mrkaramba Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Od wczoraj Edge mi nie pozwala wejść na forum bo pisze o braku certyfikatu. Nie wiem czy inni też tak mają, w każdym bądź raze nie wiem czy coś było zmieniane na forum czy to tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 2 godziny temu, mrkaramba napisał: Od wczoraj Edge mi nie pozwala wejść na forum bo pisze o braku certyfikatu. Nie wiem czy inni też tak mają, w każdym bądź raze nie wiem czy coś było zmieniane na forum czy to tylko u mnie. Mam tak samo, a jestem moderatorem. Całe szczęście - działa pod Firefoxem, starą Operą. Problemy z certyfikatem są jeszcze przy nowej Operze. Internet Explorerze i Chrome. Już pracujemy nad tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Dokładnie. Mam tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu kto pierwszy zgłosił ofertę kupna teczki w założonym przeze mnie temacie w dziale kup/sprzedaj. Na własne oczy widziałem, że pierwszy post pojawił się od kolegi @mosze, po odświeżeniu tematu post kolegi @Jaann6 pojawił się nad postem mosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Jeśli można się wtrącić: widziałem post @mosze jeszcze przed edycją (tylko ze słowem "biorę"), ale już na drugim miejscu. Edycja, o ile wiem, nie zmienia pozycji posta. Oczywiście jeśli istnieją mechanizmy pozwalające określić czas wysłania posta z dokładnością do (mili)sekund, proszę zignorować moją uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Nie dawałem dzisiaj jeszcze nikomu żadnych punktów reputacji a kiedy próbuję to zrobić otrzymuję informację zwrotną, że wykorzystałem swój dzienny limit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Reputacja jako taka działa - właśnie dałem Ci za buty:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Dzięki @lubo69, ale problem właśnie w tym, że ja nie mogę się zrewanżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Nie ma potrzeby, ale coś jest na rzeczy, bo Tapatalk zawiadamia mnie, że przyznałeś mi 3 punkty za ten sam post:-), a punktu żadnego nie ma:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 A potem się dziwi, że limitu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Godzinę temu, musa19 napisał: Nie dawałem dzisiaj jeszcze nikomu żadnych punktów reputacji a kiedy próbuję to zrobić otrzymuję informację zwrotną, że wykorzystałem swój dzienny limit? dobowy, nie dzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 52 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: A potem się dziwi, że limitu nie ma! To zwiększcie limit albo przestańcie zamieszczać zdjęcia fajnych butów i zestawów @Krzysiek_W, to bardzo niesprawiedliwe, szczególnie jeżeli nie zaglądało się na forum przez parę dni, a tu tylu Kolegów zasłużyło na lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Limit punktów zdaje się został ostatnio podniesiony. A ja wnioskowałbym o zmianę tytułu wątku, bo Administratora tu praktycznie nie ma, a problemy techniczne użytkowników rozwiązują inni użytkownicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 59 minut temu, xkoziol napisał: @musa19 nie cukruj tak to starczy Spróbuję ale czasami ciężko się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dnia 22.11.2016 o 10:32, lubo69 napisał: Limit punktów zdaje się został ostatnio podniesiony. A ja wnioskowałbym o zmianę tytułu wątku, bo Administratora tu praktycznie nie ma, a problemy techniczne użytkowników rozwiązują inni użytkownicy. Administrator powrócił Shoutbox na dole, problem z zapamiętywaniem logowania będzie rozwiązany na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 https://forum.butwbutonierce.pl/discover/unread/ Przeglądarka Edge, windows 10 podstorna nie działa od początku zmiany wyglądu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silka Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Witam, Bardzo przepraszam, że tutaj piszę, ale wysłałam w listopadzie do trzech Adminów maile z zapytaniem i cały czas maile te widnieją u mnie w skrzynce jako nieprzeczytane. Przez formularz kontaktowy też mi się nie powiodło, być może coś źle działa. Bardzo prosiłabym o odpowiedź, jakakolwiek by nie była. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Mam dziwną sytuację przy pisaniu postów przez telefon - dostępny widok jest tylko w wersji uproszczonej. Po zacytowaniu jakiegoś posta (jako odpowiedź), jednak zrezygnowałem z jego napisania. Po kilku dniach w tym samym temacie ponownie chcę napisać, jednak cały czas "wisi" ten zacytowany post. Udało mi się usunąć jego treść, ale nadal jest widoczne okienko kto i kiedy go napisał. Spróbowałem jeszcze jeden zacytować, licząc że stary zniknie, ale teraz zrobił się cytat w cytacie i już nic nie mogę napisać przez telefon. Prośba do Administracji i przyjrzenie się problemowi, bo jest to dość dziwne, biorąc pod uwagę nowy silnik forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Edycja - takie coś - to coś u mnie czy po stronie forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Ja też nie mogę otworzyć strony Forum,przeglądarka Firefox wyświetla mi że brak certyfikatu bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Cześć, przepraszam was za problemy, czekamy na "potwierdzenie odnowienia certyfikatu ssl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Czy administracja zaakceptowałaby i przypięła temat będący zamkniętą na komentarze listą punktów online wraz z podziałem na to co oferują?Przykładowo: Cytuj Krawaty: Drakes - https://www.drakes.com/ Berg&Berg - http://bergbergstore.com/ Obuwie: Herrin - http://www.herringshoes.co.uk/ Skarpety: Alternatywa: Cytuj Krawaty:https://www.drakes.com/ - krótki opis http://bergbergstore.com/ - krótki opis Obuwie:http://www.herringshoes.co.uk/ - krótki opis Skarpety: Myślę, że mogłoby to ułatwić życie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 24 minuty temu, xkoziol napisał: Do moderatorów forum BwB: Jak macie muchy w nosie, problemy ze starą czy kochankiem, ciotę itp. i chcecie odreagować akurat na mnie to mnie wypier....cie z forum raz na zawsze, a nie przyznajecie mi jakieś kretyńskie kompletnie niezawinione punkty ostrzeżenia! Żenujące! ŻE-NU-JĄ-CE!!!!!! Zgodnie z życzeniem, Koledze przyda się chyba na pewien czas urlop od forum... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 O co chodzi z tymi zmianami działów? Macaroni ma swój bo? Napiszcie co ma się dziać bo ludzie się dziwią, ale nikt nic oficjalnie nie wie. Coś się dzieje, ale powolutku powolutku i słabo to wygląda - z całym szacunkiem ale trąci amatorszczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi