Reamon13 Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Niestety...., nie dla mnie te frykasy. Nie jestem fanem Warszawy, ale jak widać przebywanie tu ma swoje dobre strony. Czy przewidziana jest sesja zdjęciowa? Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Nie jestem fanem Warszawy, ale jak widać przebywanie tu ma swoje dobre strony. Postanowiłeś zrobić dobre wrażenie, czy miałeś jakiś ukryty cel w tym akcencie w wątku, który - siłą rzeczy, skupia warszawiaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Nie jestem fanem Warszawy, ale jak widać przebywanie tu ma swoje dobre strony. Postanowiłeś zrobić dobre wrażenie, czy miałeś jakiś ukryty cel w tym akcencie w wątku, który - siłą rzeczy, skupia warszawiaków? Nie jestem fanem WarszawySpytam dlaczego? Nie, nie, nie - na pewno nie chodziło mi o dobre wrażenie. Chodzi o moje - i wyłącznie moje - subiektywne odczucia. Ale rozumiem, że dla osób z Warszawy taka deklaracja może być kontrowersyjna. Bywam w Warszawie kilka razy w roku i za każdym razem mam tzw. "mieszane uczucia". Jeżeli ktoś poczuł się tym stwierdzeniem urażony - najmocniej przepraszam. A moje pytanie była jak najbardzie serio! PS. Panowie, złożyłem samokrytykę. Odpuście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 27 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Nie jestem fanem Warszawy, ale jak widać przebywanie tu ma swoje dobre strony. Postanowiłeś zrobić dobre wrażenie, czy miałeś jakiś ukryty cel w tym akcencie w wątku, który - siłą rzeczy, skupia warszawiaków? Nie jestem fanem WarszawySpytam dlaczego? Nie, nie, nie - na pewno nie chodziło mi o dobre wrażenie. Chodzi o moje - i wyłącznie moje - subiektywne odczucia. Ale rozumiem, że dla osób z Warszawy taka deklaracja może być kontrowersyjna. Bywam w Warszawie kilka razy w roku i za każdym razem mam tzw. "mieszane uczucia". Jeżeli ktoś poczuł się tym stwierdzeniem urażony - najmocniej przepraszam. A moje pytanie była jak najbardzie serio! PS. Panowie, złożyłem samokrytykę. Odpuście... Odpuszczamy, ale pisać w w warszawskim wątku o nielubieniu Warszawy to jednak prowokacja. Sugeruję forum gazeta.pl do takich wynurzeń. Zdjęć raczej nie przewidujemy. Przecież mają być dresy Chyba że koledzy zmienią zdanie to pomyślimy nad zdjęciami. Wiem że część osób jest niechętna publikacji ich facjat więc nie wiem jak byśmy to rozwiązali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 27 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Odchodzimy od tematu a ja dalej nie wiem kto będzie? Macaroni, Damiance, Eye-Lip oraz Immune potwierdzili obecność, a reszta kolegów planuje przybycie? Powiedziałem że będzie nas 15 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Gwoli ścisłości, formalnie nie potwierdzałem - na dzień dzisiejszy 50/50 choć przyznam, że chcę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 ja tak samo jak Filip, z tym że co najwyżej na godzinę-półtorej z uwagi na obowiązki rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 na 50% będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 A ja na 70%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 I ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Ja będę na 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Panowie, jak Wy obliczacie te %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 ja na 100% wiem, że ideałem byłaby jak największa liczba zainteresowanych guzikami na spotkaniu ... o co proszę, ponieważ nie jestem czasowy ostatnio. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Będę na 97,8% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Panowie, jak Wy obliczacie te %? wypadałoby jeszcze podać błąd prognozy przy założonym poziomie istotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 ja na przykład mnożę chęci, czynnik rozkładu dnia i okoliczności meteorologicznych, dodaję motywację i dzielę przez nawał obowiązków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 29 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Proszę o mobilizację bo pewnych jest tylko Siedmiu Wspaniałych :Macaroni, Damiance, Immune, Velahrn, Kamil, Pszemau i Zaki Chciałbym żeby Nas było przynajmniej 10 osób ze względów na zarezerwowanie całego pięterka. Jako że jeden z kolegów pytał się na priv. Winiarnia Tbilisi ma ceny poniżej średniej warszawskiej. Duży kieliszek wina 9zł, butelka ok 40zl. Nowo zarejestrowani forumowicze też są mile widziani. Nie jest to spotkanie tylko dla aktywistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Piątek to dla mnie dość niefortunny dzień, bardzo chętnie bym przyszedł, gdyby spotkanie miało miejsce w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Przychylam sie do zdania przedmówcy. Na przyszłość lepiej spotykać sie jednak w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 A ja uważam, że piątek jest najlepszy. Wtedy zamiejscowi najłatwiej mogą się wyrwać do Warszawy. Przychylam sie do zdania przedmówcy. Na przyszłość lepiej spotykać sie jednak w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 30 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 A ja uważam, że piątek jest najlepszy. Wtedy zamiejscowi najłatwiej mogą się wyrwać do Warszawy. Przychylam sie do zdania przedmówcy. Na przyszłość lepiej spotykać sie jednak w środku tygodnia. W takim razie może będziemy organizować zmianowo, co drugie spotkanie w weekend. Przedyskutujemy na spotkaniu. Jest już nas 8 osób. Kolega Stock potwierdził na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 ja niestety tym razem na 100% nie dam rady się pojawić. przepraszam i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 a ja nie. Przykro mi Panowie, dziecko dziś z przedszkola wróciło w trybie przyspieszonym z wysoką gorączką. Jutro zostaję w domu. Mam nadzieję na następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi