mosze Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 To jest w gestii zarządu SBwB. Ja miałem na myśli dodanie zalecenia (a nie zmiany zasad w ścisłym sensie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Moim zdaniem limit zamieszczanych ogłoszeń został wprowadzony nie bez przyczyny i się sprawdza, na zarządzie poruszymy ten temat, ale o ile limit [K] najprawdopodobniej zostanie to możemy pomyśleć o innych zasadach dot. [S] i [O]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 1 minutę temu, wally napisał: Moim zdaniem limit zamieszczanych ogłoszeń został wprowadzony nie bez przyczyny i się sprawdza, na zarządzie poruszymy ten temat, ale o ile limit [K] najprawdopodobniej zostanie to możemy pomyśleć o innych zasadach dot. [S] i [O]. Co to znaczy ze sie sprawdza? Bazarek to w zasadzie trup. Ile jest zamieszczanych ogloszen w miesiacu? Pewnie wychodzi srednio mniej niz jedno dziennie. O ile utrzymany bylby pewien poziom sprzedawanych rzeczy (o tym decydowaloby jakies gremium lub sami moderatorzy akceptujac lub nie, ogloszenia) to w zasadzie nie rozumiem gdzie tu jest problem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Wiesz, szanuję Twój punkt widzenia i tak ja powiedziałem, przedyskutujemy to w niedzielę (najpewniej razem z innymi moderatorami, w końcu to oni akceptują ogłoszenia i to na nich spoczywa duża część pracy). Jak dla mnie limit służy temu, aby się zastanawiać co się wrzuca i sprzedawać rzeczy co bardziej wartościowe, zachowując przy tym pewną czytelność Forum. Natomiast zawsze jestem otwarty na dyskusje i nigdy się przy niczym kategorycznie nie upieram Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 24 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Jak limit może temu służyć, skoro są osoby które mają kilkadziesiąt fajnych rzeczy ale właśnie nie wystawią ich tutaj z powodu limitu lub problematycznej akceptacji numeracji etc. tylko wrzucą na fb do grup z dandysami i podobnych. Limit tutaj niczemu nie służy. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Jak limit może temu służyć, skoro są osoby które mają kilkadziesiąt fajnych rzeczy ale właśnie nie wystawią ich tutaj z powodu limitu lub problematycznej akceptacji numeracji etc. tylko wrzucą na fb do grup z dandysami i podobnych. Limit tutaj niczemu nie służy. Zwłaszcza, że aktywnych członków jest na forum może ze trzydziestu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Wg mnie można przemyśleć podniesienie limitu dla użytkowników spełniających kombinację kryteriów staż/liczba postów/punkty reputacji. 3 godziny temu, adamW napisał: o tym decydowaloby jakies gremium lub sami moderatorzy akceptujac lub nie, ogloszenia Tego wolałbym uniknąć, zdecydowanie lepsze są obiektywne kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 5 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2020 Po ostatnich wysypach spambotów z Azji sugerowałbym dodanie do formularza rejestracyjnego prostego testu "człowieczeństwa" dla rejestrującego. Typu "Wpisz w oknie wynik dodawania szóstki i trójki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2020 Typu "Wpisz w oknie wynik dodawania szóstki i trójki".Albo: „Ile kosztują najtańsze klasyczne przyzwoite niesportowe skórzane buty męskie - wybierz odpowiedź”. „Góra 300 zł” „Minimum 600 zł”. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 5 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2020 Tutaj niestety istnieje ryzyko 50 % trafienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 "16 Paź Sir Well Endowed pinned i unpinned this temat" Czy da się tak zmienić settings żeby był either jeden language or drugi, but not oba naraz? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 Ogarnijcie proszę certyfikat SSL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 10 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Czy tylko ja nie widzę w dziale sprzedaży przy swoich postach ich daty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.acieje Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 Chciałbym zapytać Admina o moje konto założone kilka lat temu - czy mógłby zdjąć z niego blokadę dodawania postów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 O jakie konto chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 Czy tylko u mnie jest problem z certyfikatem https strony i przegladarka ostrzega mnie przed wejsciem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 U mnie też 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 Mam tak samo, ciężko korzysta się z forum, w sumie męczarnia jest. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 U mnie ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 ktoś zapomniał przedłużyć certyfikat SSL zaraz naprawią, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 Czy to, że nie mogę otworzyć Forum przez Tapatalk ma z tym jakiś związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 2 godziny temu, pablocito napisał: Czy to, że nie mogę otworzyć Forum przez Tapatalk ma z tym jakiś związek? Tak, tapatalk nie pozwala na łączenie bez ssl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 24 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2022 Spokojnie, to już było i jestem skłonny założyć się, że za rok będzie powtórka. Nie można wymagać od administracji zbyt wiele (doświadczenia własne) . Każdy ma swoje życie a finansowanie jest ograniczone. Ktoś zgadnie z którego roku jest ostatni wpis na stronie www stowarzyszenia, bez sprawdzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2022 Problem został naprawiony, certyfikaty SSL zaktualizowane, silnik również, rezultaty powinny być niedługo widoczne. Co do strony www to nie ukrywamy, że dawno powinniśmy zrobić już nową, ale są pewne naleciałości z przeszłości, które czynią ten krok bardzo trudnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi