Zajac Poziomka Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Świetne buty, gratulacje. Też się zastanawiałem nad zakupem, bo cena była naprawdę okazyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Dziękuję. Cena była dobra (konina w cenie cielaka), a po krótkich negocjacjach poszła w dół jeszcze 15% i Karl dodał prawidła. Decyzja mogła być tylko jedna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 Sztos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 6 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Buty dojechały. Moje pierwsza styczność z kopytem F i kilka spostrzeżeń. 1. Rewelacyjna pięta. Trzyma idealnie. Poza tym Rendenbach x2 w jaskółkę, metalowe czubki, prawidła VASS - bardzo fajne dodatki już w cenie. 2. Dużo miejsca w palcach, i na szerokość, i na wysokość. Od razu włożyłem półwkładki, bo z moim niskim podbiciem nie mam po prostu wyboru jeżeli chcę uzyskać sensowny wygląd cholewki. Natomiast na długość są bardzo dobre. 3. Świetna cena przyszła razem z drobną skazą skóry, z którą się po prostu polubię (mało widoczna, bo od wewnętrznej strony przy kostce). Nie ma róży bez kolców. Buty są modelem MTO w wersji seconds, ale i tak bym je kupił wiedząc o tym. Poza tym kordowan zgodnie z planem, elastyczny i szybko łapiący połysk, jak widać na niektórych zdjęciach. 4. Wykonanie bez negatywnych zaskoczeń; nie jestem ekspertem, ale nie ma niedoróbek, które biłyby po oczach. 5. DHL doliczył VAT, ale nie doliczył cła. Przy zakupach z Wlk.Brytanii polecam DHL, odradzam FedEx. Na szczęście Sprzedawca zgodził się zmienić kuriera, bo domyślnie wysyła FExem. Teraz tylko je wrzucić do obiegu pozostało, póki jeszcze nie jest bardzo ciepło. 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 Piękne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2021 Kilka postów wcześniej była dyskusja o prawidłach stąd pytanie do znawców. Czy prawidła dedykowanego do konkretnego modelu np p2 można odwzorować kopyto? Jak się ma model Budapest * 3636 do Norweger ? chodzi mi o długość bo zapewne są obszerniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 https://vass-shoes.com/model/online-store/ Promka do -55% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 Ktoś płacił może u Vasa Paypalem?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Ja zapłaciłem paypalem w poniedziałek. Otrzymałem potwierdzenie i numer zamówienia ( z automatu) Ponieważ przez kilka dni nic się nie działo , wczoraj pozwoliłem sobie na wysłanie maila do Vassa. Dzis otrzymałem odpowiedz od Pani sales manager , ze firma praktykuje wstrzymywanie się z wysyłką przez dwa dni na wypadek, gdyby klient chciał coś zmienić w zamówieniu ( buty maja być dostarczone fedexem we wtorek . To budapestery w fasonie Bp)😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czarrek Napisano 28 Wrzesień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2021 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 28 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2021 Buty niesamowicie komfortowe, wspaniałe i trudne do opisania opinanie i przyleganie do skóry stopy. Przyznam się , ze troszkę dziwnie się w nich stąpa po przesiadce z cichobiegów. Uczucie bardzo podobne do zaznanego niegdyś , przy odbiorze butów na miarę od jednego z warszawskich szewców. To trzeba poczuć samemu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 30 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2021 Poszedłem na całość i zamówiłem dzis u vassa 5 par butów. Dwa razy czarne, dwa razy brązowe i zielone ( w różnych kombinacjach skory i odcieni , ale wszystko typu derby, gdyż nie lubię Oxfordów. Prawdę mówiąc nie posiadam żadnej pary oxfordow , jak również loafersow. Źle się czuję w tych fasonach) Pozdrawiam wszystkich 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 30 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2021 55 minut temu, Czarrek napisał: Poszedłem na całość i zamówiłem dzis u vassa 5 par butów. Dwa razy czarne, dwa razy brązowe i zielone ( w różnych kombinacjach skory i odcieni , ale wszystko typu derby, gdyż nie lubię Oxfordów. Prawdę mówiąc nie posiadam żadnej pary oxfordow , jak również loafersow. Źle się czuję w tych fasonach) Pozdrawiam wszystkich 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 31 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2021 Mam pytanie do noszących standardowe kopyta Vassa typu R lub P.Czy macie przetestowane inne pasujące wam kopyta?Jeżeli tak to czy bierzecie np. poprawę na pomiar w plusie wobec wymienionych wyżej kopyt?Norwegery już mam, Budapesty również i praktycznie oferta z półki mi się zamyka. Slippery mi się nie podobają. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 31 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2021 Mi podchodzi tylko BP, mam finalnie 6 par tego obuwia w różnych fasonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 31 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2021 Mi podchodzi tylko BP, mam finalnie 6 par tego obuwia w różnych fasonach.Mam w notatce z wizyty w Budapeszcie że właśnie BP mogą jeszcze być ale o pół numera szersze od P czy R. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 7 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Przepiękne buty. Niech długo służą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Świetne buty , to chyba ich najlepszy odcień skóry Wziąłeś rozmiar większy niż normalnie, to kopyto F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Wziąłem jakie były na forum;) czyli 9, spokojnie w 8.5 bym wszedł. Kopyto F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 1 godzinę temu, eye_lip napisał: Wziąłem jakie były na forum;) czyli 9, spokojnie w 8.5 bym wszedł. Kopyto F To było 9.5 Vass robi napis 43- co znaczy 43.5 czyli 9.5 😉 Ale fakt jest niepodważalny, to piękne buty 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 To rzeczywiście mają dziwną rozmiarówkę ponieważ długość buta jest taka jak większość moich 8.5 a nawet krótsza od niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 8 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2022 Gratuluję zakupu - ja aktualnie czekam na uruchomienie procedury reklamacji w Vass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2022 @eye_lip, jak to mówił bohater tej najnowszej nudy z Netflixa, sztos!😉👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 21 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2022 Może komuś się przyda na przyszłość - Vass a reklamacja.Zamówiłem w grudniu Norvegery P3 na gumowym protektorze.Zamówienie ze sklepu - towar leżał na półce magazynowej. Dostarczone Fedexem w kilka dni akurat pod choinkę i niestety coś takiego mi się trafiało jak na zdjęciu poniżej. Oczywiście e-mail do sklepu że coś tu nie tak i … zwrotka że święta i ekipa wraca do pracy w styczniu. W styczniu cisza w eterze więc następny e-mail ale już z wytłuszczonym w tytule słowem reklamacja i jest sukces - odpowiedź że Ok prosimy o zwrot i wyślemy po otrzymaniu przesyłki nową parę. Z uwagi na to że jednak P3 są ciaśniejsze w podbiciu wobec P2 poprosiłem o wymianę na będące na stanie P3 większe o 0,5.Zostałem uprzedzony że sprawdzą tym razem dokładnie co wysyłają i odświeżą towar przed wysyłką. Jest dzisiaj 21.01 i dostarczona przesyłka jest bez wad. Reasumując - żal że trafił się taki przypadek ale Vass zareagował w miarę sprawnie i z butów jestem zadowolony. Dziękuję osobom którym zawracałam głowę w tym temacie.PS.Jeżeli odsyłacie coś do Vassa na ich koszt i dostaniecie zlecenie z formularzem Fedexa koniecznie skontaktujcie się z ich miejscowym oddziałem w sprawie przesyłki. Wystawienie zlecenia nie jest równoznaczne że kurier pojawi się w waszych drzwiach. Średnio na odpowiedź na wysłanego emaila czekałem 2-3 dni więc należy uzbroić się w cierpliwość albo ponownie wysłać wiadomość z przypomnieniem i innym nagłówkiem.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi