Ernestson Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Ja z ciekawości zapytam dlaczego niektórym usuniętym użytkownikom usunięto posty zgodnie z prośbą, innym nie, jakie są przesłanki takiego różnicowania? A komu kto o to prosił nie usunięto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 +Immune+ prosił, a posty zostały. Prosił też frankenstein, jego konto wciąż istnieje. Nie widzę natomiast konta ani postów xkozla. Natomiast Vislav prosił tylko o usunięcie konta i jego posty pozostały. Ciekawi mnie skąd te różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Być może po tym jak Immune poprosił administrator przekonał go do nieusuwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 +Immune+ prosił, a posty zostały. Prosił też frankenstein, jego konto wciąż istnieje. Nie widzę natomiast konta ani postów xkozla. Natomiast Vislav prosił tylko o usunięcie konta i jego posty pozostały. Ciekawi mnie skąd te różnice. Z prywatnych ustaleń, bo każda taka sprawa jest rozpatrywana indywidualnie Jeszcze tylko kilka dni niepewności i wszyscy zostaną oficjalnie poinformowani - tak niestety wyszlo. Moim zdaniem glupio, ale idziemy w dobra strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Na przyszłość warto by zacząć od poinformowania , a nie tworzenia po raz "ęty" dramatycznej atmosfery i budowania napięcia . Kolejne zmiany w dobrą stronę ,jak te ostatnie ? Pozdrawiam AR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Kolego Arnoldzie, skoro Jan powiedzial ze juz niedlugo sie okaze to poczekajmy. Jak juz wszystko bedzie wiadomo, kazdy z nas samoceni w ktora strone idzie forum, i czy chce uczestniczyc w jego zyciu czy tez sie wycofac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 werble...... i czekamy na "tadam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 a dlaczego Frankenstein odszedł? Fajny gość był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Nie dobrze, nie dobrze: +Immune+, xkoziol, Vislav, Frankenstein.... Zakładają konkurencyjne forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 werble...... i czekamy na "tadam" Albo "badum-tssss". Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Nie dobrze, nie dobrze: +Immune+, xkoziol, Vislav, Frankenstein.... Zakładają konkurencyjne forum? Podobno już trwają rozmowy Vislava z Immunem i xkozlem. Będą jego zastępcami, ze względu na szacunek, jakim go darzą. Panowie, dajcież spokój z tymi dywagacjami. Nic to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Szczególnie po ostatnim wpisie Vislava dot. x-sów i kozlow na blogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erea Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Temat już był ponad pół roku temu, pozwolę sobie do niego wrócić. Na Tapatalk nie mogę odnaleźć forum bespoke. Byłoby to niezwykle wygodne. Czy nie ma na to żadnego sposobu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizz Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Z jakieś 2 tyg temu jeszcze używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Witam, mam techniczne pytanie. Czy istnieje możliwość zmiany zdjęcia profilowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Zakładka "profil" na górze strony, a potem "profil" po lewej stronie. Tu link: ucp.php?i=profile&mode=avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jared Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Dlaczego nie mogę załączyć zdjęcia do posta? Jest to może związane z ilością napisanych już postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Administratorze! Co myślisz na temat stworzenia pod forum "Casual/Street" pod "Męską Elegancją" w głównych kategoriach forum? Dość luźna idea, ale w przypadku styleforum powoduje wzrost zainteresowania forum a tym samym - na pewno wzrost zainteresowania głównym przesłaniem bespoke.pl. Wiadomo, kłóci się to nieco z ideą, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Być może nie powinienem się tu wypowiadać, ponieważ nie jestem adminem ale wydaje mi się że to zły kierunek. Boję się zalewu "chłamu" nie mającego tak na prawdę nic z casualem. Pewnie zobaczyłbym "pompowane" Najki i rureczki włożone w cholewkę. To tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Administratorze! Co myślisz na temat stworzenia pod forum "Casual/Street" pod "Męską Elegancją" w głównych kategoriach forum? Dość luźna idea, ale w przypadku styleforum powoduje wzrost zainteresowania forum a tym samym - na pewno wzrost zainteresowania głównym przesłaniem bespoke.pl. Wiadomo, kłóci się to nieco z ideą, ale... Temat jest już dyskutowali od dawna w ramach BwB. Większość jest na tak, ale dyskusja dotyczy zasad i moderatora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 BwB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 But w Butonierce. Dział Casual może i wchodzi w grę, ale w dalszej perspektywie, póki co widzimy sprawy istotniejsze dla promowania elegancji, a i nie mamy za bardzo czynnika ludzkiego aby takie przedsięwzięcie podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Ja w ogóle proponuję stworzenie większej ilości poddziałów, np. buty, nakrycia głowy itp. Obecnie jest bałagan. (ok, buty są, to taki przykład tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Panowie, dyskusję należałoby zacząć od definicji pojęć. Co oznacza "klasyka", a co "casual"? Niestety, nawet regulamin forum nie zawiera próby określenia tematyki forum (a jednocześnie do owej tematyki się odwołuje). Moim zdaniem, większość użytkowników forum ubiera się właśnie w stylu (smart) casual (tak na wyczucie - z braku definicji). Taka absolutnie klasyczna elegancja (garnitur, krawat itp.) występuje stosunkowo rzadko. Jeśli zatem otwarcie forum polegałoby na akceptacji zestawów typu dżinsy i koszulka polo, to ja jestem na nie. Ponadto, jaki miałby sens patronat stowarzyszenia nad forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi