Gość Olgierd Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Uwielbiam erystykę i prowadzenie jałowych sporów, ale tym razem -- pas. Nie mniej uważam, że część "ciętych" aktywności może wydawać się dziwna, chyba że zaczniemy to sobie tłumaczyć właśnie tylko i wyłącznie prywatnymi animozjami (lub sympatiami). Może jestem niesprawiedliwy, ale tak to wygląda. A teraz oddaję się lekturze pozostałych wątków oraz pozostaję do dyspozycji jeśli chodzi o możliwość wycinania moich odczapnych uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Moderatorów jest czterech. Jesteśmy tylko ludźmi - pomimo synchronizowania działań może się zdarzyć, że jeden off-top poleci, a inny zostanie, albo jeden moderator skasuje coś, co inny zostawił (albo: by zostawił). Poza tym - off-top off-topowi nierówny, czasami jest jakoś związany z tematem wątku i do tego dość krótki, a w innym wątku rozkwita dyskusja "od czapy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Jest grupa użytkowników, którzy pomagają nam w pracy, np poprzez używanie funkcji zgłoszenia treści ich zdaniem niewłaściwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Ale skoro jesteście aktywni w wielu tematach, to czy trzeba Wam "zgłaszać" całe tematy ze sprzedażą używanych butów? co najmniej są na "bazarze" 3 takie tematy gdzie każdy ma możliwość kupna niewiele (ale jednak) używanych butów. To nie są posty które trzeba znaleźć, to tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Krzysiek rozumiem, że chcesz aby moderacja usunęła te tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Pierwsze pytanie zadałem Administorowi (vel. Moderatorom) czy sprzedaż na wewnętrznym rynku forumowym mieści się w kanonie stowarzyszenia/forum, bo wg mnie nie. Usunięte zostały jakiś czas temu tematy o promocjach w sieciówkach, o nowych, zwykłych nabytkach - jako powód że forum jest o klasyce a nie o "bylejakości". Tymczasem tematy o używanych butach nadal wiszą i są w nich prowadzone nawet dyskusje. Albo trzymajmy się sztywnych zasad, bez naginania rzeczywistości, albo niech to będzie bardziej liberalne. Nie mam dostepu do zamkniętego, z dostepem tylko dla Moderatorów, działu, stąd nie wiem jak o tym decydują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2137-wyprzeda%C5%BCe-w-sieci%C3%B3wkach/page-6?hl=wyprzeda%C5%BCe http://forum.butwbutonierce.pl/topic/243-nowe-nabytki/?hl=%2Bnowe+%2Bnabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Pierwsze pytanie zadałem Administorowi (vel. Moderatorom) czy sprzedaż na wewnętrznym rynku forumowym mieści się w kanonie stowarzyszenia/forum, bo wg mnie nie. Usunięte zostały jakiś czas temu tematy o promocjach w sieciówkach, o nowych, zwykłych nabytkach - jako powód że forum jest o klasyce a nie o "bylejakości". Tymczasem tematy o używanych butach nadal wiszą i są w nich prowadzone nawet dyskusje. Albo trzymajmy się sztywnych zasad, bez naginania rzeczywistości, albo niech to będzie bardziej liberalne. Nie mam dostepu do zamkniętego, z dostepem tylko dla Moderatorów, działu, stąd nie wiem jak o tym decydują. Napisał już to kolega ale jak widać nieskutecznie, napiszę więc z użyciem bolda jeśli uważasz że jakiś post/temat należy usunąć zgłoś go, nie zgłaszasz? Jesteśmy tylko ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Nie zgłosiłem, nie mam w zwyczaju donosić, chyba że byłoby to obrażanie innych za ich poglądy, zasobność portfela itp., jednocześnie nie wierzę że żaden z moderatorów nie zajrzał nigdy do tematów o używkach. Ale ok, niech tak zostanie, nie ja tu sprzątam. Drążyłem ten przykład m.in. na podstawie wybiórczego kasowania postów, co mnie trochę zaskoczyło. Może po prostu lepiej zostać tylko czytelnikiem, dla świętego spokoju. Edit: Misza, wiem że tematy nadal są, tylko w innym miejscu, ale wiele osób też pamięta jaka była o nie walka i dyskusje, bo miały zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Jest grupa użytkowników, którzy pomagają nam w pracy, np poprzez używanie funkcji zgłoszenia treści ich zdaniem niewłaściwej. Donosiciele? No ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Czepiasz się słów, a wiesz o co chodzi. Też jestem i byłem moderatorem na nie jednym forum - w głównej mierze to zadanie opiera się na usuwaniu samemu niewłaściwych treści, a nie oczekiwaniu aż ktoś mi coś zgłosi. Ja już kończę na stałe, bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Na dzień dzisiejszy nazwa forum jest już nieaktualna i chyba należało by wykreślić słowo "męska" i zostawić samo "klasyczna elegancja" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Dlaczego? Jest też dział "Sala klubowa" z takimi tematami jak "Co mam dziś casualowego" czy "Stylistyczne koszmary", jest temat (krótki, ale jest) o adidasach... Mimo tego "elegancja" tkwi ciągle w nazwie czy ponieważ pojawił się dział dla kobiet ma zniknąć męska? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Na dzień dzisiejszy nazwa forum jest już nieaktualna i chyba należało by wykreślić słowo "męska" i zostawić samo "klasyczna elegancja" ? Chodzi o subforum: "Kobieca elegancja"? Obecnie stanowi ono: 0,33% zawartości całego forum (udział ilości założonych tematów w liczbie ogółem / 0,32% jeżeli weźmiemy pod uwagę zamknięte subfora z ograniczonym dostępem). 0,39% zawartości całego forum (udział ilości napisanych postów w liczbie ogółem / 0,36% jeżeli weźmiemy pod uwagę zamknięte subfora z ograniczonym dostępem). Pod względem liczby użytkowników nie jest wcale dużo lepiej - biorąc pod uwagę, że aktywnych uczestniczek tego forum jest maksymalnie 20 - daje nam to podobny wskaźnik w udziale forumowiczów płci żeńskiej do populacji forum ogółem (ok. 0,4%). Chyba nie grozi nam na razie feminizacja forum, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Podajesz statystyki z dwóch dni Jeżeli paniom wystarczy subforum to ok ale nazwa forum może "odstaraszać" potencjalne przyszłe forumowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 No i dochodzimy do sedna sprawy! Gdyby zależało nam na tym aby forum przekształcić z forum męskiego w forum damsko-męskie albo całkowicie w damskie pewnie pokusilibyśmy się o zmianę nazwy, skoro tego nie uczyniliśmy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 czy jest limit obserwujących dany temat albo dział? kliknąłem obserwuj w dziale "Oddam – Kupię - Sprzedam" i nie dostaję powiadomień. Zajrzałem ponownie i widzę zaprzeczenie - przycisk, wskazujący że mogę przestać na pierwszym planie, a na drugim możliwość włączenia. Przy prawidłowej wersji powinno być na obu płaszczyznach "przestań obserwować to forum" jak tu: czyżby limit 19 osób na dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Podajesz statystyki z dwóch dni Jeżeli paniom wystarczy subforum to ok ale nazwa forum może "odstaraszać" potencjalne przyszłe forumowiczki. Podaję statystyki od maja 2011 r. Oczywiście nie liczę kilkudziesięciu, moze stu postów, które mogą zahaczać o tematykę mody kobiecej w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Czy jest możliwe dodanie filtra: "Reputacja / Punkty reputacji" w sekcji "Użytkownicy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Witam. Czy istnieje może aplikacja forum na androida ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Taptalk chyba jest optymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 W sumie spoko, choć miło byłoby obracać się w szacie graficznej naszego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Czy jest możliwość dodawania załączników ze zdjęciem do wiadomości prywatnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 czy jest limit obserwujących dany temat albo dział? kliknąłem obserwuj w dziale "Oddam – Kupię - Sprzedam" i nie dostaję powiadomień. Zajrzałem ponownie i widzę zaprzeczenie - przycisk, wskazujący że mogę przestać na pierwszym planie, a na drugim możliwość włączenia. bez tytułu.JPG Przy prawidłowej wersji powinno być na obu płaszczyznach "przestań obserwować to forum" jak tu: bez tytułu.JPG czyżby limit 19 osób na dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Czy jest możliwe dodanie filtra: "Reputacja / Punkty reputacji" w sekcji "Użytkownicy"? Przy następnej aktualizacji postaram się to zrobić. Czy jest możliwość dodawania załączników ze zdjęciem do wiadomości prywatnych? Wydawało mi się że jest, ale sprawdź proszę teraz. czy jest limit obserwujących dany temat albo dział? kliknąłem obserwuj w dziale "Oddam – Kupię - Sprzedam" i nie dostaję powiadomień. Zajrzałem ponownie i widzę zaprzeczenie - przycisk, wskazujący że mogę przestać na pierwszym planie, a na drugim możliwość włączenia. bez tytułu.JPG Przy prawidłowej wersji powinno być na obu płaszczyznach "przestań obserwować to forum" jak tu: bez tytułu.JPG czyżby limit 19 osób na dział? Sprawdzam czy faktycznie tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi