Denior Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ruszyły targi, a bażanty i pawie na wybieg. Targi potrwają do 20. czerwca.Dzień pierwszy: Cytuj
Denior Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zdjecia: fejs spod tagów #pitti86, #pittiuomo86 oraz http://www.stilmasculin.ro/street-style-pitti-uomo-86-powered-by-outwear-ziua-1/ gdzie znajdziecie wiecej zdjęc.Pierwszy dzień, nie wszyscy są zapewne, ale mam wrażenie ze jest bardzo modowo PS. post pod postem z powodu przekroczenia limitu grafik. Cytuj
mosze Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jest parka na murku, ale przyznacie, Panowie, to już nie to samo, co zimą. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jest parka na murku. Parka? Cytuj
Szego Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na zdjęciu na którym stoi trzech panów, trzeci od lewej wygląda jakby wyszedł z polskiego wesela. Ja ogólnie jestem troszkę zniesmaczony. Cytuj
Smamaj Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Lubię zdjęcia z pitti ale jakoś tutaj poprostu wieje wsią i przerostem formy nad treścią. 1 Cytuj
Denior Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzien drugi, jest lepiej wg mnie:Dużo niebieskich marynarek w bardzo zblizonych odcieniach, duzo białego/kości słoniowej lub mix niebieska marynarka + białe spodnie. Jakby mniej ludzi w szortach i marynarkach niż w poprzednich letnich edycjach.Więcej zdjęc na: www.stilmasculin.ro/street-style-pitti-uomo-86-powered-by-outwear-ziua-2/ Cytuj
Sekret Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Poza niektórymi kreacjami ze zdjęć w tym temacie, uważam, że większość jest słabszych niż to co koledzy z forum pokazują w CMDNS czy CMDCNS... 1 Cytuj
mosze Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bez przesady, Panowie, co to za kometarze o wiejskim weselu albo słabych zestawach? Na zdjęciach widać trochę przesady, to jasne, nie wszyscy zresztą pretendują do "klasycznej męskiej elegancji", ale materiały, kolory, dopasowanie na większości zestawów jest bardzo wysokiej próby i byłoby bardzo trudne do podrobienia. 5 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ogrodniczki z biała koszulą i muchą - bezcenne Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pan za Lucą jakby czegoś zapomniał Cytuj
.mateusz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ogrodniczki z biała koszulą i muchą - bezcenne Mnie tam zainspirowało Cytuj
Sekret Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Luca akurat dobrze się prezentuje Cytuj
R50 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 temu Ieluzziemu od dawania okejek do każdego zdjęcia wygł się już kciuk Cytuj
Whitesnake Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zestaw z pistacjową marynarką, moim zdaniem jest rewelacyjny! Cytuj
Denior Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Luca akurat dobrze się prezentuje Mi bardzo podoba sie efekt jaki osiagnał nisko położonym pierwszym guzikiem od gory i drugim bardzo blisko pierwszego. EDYTA: a propos guzików 1 Cytuj
Daddy cool Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Poza niektórymi kreacjami ze zdjęć w tym temacie, uważam, że większość jest słabszych niż to co koledzy z forum pokazują w CMDNS czy CMDCNS... Odpowiem czysto subiektywnie - śmiem wątpić w zgodność z rzeczywistością tego cytatu. Koledzy z forum są bardzo poprawni i chwała im za to, ale niektórzy lubią zabawę ubiorem i elegancję z nutą szaleństwa. Dla nich Pitti będzie bez dwóch zdań atrakcyjniejsze niż CMDNS Cytuj
Katarzyna Pander-Liszka Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Może się nie znam ale mówię stanowcze nie bosym stopom ( nawet jeśli mają mikro skarpety ) i brodaczom a la kloszard 3 Cytuj
Daddy cool Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 A co jest złego w bosych stopach latem? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Właściwie nic, o ile jesteś na plaży. Może nie razi to tak bardzo jeśli mieszka sie nad morzem śródziemnym i jest sie opalonym wlochem, ale widząc kogoś bez skarpet w centrum Warszawy mam wrażenie, ze o czymś zapomniał. Nie wyglada to estetycznie, moim zdaniem. Cytuj
Boruta Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wg mnie bose stopy wyglądają kiepsko, jeśli jednocześnie ma się krawat, jak to widać na wielu fotografiach. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Gołe kostki to niezły temat. Na tych zdjęciach wręcz skarpetki wyglądałyby głupio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi