zadzior13 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Jest parę ciekawych miejsc, które można odwiedzić. Między innymi warto udać się do salonu Strugar i porozmawiać z Neno. Buty nie są może najwyższej jakości, ale za dobre pieniądze otrzymujemy ręcznie malowane wierzchy i podeszwę oraz w większości wypadków ręczne szycie. Już w maju powinna być strona: http://www.strugar.hr/ Masz foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Powiedz mi proszę, jak się ceni Pan Strugar? Dopatrzyłem się, że ma konto na Fcb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Powiedz mi proszę, jak się ceni Pan Strugar? Dopatrzyłem się, że ma konto na Fcb.Zazwyczaj nie odpowiadam na tego typu pytania. Poza tym wiele zależy od tego o jaki produkt pytasz: bespoke, RTW, zamówienie na odległość, czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Mam na uwadze wizytę w Chorwacji i przy okazji zajechać zapoznać się z ofertą. Z pustymi rękami zapewne bym nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Mam na uwadze wizytę w Chorwacji i przy okazji zajechać zapoznać się z ofertą. Z pustymi rękami zapewne bym nie wyszedłKupowałem swoje buty we wrześniu 2010 i płaciłem za nie równowartość około 900 złotych. Dzisiaj trzeba doliczyć zapewne co najmniej 20% do tej kwoty. Możesz sprawdzić jeszcze p. Bočak, o ile jego zakład jeszcze w ogóle istnieje: http://www.bocak.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 http://www.mensreverie.com/2012/01/pitt ... ew-diemme/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 To ja już wolę Hanzel.. choć niektóre z ich strony ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Bez pokazania skali wygląda jak but z Bartka dla czterolatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Papieskie slippersy, chętnie bym w nich pochodził http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=590858 A tu inne zrobione przez tego samego szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 @ Immune, a co sądzisz o takim modelu w kontekście cordovanu? ma taki model (tzn wzór) jakąś nazwę, bo nie przypominam sobie? ... http://www.ashtonmarks.com/Crockett-Jon ... p/8747.htm Apron derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Co za kształty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Tu masz kształty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 No źlebik niczego sobie W "moich" głównie mnie nawilża ten wąski, wysoki i poziomy glanek. Normalnie wygląda jak kobieca talia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 No źlebik niczego sobie W "moich" głównie mnie nawilża ten wąski, wysoki i poziomy glanek. Normalnie wygląda jak kobieca talia perwers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 To tylko metafory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Tu masz kształty też @eye_lip: co to za model jesli mozna spytac? @proc: Ty perwie! Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Prawdopodobnie robiony na zamówienie na kopycie Ramsey (48). http://alfredsargent.co.uk/mto-gallery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Dla pociechy Emling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 http://alka-buty.blog.onet.pl/ Dlaczego mnie to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 AS Cooper Monk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 A tu inne zrobione przez tego samego szewca.Szewc ze Stanisławia koło Kalwarii Zebrzydowskiej. O ile dobrze pamietam Pająk ma na nazwisko. Moje regiony W tych stronach pełno zakładów szewskich z czego chyba są słynne poza meblami w Polsce, ale o bucie na miare mozna zapomnieć już w tych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 A tu inne zrobione przez tego samego szewca.Szewc ze Stanisławia koło Kalwarii Zebrzydowskiej. O ile dobrze pamietam Pająk ma na nazwisko. Moje regiony W tych stronach pełno zakładów szewskich z czego chyba są słynne poza meblami w Polsce, ale o bucie na miare mozna zapomnieć już w tych czasach... Naprawdę uważasz, że Adriano Stefanelli jest ze Stanisławia koło Kalwarii Zebrzydowskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Hmmm mój błąd w takim razie, bo wiem, że Pan ze Stanisławia robił papieżowi obuwie przez całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Sporadycznie chodzę w garniturze, przeważnie jeansy, sztruksy, chinosy (wywalą mnie z forum) dlatego interesują mnie bardziej derby. Takie mi się spodobały: Grenson Curt. Ten szczegół przyciągnął moja uwagę: Jak się nazywa ten "fartuch" ze skóry, między podeszwą a cholewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi