Dyjamentowski Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 Chciałem je w zastępstwie chukka nosić każualowo z kurtką skórzaną, nie do garnituru, ale też chętnie się dowiem, na ile są niekoszerne, bo pomysł mi się podoba i poluję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrNare Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Pojawiły się na zalando lounge trampki w miłym dla oka designie od Cinque. Miał ktoś coś od nich? Warto wydać 3 stówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Solier właśnie ogłosił na FB że wprowadza do swojej oferty obuwie. Jestem bardzo zadowolony z torby i portfela od nich, buty żeglarskie tez chętnie wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Hmm Solier to ta sama spółka co marka szewskapasja.com. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruniak Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 W Massimo Dutti wyprzedaże, czy warto botki safari za 269zł (Made in Portugal, woskowane sznurowadła)? na żywo wyglądają trochę gorzej Ewentualnie gdzie dostanę podobne - zależy mi na cienkiej podeszwie gumowej - mogą być droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 IMHO wyglądają tak samo na obu zdjęciach (marnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 W dniu 18.06.2019 o 18:29, Dapi napisał: Hmm Solier to ta sama spółka co marka szewskapasja.com. Właśnie czytam o spółce Modeste - nie wiedziałem że tyle działalności maja, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Non Vid Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Szukam sobie nowej pary obuwia (poprzednia rozleciała się od biegania po kamieniach w Arizonie) i mam problem. Mój portfel stać na obuwie w granicach ok. 200 zł, więc postanowiłem wybrać CCC. Modelu, który kupiłem poprzednio już niestety nie ma: https://ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/polbuty-lasocki-for-men-mb-sorgo-02-czarny Z kolei jedyny inny dobry (pod względem kształtu) model ostał się jedynie w jakichś dziwnych rozmiarach: https://ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/polbuty-lasocki-for-men-mb-kris-26-czarny Jest jego inna wersja z innymi wykończeniami, ale te dziurkowania uważam za mocno słabe: https://ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/polbuty-lasocki-for-men-mb-kris-02-czarny-2 Wiecie może, gdzie mogę w affordable price znaleźć coś podobnego? Tzn. czarne derby ze skóry licowej, z niezbyt szpiczastym czubem (ale też nie kwadratowym), bez krzykliwych zdobień, z relatywnie szeroką częścią na śródstopie? Pozostałe modele w CCC to niestety jakaś chała... Interesuje mnie, żeby można było to zobaczyć i przymierzyć — mieszkam w Warszawie. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc — pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Udało się coś znaleźć, proszę: - Lasocki (online) - Lasocki (online) - Wojas - Wojas - Badura - Gino-Rossi - Gino-Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Niestety, za 200 zł nie kupisz butów, które spełniałyby minimalne normy estetyczno-jakościowe. Takie buty zaczynają się gdzieś od 550 zł. Ew. można szukać okazji na aukcjach, ale też nie za dwie stówy. Proponuję dozbierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Ten sam temat - butów za 200 zł - ma też swoje życie na Fb, tylko tam dyskusja większa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 18 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2019 Trudna sprawa, te buty, które mógłbym ewentualnie polecić do 200 zł, to mogą nie przetrwać podkarpackich stepów, a kamienie w Arizonie to dopiero wyzwanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joshep Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 Witam Wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum i odrazu chciałbym prosić o pomoc/radę. Potrzebuję nowych klasycznych, czarnych butów typu oxford i uwagę moją zwróciły takie oto buty dostępne w sklepie Vistula https://vistula.pl/buty-neeson-lantier . Czy miał ktoś do czynienia z butami sygnowanymi marką Lantier i mógłby mi podpowiedzieć czy w tej cenie zakup tych butów ma sens czy lepiej jednak zdecydować się na coś innego. Nie ukrywam że zainteresowała mnie cena w tym przypadku, tym bardziej że można jeszcze dodatkowo skorzystać z kilku dostępnych promocji np. - 25% z kodem LATO (ale tylko do jutra do godziny 10:00). Będę wdzięczny za pomoc i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 Miałem i zdecydowanie nie polecam! Myślę, że w CCC można lepiej trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joshep Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 1 minutę temu, flozbi napisał: Miałem i zdecydowanie nie polecam! Myślę, że w CCC można lepiej trafić. Dziękuję za informację, niestety tak właśnie podejrzewałem A jeśli mógłbym jeszcze zapytać, to jakie są główne wady tych butów ma podstawie Twoich doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 Podeszwa rozkleiła sie po kilku dniach używania, a maratonu w nich nie biegałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joshep Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2019 Teraz, flozbi napisał: Podeszwa rozkleiła sie po kilku dniach używania, a maratonu w nich nie biegałem. oooooo 😮 to faktycznie niezłe badziewie. W sumie to znalazłem jedną negatywną opinię (na wykop) gdzie ktoś kupił wcześniejszy model za 700zł i po jednym wyjściu miał wyszczerbioną i zdartą całą podeszwę. No nic to będę szukał dalej jakich fajnych butów w przystępnej cenie Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzyPe Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 Poszukuję czarnych Oxfordów Cap Toe na wesele - gość. Z tego co widziałem w Internecie najbardziej podobają mi się Berwicki. Mój budżet to ok 700zł. Proszę o ewentualne polecenie innych marek oraz sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 meermin, bądź wyprzedaże, teraz są na macaronitomato pojedyńcze sztuki butów, herringshoes, afinepairofshoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Warto zamówić te buty za 500 zł? http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-551.html#Q0Cv6t1i39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Warto. Polecam rozważyć podeszwę Rendenbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Ja bym po prostu podzelował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Zostało jeszcze parę modeli Loake w dobrych cenach, https://macaronitomato.com/?s=loake&post_type=product przeważnie po 1-2 rozmiary. Zamówiłem mode Taunton, czytając kilka Waszych pozytywnych opinii, jak mi się nie spodobają, to wiem z kim się rozliczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidiromek Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 15 godzin temu, flozbi napisał: Zostało jeszcze parę modeli Loake w dobrych cenach, https://macaronitomato.com/?s=loake&post_type=product przeważnie po 1-2 rozmiary. Zamówiłem mode Taunton, czytając kilka Waszych pozytywnych opinii, jak mi się nie spodobają, to wiem z kim się rozliczyć! Witam, Proszę o radę, posiadam Crowhille The Kolhn z zamknętą przyszwą. NIestety nie schodzi mi się obłożyna przy sznurówkach i but wygląda przez to średnio. Czy buty Loake w linku o tęgości F będą się zachowywać tak samo i powinienem szukać tęgości G?. Zamknieta przyszwa podoba mi się zdecydowanie bardziej i nie chciałbym z niej rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 7 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2019 Na zalando lounge promocja na barkery i bruno magli (tych nie znam). Jest sporo rozmiarów, może ktoś coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi