Koval Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 @Wuj-u, dziękuję Ci za to ostatnie - 'You make my day'! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Właśnie zdałem sobie sprawę, że hybryda czarnej muzyki z black metalową estetyką (oraz cygańską orkiestrą z kubańskimi wpływami) już istnieje i zrobił ją nie kto inny jak Tom Waits: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Uroczo i z przesłaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Szarpidruty w ostrej akcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Nie lubię dyskusji o różnicy pokoleń, ale jeśli ktoś nie rozpozna emerytów na scenie to na pewno nie jest z mojego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Naszło mnie dzisiaj na wspomnienia: i ciekawostka... ci sami panowie po 40stu latach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Glenn Hughes jest jednym z największych wokalistów wszechczasow. Akurat dziś jechałem autem 300 km sam i słuchałem na spotify jego koncertówki. A duety z Coverdalen z okresu Burn są absolutnym geniuszem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 29 minut temu, Wuj napisał: Glenn Hughes jest jednym z największych wokalistów wszechczasow. Tak jest! I trzeba chwalić, żeby nie było jak z R.J.Dio, że się wszyscy budzą za późno. Jak można sie domyślać, Coverdale'a uwielbiam. Zeby go w pełni docenić trzeba posłuchać unppluged. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 @Whitesnake zdecydowanie, mimo upływu lat! BTW. Joel Hoekstra robi robotę - bardzo utalentowany gość. IMO znakomita, akustyczna, odświeżona wersja: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 To jeszcze ja dorzucę Glenna. Dwa utwory, w których wspiął się na absolutne wyżyny wokalu. Nagranie z koncertu z Rosji - finał Mistreated. To, co on tutaj wyczynia, to jest jakaś moc piekielna. I cover highway star z płyty Tribute to Machine Head. W składzie jacyś tam goście - Steve Vai, Chad Smith. Tej piosenki słucham praktycznie codziennie od 4 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Właśnie się dowiedziałem że @Whitesnake to nie tylko nasz kolega z forum ale też zespół Przy okazji przypomniało mi się jak byłem zaskoczony kiedy usłyszłem cover Pet Shop Boys zaśpiewany przez Presleya wiele lat przed powstaniem oryginału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Teraz, Ernestson napisał: Właśnie się dowiedziałem że @Whitesnake to nie tylko nasz kolega z forum ale też zespół Wkręcasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Przepraszam, naprawdę nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 10 minut temu, Ernestson napisał: Przepraszam, naprawdę nie wiedziałem No bo to jest własnie nasz Whitesnake: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Ok, już wszystko jasne chociaż wydawało mi się że ma trochę inną fryzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 17 godzin temu, Wuj napisał: No bo to jest własnie nasz Whitesnake: Eeee, ten ze zdjęcia inaczej się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Wzięło mnie na PRL. KAT (właściwie Kostrzewski) i Dragon, tak Dragon, za dwa tygodnie koncertują w W-wie Kostrzewski też ma gustowny makijaż, jeno mu się nieco rozmył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 Mimo że dopiero przedpołudnie tak mnie jakoś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 Zakk Wylde 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 Nostalgicznych wspominek ciąg dalszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 Swoją droga to ciekawe, jak duży na naszym forum odsetek rokowców-elegantów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Mnie z kolei ostatnio Mann w Trójce nastroił takim kawałkiem. Tutaj wyżyny kobiecego wokalu rockowego. Wyglądem trochę straszy, ale jak zawyje to mam ciary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Jako uzupełnienie kawy w to dżdżyste przedpołudnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Jeżeli chodzi o koncerty Iron Maiden, to według mnie najlepszy jest z Rio. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi