Jan Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Piekne, ale czy ktos z was ma zdjecia takich butów juz po dłuzszej eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Myślę, że damiance mógłby nam trochę na ten temat powiedzieć, wzbogacając wypowiedź fotkami właśnie. Sam jestem ciekaw jak skóra prezentuje się po dłuższej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 marzenie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 Moze kiedys podobne buty,, made in England'' beda celem zakupu forumowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 O butach, które mi się podobają, napisałem kiedyś na Formal Style (link). Można wywnioskować, że najbardziej lubię trzewiki z białymi cholewkami. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 A.Galassi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Co one mają na obcasie? (tabliczkę znamionową. Taak. Masa: 800g, Numer BIN (Boot Identification Number) ...) (nic tylko zanieść zdjęcie do p. Duranca :>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Myślisz o metalowej tabliczce znamionowej, czy o cieniu, który dorobił niewprawny grafik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ru_men Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 http://moda.allegro.pl/unikat-zabytkowe ... 40008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 mają raczej 30-40 lat, góra 50, choć trudno ocenić na podstawie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Strasznie siermiężny sztuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Sztuper wygląda jakby ktoś ciosał sobie na otoku scyzorykiem kreski, licząc kolejne ofiary na koncie Ja bym kupił chociażby dla oldskulowego wyglądu - za taką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 42 może być dobre na mnie... Może zalicytuję... A pewnie zawsze ktoś z forum kupi w razie czego ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 śmiejecie się Panowie a taki szuper to już mało kto robi. To jest dosłownie rzeźbienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Co to jest sztuper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Na powyższym zdjęciu sztuper to ząbkowanie na otoku buta. Immune miał zrobić słownik, ale się byczy gdzieś w dalekich krainach Mała ściąga tutaj: http://kielman.pl/zamowienia/ Mnie się but podoba, choć ze zdjęcia na moje niewprawne oko nie jestem w stanie stwierdzić, jak skóra i wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 śmiejecie się Panowie a taki szuper to już mało kto robi. To jest dosłownie rzeźbienie ... Zgadzam się. Gdyby to był mój rozmiar, to bym zalicytował. Buty są w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 śmiejecie się Panowie a taki szuper to już mało kto robi. To jest dosłownie rzeźbienie ......a powinno być sztuperowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Przepiękne. Podobne do lotników Carminy na kopycie Rain. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Przepiękne. Podobne do lotników Carminy na kopycie Rain. . To było zdjecie z jakiegos bloga, ktore odsyłało do sklepu The Armoury wiec moze to nie tylko podobienstwo. Niesty nie ma teraz tych butów na stronie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Tak mnie naszła myśl - czy możliwe są lotniki-monki? Tzn. monki z jednego kawałka skóry? PS A powyższe faktycznie cudo... taka czekoladka/ebony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Tak mnie naszła myśl - czy możliwe są lotniki-monki? Tzn. monki z jednego kawałka skóry?Trochę ciężko, bo przecież skóra musi na siebie zachodzić. Ale da się zrobić coś, co wygląda prawie jak wholecut (i jest piękne): http://cgi.ebay.com/John-Lobb-2010-St-C ... 5d2ed9c2ee Na nodze wygląda tak: http://mostexerent.tumblr.com/post/8320 ... ohnson-for Swoją drogą autor blogu ma wszystkie buty, które chciałbym widzieć w swojej szafie. Firma, model, kolor - 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Bardzo ciekawa strona niestety w jezyku francuskim,szkoda ze autor nie kontynuuje dalej swojej pracy . Najbardziej spodobal mi sie cykl wpisow ,w ktorych rozne buty ,,rozkladane sa na elementy pierwsze". http://www.depiedencap.eu/spip.php?article148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi