Pan Janusz Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Ciekawe połączenie moim zdaniem, bo oryginalne i nie wali po oczach kontrastem dwóch materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Golfy + Walonki = Golfalonki (Golfonki?) trochę przypominają gumofilce, więc może golfofilce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Aubercy - sznurowanie popularnie nazywane petite dent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Aubercy - sznurowanie popularnie nazywane petite dent.Ciekawe na ile popularna jest to nazwa, jeśli tego rodzaju wykończenie cholewki widział prawdopodobnie promil społeczeństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 + cóż miałem tą samą myśl, ale powstrzymałem się od pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Cóż, rozmieszczenie dziurek na przyszwie oraz jej kształt to w zasadzie jedne z niewielu elementów buta, gdzie eksperymentowanie popłaca. Poniżej więcej przykładów z tej samej pracowni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Na koniec kilka ciekawych projektów-szkicy oraz efektów ich realizacji - oceńcie sami: 1) 2) 3) W zmienionej formie - nie znalazłem zdjęcia dokładnej wizualizacji: I dwie zajawki "in process" na koniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Podobają mi się "double monks", w wersji ze szkicu bardziej niż gotowe. Przedostatnie (tzw. ouverture) też powinny na żywo wyglądać ładnie (oczywiście wg mojego poczucia smaku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Chodzą mi ostatnio po głowie golfy z brązowego shell cordovanu. Ten model C&J (Finsbury 2 - chyba dość nowy) jest bliski ideału: http://www.crockettandjones.com/Product ... -Darkbrown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Piekny model Carminy,ciekawe czy jest dostepny w sprzedazy, poniewaz nie znalazlem go na firmowej stronie internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Corthay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Ha! Też zwróciłem na nie uwagę jakiś czas temu No nie da się przejść obok obojętnie Uzupełnię tylko o opis: Latest "Corthay incredible" ! A dash of color for the New Year ahead ... Multi-colours Vendôme in patent calf... Originally imagined by a special customer and fruit of his discussions with Pierre Corthay. Four different patent leathers are used : orange, grey, forest and fluorescent green. Matching green laces, orange rhinestone crystals incrusted one by one by hand on the medallion as well as custom-made airlite soles complete this very special design. Overall, more than 20 hours of work… Last but not least if you take a closer look you will notice that the two shoes are different! A unique pair of shoes for a very special customer ... Enjoy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda.lilith Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jestem Ciekawa co Panowie myślą na temat zamieszczonych na tym blogu po niżej propozycji obuwia. Może kolory sa czasem odważne, nie tak jak w powyższych butach, ale te propozycje wydają mi sie bardzo interesujące: http://nouveauskin.blogspot.com/2010/07 ... shoes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Obawiam się, że to nie nasz klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Już niedługo promocja na Finsbury, więc postanowiłem wrzucić. Większość to diabelsko wykręcone buty i koszmarki, prawie jak od Jeffery-West. Jest jednak kilka stonowanych modeli. Jak np. ten poniżej. Zapewne spodobałby się koledze meqoq - tylko ta przyszwa sznurowana na 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Przyszwa faktycznie troche 'tęga':) kopyto tez wyglada na bardzo waskie. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Już niedługo promocja na Finsbury, więc postanowiłem wrzucić. Większość to diabelsko wykręcone buty i koszmarki, prawie jak od Jeffery-West. Jest jednak kilka stonowanych modeli. Jak np. ten poniżej. Zapewne spodobałby się koledze meqoq - tylko ta przyszwa sznurowana na 8 Strzał w 10! Pierwsze wrażenie (jeszcze przed przeczytaniem postu) było "podoba mi się", drugie to sznurowanie. Skąd wiedziałeś? Inna sprawa, że to chyba jedyne buty w uch ofercie, które mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Tweedowy język Ciekawa hybryda - jak nazwalibyście ten but po polsku? Przyszwa zamknięta, sznurówki z frędzlami jak w tassel loafers, wiązanie jak w ghillies, ażurowanie jak w brogues. PS Smakowity kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Kolor zacny, ale podeszwa robi bardzo solidne wrażenie (dla mnie jest to bardzo ważny czynnik). Wiedeńskie mokasyny z ażurowaniami z lekką nutką tweedowej dekadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Świetne te AS, podeszwa podwójna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Nie ma jak porządna słonina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Nie wiem, może te buty pojawiły się już w tym wątku, ale na razie ja siedzę i wzdycham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 piękna linia! (zaczynam wzdychać) Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Co do za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi