przy za grubo nałożonym juvacuirze. Ale jeżeli nikt nie ma podobnych doświadczeń to znaczy, że musiałem cos zrobić nie tak - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkudlarek Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Panowie,Czy da się naprawić taką podeszwę? (buty Bexley)Jeżeli tak to gdzie? Ew. proszę o sposoby domowej reperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Panowie, Czy da się naprawić taką podeszwę? (buty Bexley) Jeżeli tak to gdzie? Ew. proszę o sposoby domowej reperacji. Jaką "taką"? brakuje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi