bratdominik Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 @pablocito Niech się noszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 13 minut temu, Paczuch napisał: Jednak 11 idą. Zobaczymy. Tez myślałem że jestem butoholikiem ale jak popatrzyłem na kolekcje na tutejszym forum to .... jednak nie jestem nim🙃 Zweryfikujemy za kilka lat 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 18 minut temu, Paczuch napisał: Jednak 11 idą. Zobaczymy. Tez myślałem że jestem butoholikiem ale jak popatrzyłem na kolekcje na tutejszym forum to .... jednak nie jestem nim🙃 kolekcjonowanie butów nie ma sensu, bo jak masz ich np. 80, wychodzi że średnio każdą parę zakładasz raz na kwartał. mi udało się ograniczyć ilość do 16 par i koniec (choć i tak chodzę głównie w 5-6 parach, reszta jakoś mnie już nie kręci) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 kolekcjonowanie butów nie ma sensu, bo jak masz ich np. 80, wychodzi że średnio każdą parę zakładasz raz na kwartał. mi udało się ograniczyć ilość do 16 par i koniec (choć i tak chodzę głównie w 5-6 parach, reszta jakoś mnie już nie kręci)Mam podobne zdanie. Wprawdzie par mam kilka więcej, ale ilościowo nie przekraczam pewnej granicy. Chodzę we wszystkich butach, a jeżeli mi się nie podobają to wylatują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Mam tak ze 25 par. Ale to i letnie i zimowe łącznie wiec chyba Ok😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 To ja się mieszczę w normie. Na sezon. Trzewików z 8 par i półbutów, no kilkanaście, ale chodzę we wszyskich z nieskrywaną przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 10 godzin temu, pablocito napisał: Ja tam się w trzewikach nie bawię w dopasowanie. W chłodne dni lubię założyć dwie skarpety a odrobina luzu przy wiązaniu za kostkę nie przeszkadza. Dlatego... wziąłem 9, burgundowe, mam na imię Paweł, jestem nałogowym butoholikiem. Także [mention]Szydlowsky [/mention][mention]bratdominik [/mention] macie mnie na sumieniu. Bywają gorsze nałogi, pochwal się zdjęciem jak przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 20 godzin temu, Cineos napisał: Witam. Chciałbym zakupić pierwsze trzewiki w kwocie maksymalnej 800zł. Zależy mi na brązowym kolorze oraz najbardziej uniwersalnym odbiorze (tzw. do wszystkiego). Chciałbym dokonać zakupu w polskim sklepie, aby nie było problemów ze zwrotami lub wysokich kosztów zwrotu. Patine to dobry wybór? Tutaj ostatnia para w dobrej cenie i moim rozmiarze: https://patine.pl/boots-77010.html Ale chyba nie są zbyt uniwersalne. Wiem, że jestem w stanie dostać Berwick. Może jakieś inne alternatywy? Pozdrawiam Panowie, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 3 minuty temu, Cineos napisał: Panowie, pomożecie? Biorąc pod uwagę to co napisałeś , ja bym wziął te https://patine.pl/boots-77035vh-1883.html , mam dwie pary Patine ( loafersy ) i jestem zadwolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Panowie, pomożecie?Ja z przekorą doradzę Ci jednak żebyś nie ograniczał się do Polskich sklepów. Przy całym szacunku i sympatii. Jeśli zamawiasz przez internet, to i tak musisz liczyć się z możliwością zwrotu. Uwierz mi, że za granicę też można zwrócić bez problemu przesyłkę i to nie boli. Na wspominanym tu AFPOS jest teraz na prawdę duży wybór choćby Berwicków, czy NSP. Za wspomniane trzewiki i card holder z kodem promocyjnym za podanie maila jako nowy klient zapłaciłem z przesyłką 618 zł. To niezła cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 @Cineos zgadzam się z @pablocito, nie dlatego że sam zamówiłem z AFPOSa, ale dlatego że regularnie zamawiam z zagranicy. Z Polski także, ale zagranica mnie nie gryzie. Właśnie dziś zwróciłem buty do skoaktiebogalet - płatność paypalem daje możliwość ubiegania się o zwrot kosztów przesyłki zwrotnej. AFPOS tak samo, i inni sprzedawcy podobnie. Ja bym rozszerzył poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Jeżeli na AFPOS nie ma płatnych zwrotów (a wiadomo jak to jest z wysyłką do GB czy innych) to z chęcią zaryzykuję. SuSu niby też zagraniczne, ale zwroty są darmowe. Po prostu nie chcę się zniechęcić, nie znając rozmiarówki (kopyt danych modeli itp.). Być może pomożecie z doborem rozmiaru: długość stopy 255-258mm, szerokość 95-98mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Zwroty bezpłatne przy płatności przez PayPal. Przy Twoim rozmiarze trzewiki 7 (6 może być za mała wg mnie) ale będzie lekki luz (moje stopy to 258 i 260, kupiłem 7). Na zdjęciu moja stopa 258mm w bucie maksymalnie włożona do przodu, 2mm luzu. Przy stopie drugiej dopasowanie idealne na długość i szerokość. Szerokość moich stóp to ok. 10cm.W rzeczywistości po sznurowaniu i z wkładką trzymają się dobrze. Jedynie przy moim niskim podbiciu mam sporo miejsca nad zgięciem stawu skokowego pod językiem. Tęgość G plus szczupłe kostki robi swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Jakby ktoś planował zamawiać buty z AFPOS i mógłby mi oddać przysługę w postaci zamówienia drobiazgu i wysłania potem w Polsce to proszę o kontakt. Z uwagi na koszty przesyłki mi się nie opłaca, ale jak ktoś zamawia buty to będzie miał darmową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Kurczę, szkoda że nie dałeś znać wcześniej. Teraz nie pomogę. Buty już jadą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 8 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Wczoraj przyszły kupione z winy [mention]bratdominik [/mention] i [mention]Szydlowsky [/mention] burgundowe trzewiki. Bardzo ładnie wykonane, miękka skóra. To moje pierwsze trzewiki na skórzanej podeszwie i nie będę ich zelował. 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 @pablocito ja z moich też zadowolony, z tym że zgodnie z zamysłem poszły do zelowania czymś co pozwoli mi zachować równowagę na ewentualnym śniegu/lodzie. Podwójną skórzaną już miałem i kląłem na czym świat stoi ślizgając się jak na lodowisku. Niech Tobie Twoje służą - cieszę się, że się skusiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Dzięki skórzanej podeszwie są bardzo miękkie i lekkie. Na głębokie śniegi i lody znajdzie się u mnie parę innych par:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszG Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Hej, Chciałbym prosić o opinię na temat "wyhaczonych" butów na Zalando. Monki Gordon & Bros koniakowe. Do tej pory nosiłem Wojasa i jedne G.K. Mayer. Polowałem na Berwick lub G&B. Trafiły się te 😊 Zorientowałem się, że za pierwszym razem dodałem 2 zdjęcia w złym formacie. A właściwie o ocenę czubkow butów mi chodziło, są na nich jakby punktowe wgniecenia. 20201211_164832.heic 20201211_164841.heic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Spodnie na kolanach Ci się przetarły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 Spodnie na kolanach Ci się przetarły.Pewnie o coś zaHaczył.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszG Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 20 hours ago, pablocito said: Pewnie o coś zaHaczył.. Ups 😄 Dzięki, poprawione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charr Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 Dobry wieczór - właściwie to bardziej dobra noc - piszę w sprawie butów. Mianowicie poszukuję sztybletów w kolorze czarnym w rozmiarze 44 w cenie w przedziale od 500 do 800 zł - na jakie producentów warto by było spojrzeć w tym przedziale cenowym oraz jeśli macie obecnie jakiś fajny link do butów to bym poprosił. Dziękuję za odpowiedzi i jeśli jest jakieś miejsce na forum gdzie pomaga się znaleźć buty w danym przedziale cenowym,, to bym poprosił o nakierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi