Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Gość grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak zakończyła się sprawa zamówienia z Nunes Corea po opisywanych wcześniej zawirowaniach u tego producenta? Wszystkie strony tematu za mną i nie natknąłem się na informację. Ile trwała realizacja zamówienia? Zastanawiam się nad zakupem ich butów, a ceny aktualnie poszły sporo w dół (40 euro).

Panowie jak zakończyła się sprawa zamówienia z Nunes Corea po opisywanych wcześniej zawirowaniach u tego producenta? Wszystkie strony tematu za mną i nie natknąłem się na informację. Ile trwała realizacja zamówienia? Zastanawiam się nad zakupem ich butów, a ceny aktualnie poszły sporo w dół (40 euro).

No coż... NC to najgorsza obsługa klienta, z jaką kiedykolwiek spotkałem się w jakimkolwiek sklepie internetowym/wysyłkowym. Jedno wspólne zamówienie dostaliśmy po ok. 3 tygodniach dzięki interwencji +Immune+, który użył swoich kontaktów, ale brakowało w nim jednej zamówionej pary.

Przy drugim zamówieniu, gdy NC nie reagował na monity uruchomilem PayPal, który natychmiast ściągnął od nich moje pieniądze a NC przysłał nawet jakieś przeprosiny.

40 ojro to atrakcyjna cena ale myślę, że przed złożeniem zamówienia warto sprawdzić, czy poprawili obsługę klienta - np. zadać im jakieś pytanie i zobaczyć czy/kiedy odpowiedzą.

Jeśli będzisz płacił PayPalem nie ma ryzyka finansowego (pomijajac prowizje i przewalutowania), możesz tylko stracić czas.

Pozdr,

wojvv

Buty bardzo ładne, ale jak wyglądają na żywo? Poza tym, nie kupiłbym butów w Zarze. Chyba, że znałbym z dobrego źródła producenta.

Wczoraj oglądałem na żywo. Nie jestem ekspertem, ale wykonanie bardzo niestaranne, praktycznie każdy but ma jakiś feler.

Czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat tych butów Charles Tyrwhitt? Cena kusi, pytanie jak z jakością skóry, na oko wydaje się trochę "plastikowa" - miał ktoś okazję przekonać się na żywo (także na innych modelach)?

No i czy to rzeczywiście przecena, czy chwyt marketingowy? W kwietniu będę w Londynie, warto się wstrzymać, czy łapać okazję?