Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka postów wcześniej była dyskusja o prawidłach stąd pytanie do znawców. Czy prawidła dedykowanego do konkretnego modelu np p2 można odwzorować kopyto? 

Jak się ma model Budapest * 3636 do Norweger ? chodzi mi o długość bo zapewne są obszerniejsze. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zapłaciłem paypalem w poniedziałek. Otrzymałem potwierdzenie i numer zamówienia ( z automatu) Ponieważ przez kilka dni nic się nie działo , wczoraj pozwoliłem sobie na wysłanie maila do Vassa. Dzis otrzymałem odpowiedz od Pani  sales manager , ze firma praktykuje wstrzymywanie się z wysyłką przez dwa dni na wypadek,  gdyby klient chciał coś zmienić w zamówieniu  ( buty maja być dostarczone fedexem we wtorek . To budapestery w fasonie Bp)?

Opublikowano

Buty niesamowicie komfortowe, wspaniałe i trudne do opisania opinanie i przyleganie do skóry stopy. Przyznam się , ze troszkę dziwnie się w nich stąpa po przesiadce z cichobiegów. Uczucie bardzo podobne do zaznanego  niegdyś , przy odbiorze butów na miarę od jednego z warszawskich szewców. To trzeba poczuć samemu. Polecam

Opublikowano

Poszedłem  na całość i zamówiłem dzis u vassa 5 par butów. Dwa razy czarne, dwa razy brązowe i zielone ( w różnych kombinacjach skory i odcieni , ale wszystko typu derby, gdyż nie lubię Oxfordów. Prawdę mówiąc nie posiadam żadnej pary oxfordow , jak również loafersow. Źle  się czuję w tych fasonach) Pozdrawiam wszystkich

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
55 minut temu, Czarrek napisał:

Poszedłem  na całość i zamówiłem dzis u vassa 5 par butów. Dwa razy czarne, dwa razy brązowe i zielone ( w różnych kombinacjach skory i odcieni , ale wszystko typu derby, gdyż nie lubię Oxfordów. Prawdę mówiąc nie posiadam żadnej pary oxfordow , jak również loafersow. Źle  się czuję w tych fasonach) Pozdrawiam wszystkich

That Escalated GIF - That Escalated Quickly GIFs

• Like 9
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie do noszących standardowe kopyta Vassa typu R lub P.
Czy macie przetestowane inne pasujące wam kopyta?
Jeżeli tak to czy bierzecie np. poprawę na pomiar w plusie wobec wymienionych wyżej kopyt?
Norwegery już mam, Budapesty również i praktycznie oferta z półki mi się zamyka.
Slippery mi się nie podobają.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano
Mi podchodzi tylko BP, mam finalnie 6 par tego obuwia w różnych fasonach.

Mam w notatce z wizyty w Budapeszcie że właśnie BP mogą jeszcze być ale o pół numera szersze od P czy R.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, eye_lip napisał:

Wziąłem jakie były na forum;) czyli 9, spokojnie w 8.5 bym wszedł. 

Kopyto F

To było 9.5 Vass robi napis 43-  co znaczy 43.5 czyli 9.5 ?

Ale fakt jest niepodważalny, to piękne buty ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może komuś się przyda na przyszłość - Vass a reklamacja.

Zamówiłem w grudniu Norvegery P3 na gumowym protektorze.
Zamówienie ze sklepu - towar leżał na półce magazynowej.
Dostarczone Fedexem w kilka dni akurat pod choinkę i niestety coś takiego mi się trafiało jak na zdjęciu poniżej.
Oczywiście e-mail do sklepu że coś tu nie tak i … zwrotka że święta i ekipa wraca do pracy w styczniu.

W styczniu cisza w eterze więc następny e-mail ale już z wytłuszczonym w tytule słowem reklamacja i jest sukces - odpowiedź że Ok prosimy o zwrot i wyślemy po otrzymaniu przesyłki nową parę.
Z uwagi na to że jednak P3 są ciaśniejsze w podbiciu wobec P2 poprosiłem o wymianę na będące na stanie P3 większe o 0,5.
Zostałem uprzedzony że sprawdzą tym razem dokładnie co wysyłają i odświeżą towar przed wysyłką.
Jest dzisiaj 21.01 i dostarczona przesyłka jest bez wad.
Reasumując - żal że trafił się taki przypadek ale Vass zareagował w miarę sprawnie i z butów jestem zadowolony.

Dziękuję osobom którym zawracałam głowę w tym temacie.

PS.
Jeżeli odsyłacie coś do Vassa na ich koszt i dostaniecie zlecenie z formularzem Fedexa koniecznie skontaktujcie się z ich miejscowym oddziałem w sprawie przesyłki.
Wystawienie zlecenia nie jest równoznaczne że kurier pojawi się w waszych drzwiach.
Średnio na odpowiedź na wysłanego emaila czekałem 2-3 dni więc należy uzbroić się w cierpliwość albo ponownie wysłać wiadomość z przypomnieniem i innym nagłówkiem.

042f12e08875c28372b2829dfbfe5d57.jpg