kamilp Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 świeży zakup tom______i Możesz coś napisać jak dobierałeś rozmiar monków. Przymierzam się do kupna i bardzo by mi się twoja podpowiedź pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Miałem ułatwione zadanie, bo przejazdem byłem w Gdańsku więc... Jest to kopyto, jak pisze producent, G. Faktycznie jest dość szerokie. Ja mam ten problem, że stopę mam na F, ale raczej wysokie podbicie, stąd nie wszystkie buty na mnie pasują, i stąd moje cierpienia w stosunku do Hiro Meermina . Co do monków, na pewno będą za obszerne dla wąskiej stopy i schodzenie w dół z rozmiarem chyba niewiele pomoże. Powiem natomiast, że kupiłem jakby mimochodem oxfordy captoe, ciemnobrązowe , kopyto F, kolor niejednostajny, które leżą na mojej nodze tak dobrze jakbym je uszył u szewca. tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Fotografie poglądowe kopyt butów Berwick i inne: http://instagram.com/p/go1nhnyC-V/?modal=true http://instagram.com/p/go1boJSC-G/?modal=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Ponton, możesz proszę pokazać jakieś zdjęcia w tych 3010 na nodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponton Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 21 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Podzelujesz od razu, czy pochodzisz trochę n skórznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Mam stopę o długości 28,2 cm i polecono mi rozmiar 42,5 dla węższej stopy i 43 (UK 9) dla szerszej. Wziąłem 43 i 3010 są idealne, natomiast 3488 trochę mają za niskie podbicie. Jakbyś jeszcze zmierzył całkowitą długość buta to by było fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Witam W zakupach grupowych na klasycznebuty.pl celuje w dwie pary butów. Te i te. Podpowiecie przy mojej długości i szerokości stopy (277, 105) jaki rozmiar będzie dla mnie najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 http://pittistyle.com.pl/index.php? O ten Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Udało się coś ustalić w temacie tego sklepu koziol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Mam pytanie do kolegów, którzy odwiedzali sklep Klasyczne Buty: czy ktoś przyglądał się może tym butom http://www.sklep.klasycznebuty.pl/317,berwick-3577-bordeaux.html i mógłby powiedzieć czy jest to brąz wpadający w bordowy czy kolor wyraźnie bordowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 25 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 To jest kolor Burgundowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Mam te buty, kolor jest wyraźnie bordowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 R50, dzięki.Heathcliff, "Berwick 3577 to klasyczny quarter brogues (ćwierćbrogs) w kolorze bordowym." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Ja dzisiaj zakupiłem buty Berwick, model 3488. Obyłem podróż do sklepu klasyczne buty w Gdańsku na Klinicznej i mega miło byłem zaskoczony. Bardzo miły, rzetelny kontakt i rozmowa i z właścicielem i Panią, która również tam pracuje. Szczerze polecam ten sklep - ale pewnie wszyscy go tutaj znają. A poniżej mój dzisiejszy zakup. Jak je założyłem to już chciałem w nich wyjść ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Gratulacje ! a jaka jest tęgość bo wyglądają dość szeroko, czy mógłbyś napisać jakie masz rozmiary stopy, a zwłaszcza szerokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 To są dokładnie te buty: http://www.sklep.klasycznebuty.pl/362,berwick-3488-black-calf.html Tęgość G. Rozmiar 11 według numeracji Berwicka oraz według miarki sklepowej rozmiar 45. Ale jaką szerokość stopy to niestety Ci nie podam bo nie miałem mierzonej. Ale pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Tak dopytuję o tą tegość bo mam z doborem tego parametru najwięcej wątpliwości, a zamierzam dołączyć do zakupu grupowego, więc czasu na decyzję nie wiele. Nie ma to jak wejść do sklepu i przymierzyć Za to już wiem gdzie skieruję swoje pierwsze kroki przy następnej wizycie w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Bardzo polecam sklep, bo ludzie konkretni, mili i wyrozumiali ale także tacy, którzy potrafią słuchać. No i można się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy. Następnym razem jak będę miał zamiar kupić jakieś buty, to tam się udam. A przymierzyć zawsze warto bo to jednak but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 świeży zakup tom______i Przepiękne są te monki - gratulacje! Patrząc na te zdjęcie utwierdziłeś mnie tylko w przekonaniu, że muszę kupić te buty. Jak jest z ich kolorem? Bo na stronie wyglądają trochę na burgundowe, tutaj trochę inaczej. Jaki kolor kremu do nich dobrałeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Wybrałem mahoń, bo faktycznie ni to brąz ni burgund tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Nie wiem czy to kwestia zdjęć, ale czy buty Berwick nie są dość masywne, z grubszymi podeszwami, podobne do G&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Podeszwą po zelowaniu jest dość spora, ale na pewno są smuklejsze niż gordony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Podzelowałeś Rendenbacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi