Remy Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Miałem kiedyś A*mena ale "wyrosłem" ze słodkości. Został mi jeszcze Rochas PH. Nawet nie pamiętam kiedy go używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Miałem kiedyś A*mena ale "wyrosłem" ze słodkości. Został mi jeszcze Rochas PH. Nawet nie pamiętam kiedy go używałem. Jeśli chodzi o Rochas'a to ja uwielbiam LUI. Niestety nie jest już produkowany i coraz ciężej go dostać. Czasem pojawia się na Ebay'u, ale ceny są kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Tomkowi Milerowi by się chyba spodobała taki zapach: HYLNDS BY D.S. & DURGA SPIRIT OF THE GLEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.m1990@o2.pl Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Moje ulubione Davidoff ZINO i RELAX ps. Jeśli ktoś ma do sprzedania relax to pisać śmiało na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Czy któryś z Panów używał tej wody ? Dostałam próbkę, użyłam na sobie, przez pierwszą godzinę był super , ale potem już nie, po 2-3 godzinach miałam zapach starych perfum w starej szafie Mogę poznać inne opinie? To miał być prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 http://pl.loccitane.com/zestaw-cedr-drzewo-pomarańczowe,36,2,11566,480703.htm Rzadko już poszukuję zapachów pośród marek komercyjnych, jednak szczerze polecam nowość Loccitane. Piękny, męski cedrowy zapach dla eleganckiego faceta. Ale który z pięciu na tej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Zapach pomarańcza& drzewo cedrowe. Coś się na stronie zmieniło i nie ma tego zapachu w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Zapewne chodzi o ten http://pl.loccitane.com/woda-toaletowa-cedr-drzewo-pomara%C5%84czowe,36,2,11321,479641.htm? Wylądował w części damskiej, pewnie uznano go za unisex(tak jak bursztyn&drzewo sandałowe, który jest w obu sekcjach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celtik Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Czy któryś z Panów używał tej wody ? image.jpg Dostałam próbkę, użyłam na sobie, przez pierwszą godzinę był super , ale potem już nie, po 2-3 godzinach miałam zapach starych perfum w starej szafie Mogę poznać inne opinie? To miał być prezent Spicebomb- przyklejona została do niego (całkiem słucznie) łatka podrywacza i awanturnika jest słodko, pieprznie, tytoniowo więcej na ten temat do przeczytania u mnie na http://www.orientalnoprzyprawowy.pl/recenzje/viktor-rolf-spicebomb-bomba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Kilka lat temu zafascynowałam się słodkim Flowerbomb, dwa flakony mam do tej pory i jak mnie najdzie ochota na to, żeby spowodować u osoby podróżującej ze mną autem, ból głowy to go używam.... Od pół roku jestem wierna Jose Eisenberg (wersja damska) Uwielbiam w nim wszystko począwszy od tego jak się ten zapach rozwija, poprzez jego nienachalność, oryginalność ( nie spotkałam się żeby jakieś inne babsko używało tego zapachu) po sam flakonik...uwielbienie dla Jose zaczęło się od fascynacji męską wersją tego zapachu, która w składzie ma te same nuty zapachowe co wersja damska. Testuje Armani Prive, Cuir Amethyst ...i chyba jestem na tak (jeszcze nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Gdzie można znaleźć perfumy Chanel (sieciowe drogerie) ? Ani na stronie Douglasa, ani Sephory nie mogę znaleźć nic z Chanel, a chętnie sprawdziłbym, jak pachną perfumy tej marki, np. Egoiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Chanel jest w każdym Douglasie, na stronie nie ma bo taka polityka producenta - z Diorem było podobnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Dziękuję za informację, jakoś nigdy nie miałem potrzeby, aby tam wejść, a zaczęło mnie to dzisiaj zastanawiać. Dziwna ta polityka, szczególnie, że duże perfumerie są w dużych miastach, a konsumenci mieszkają też w mniejszych. Ale cóż, kto zabroni. Co do działu - obawiam się, że trafiłem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Po prostu myślałem, że jeśli nie ma Chanel na stronie internetowej, to w stacjonarnym sklepie również nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 a chętnie sprawdziłbym, jak pachną perfumy tej marki, np. Egoiste. Sprawdź, będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Wyroby chanel znajdziesz na każdym rogu, w każdej drogerii, perfumerii, stoisku kosmetycznym w markecie, dużym mieście, małym ba i nawet średnim itd. Koziol, krótko mówiąc mijasz się z prawdą, perfumy Chanel to nie jest produkt który można znaleźć w każdej perfumerii stoisku itp itp.. W Douglasie jak najbardziej, Sephora też. W Hebe mają tylko Platinum Egoiste i Alllure, w Super Pharm raczej nic nie ma z męskiego Chanel. BTW - jak ktoś lubi oldskulowe męskie zapachy, to w Super Pharm jest Paco Rabanne XS, 69zł/30ml. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Wątpię, że "Chanel" ze stoiska w markecie stał obok Chanel z np. Douglasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Nie wiem o jakich stoiskach i marketach mówisz, ale raczej nikt nie ryzykuje w marketach, bo w Polsce sprzedaż podrabianych towarów podlega pod kk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 we francuskim nocibé jest teraz promocja -25% na perfumy (kod łatwy do wygooglowania), ale nie wiem, czy wysyłają do Polski (powinni). Osobiście używam dwóch zapachów: Lalique Equus (chyba mój ulubiony, trudny do dostania we Francji) i Terre d'Hermes (podobny i łatwiejszy do dostania, choć droższy; jest w nim coś bardziej formalnego). Kupuję niemal wyłącznie na lotniskach - w sklepach tylko z kodami promocyjnymi. Uważam, że perfumy są zdecydowanie zbyt drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Korzystał ktoś może z http://www.iperfumy.pl/azzaro/now-men-woda-toaletowa-dla-mczyzn/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Nie znam zapachu, ale już sam flakon nie zachęca, przywołując dwuznaczne skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Mi się tam z niczym nie kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Na empik.com są duże przeceny perfum. Wyrwałem 100ml Encre Noire od Lalique za lekko ponad 110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Lubię Encre Noire - używałem zeszłej jesieni, choć nie wydaje mi się, aby przeceny na empik.com były jakąś super okazją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Na empik.com są duże przeceny perfum. Wyrwałem 100ml Encre Noire od Lalique za lekko ponad 110 zł Na merlin.pl są tańsze. Lalique Encre Noire 100ml za 99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi